ALLAH cc yardımcıları olsun İnşallah birbirlerinden ayırmaz kardeşlerimizi Dualarımız onlarla Rabbim Murat ve Tülay kardeşlerlerimize acil şifalar ver ( Amin )
ALLAH cc yardımcıları olsun İnşallah birbirlerinden ayırmaz kardeşlerimizi Dualarımız onlarla Rabbim Murat ve Tülay kardeşlerlerimize acil şifalar ver ( Amin )
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
allah şifalar versin arkadaşlarımıza buyuk gecmiş olsun yuce allahım birdaha onlara ve tüm arkadaşlarımıza böyle acılar yaşatmasın
Geçmiş olsun.Acil şifalar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Allah c.c. inşallah acil şifalar verir.
Çook geçmiş olsun umarım en kısa zamanda aramıza döneriler
allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşirlerler
merak etmesinler ta kahraman maraş tan dua cıyım onlar için
allah acil şifa versin
umarım ikiside sağlığına çabucak kavuşur
::shake2::
deli mavi ile hyosung topiğinden tanışmıştım allah acil şiflar versin kardeşim
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
Allah'tan acil şifalar diliyorum... Yakınlarına da sabır....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Son durumdan haberi olan varmı arkadaşlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Allah acil şifalar versin İnşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Açmaya korkar oldum........
İşallah sağlıklarına kavuşurlar...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yaa bu ne abi siteyi açar açmaz kaza haberi Allah yardımcıları olsun herkeze geçmiş olsun diyorum Allah şifa versin inş. en tezinden iyileşip ayağa kalkarlar
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Gecmış olsun acil şıfalar dılıyorum...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
Bilgisayarı açtığıma açıcağıma pişman oldum bu akşam vallahi Turgayın motoru gitmiş
Murat ile eşi hastanede yoğun bakımda umarım iyi haberlerini kısa zaman da alırız çok çok geçmiş olsun.
sezon açıldı yine kaza haberleri başladı kendinize dikkat edin ve yaralı arkadaşlarada ALLAH c.c den acil şifalar diliyorum
off :( :( çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar..ben gölcüğe 3 km uzakta oturuyorum bi ihtiyaç olursa bildirin bana 554 391 53 10
abi valla çok moralim bozuldu...özellikle masada oturup muhabbet ettik Yuvacıkta Lucasla gelmişti...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)