Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
offffffffff murat kardeşim Rabbim tez zamanda acılarını dindirsin, acil şifalar versin bu mübarek günlerde ...
ALLAHcc Yardım eder şu mübarek günlerin hatırına inşallah.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Allahım bir an önce ikiside daha iyi olsun. Resimde gözleri parlıyor..
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Arkadaşlar, dün Metehan ın da bahsettiği gibi, Murat arkdaşımızı evinde ziyarete gittik. Daha farklı bi ortamda örneğin, güzel ve eğlenceli bir gezide kendisiyle tanışmayı, karşılaşmayı isterdim ama, mevlam böyle yazmış mı demeli, kader mi demeli bilemiyorum, kaza anını anlatırken kendimi onun yerine koydum ve çok kötü oldum. Daha önce hiç kaza yapan bi arkdaşıızla bu denli samimi bi münasebetim olmamıştı, gazetedse veya forumda haber okumaktan inanın çok farklı, çok daha fazla ibretlik ve aslında 2 tekerin ülkemizde ne kadar tehlikeli olduğunun farkına vardırıyor insanı, bundan sonraki hiç bir seyahatimde mümkünse arkama artçı almayı ve dizliklerimi ihmal etmeyi düşünmüyorum. Annesinin göz yaşları, maddi imkansızlıkların olumsuzlukları, beni etkileyen yegane ayrıntılardı. Ülkemizde ne yazı ki her şey para olmuş. Paran yoksa , Allah hepimizi korusun ama başınıza bi kaza bela geldiği cüzdanınızda yoksa çok çok zor. Sigorta migorta hikaye.
İşin şoke eden diğer bir boyutuda, arkadaşımızın kaza yapmasına sebep olan ve 8/8 suçlu adledilen araç sürücüsüne hiç bir cezai yaptırım uygulanmamış olması idi. Bu nasıl bi adalettir anlamadım. Sevenlerinin dualarını bekliyorlar arkadaşlar. Kendisi ve eşi için bol bol dua edin. Ayıca tüm arkdaşlarımın kandili mübarek olsun.
acil şifalar diliyorum ikisinede
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
allahım bu mübarek günde açil şifa versin .
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Allah yardımcıları olsun.. bacagındaki kırıga diz kapagına hala müdahale edilmemişmi?
çok fazla zaman oldu. niye bukadar geç yapılıyo müdahale?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Hayır halen müdahale edilmemiş, öncesinde kalçasından ve parmaklarından amelyat olmuş, dize müdahale için doktorlar müdahale şekli konusunda karar aşamasındalarmış, bana bu denli kritik bi konu ile ilgili neden ve neye karar verilirken bu kadar bekletiliyor anlamış değilim, onlarda anlamış değiller zaten ama, işte dediğim gibi her şey para olmuş artık memleketimizde. Allah yataklara düşenin yardımcısı olsun.
Allah acil şifa versin, umarım en kısa sürede eski sağlıklarını kavuşurlar.
Tekrar geçmiş olsun.
off ya offff
paran yoksa hiç bişeymisin bu ülkede ya
canın bi önemi nasıl olmaz ya
Rabbim ikisini de birbirlerine kavuştursun bi an önce düzelsinler inşallah
Allahım bu mübarek günün hürmetine genç kardeşlerimize acil şifalar ihsan eyle
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
allah acıl sıfalar versın ıns en kısa zamanda daha ıyı olurlar
Acil şifalar.Umarım en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Muratın selamını getirdim durumlar pek iç açıcı değil...sol dizi çarpma anında betonla temas edip parçalandığı için halen dümdüz alçıda ve doktoru yapay bir diz kapağı konusunda çözüm sunamadığından bahsetti...yengede Ankarada imiş hafıza ile ilgili sorunlar nedeniyle...arkadaşlar lütfen dizlik takın ...çok etkileniyor insan...yani moral vermeye gittik ama bizde fena olduk desem yeridir...zayıflamış falan çocuk...ağır ameliyatlar sol el parmaklar kırık...kalça kemiğinde kırık...küfür edicem şmdii böyle düzene gece vakti...
.............................................
dizlik takmayı ihmal etmeyin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Geçen gün Metehan abinin cbf150 topiğine resimleri eklemesiyle haberim oldu şimdi bu konuyu okudum çok üzüldüm gerçekten acı verici bir durum 1 aydır karıkoca ayrı anladığım kadarı ile Murat abi biraz daha iyi ama onunda dizindeki sorun halen çözülemedi karısı ameliyet olucak vs. gerçekten okuyunca kötü oldum ve diyorum ki bu ülkede motor bizim neyimize.:(
her aklıma geldiğinde ve okuduğumda sinirlerim bozuluyo...
TÜLAY ve MURAT lütfen bir an önce iyileşip aramıza dönün
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)