inşallah herikiside eski saglıgına kavuşur. dualarımız onlarla
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
rabbim şifalar vesin inşallah .amin
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Umudumuzu hep koruduk ,iyi olacak kardeşlerimiz ,dah iyi haber leri tez işitmek dileğimle tekrar geçmiş olsun
Dün _MUSTAFA_ ile birlikte murat kardeşimizi ziyarete gittik.Taburcu olduğu için evinde yatıyordu.Yarın hastahaneye kontrole gidecek doktorun kontrolünden sonra ikinci bir ameliyat yapılıp yapılmayacağı belli olacakmış.Biraz ağrısı vardı,günlerdir uyuyamadıüını söyledi kardeşim ağrı kesicilerle idare ediyormuş.Tüm arkadaş,eş dost,sevenlerine bol bol selamı var..
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
A.selam teşekkürler bilgi için. daha iyi olucak inşallah
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Allah acil şifa versin..
Allah bir daha göstermesin hem bu arkadaşlara hem de hepimize inşallah..
çok üzüldüm...... :(
inşallah eski sağlıklarına kavuşurlar haberler nispeten iyi
Motosiklet mucidi
durumunun iyi olmasına sevindim..en yakın zamdanda aramızda görme dileğiyle..peki eşinin son durumu nedir?
Allahım her iki arkadaşımızın da şifasını versin en kısa zamanda..
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
bu akşam nasip olursa 19:30 20:00 gibi deli maviyi ziyaret etmek istiyoruz...ben ve Karamürselden ethemm76...adres konusunda kim yardımcı olabilir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ok sağol... bakalım müsaitmi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin...
Muratın selamını getirdim durumlar pek iç açıcı değil...sol dizi çarpma anında betonla temas edip parçalandığı için halen dümdüz alçıda ve doktoru yapay bir diz kapağı konusunda çözüm sunamadığından bahsetti...yengede Ankarada imiş hafıza ile ilgili sorunlar nedeniyle...arkadaşlar lütfen dizlik takın ...çok etkileniyor insan...yani moral vermeye gittik ama bizde fena olduk desem yeridir...zayıflamış falan çocuk...ağır ameliyatlar sol el parmaklar kırık...kalça kemiğinde kırık...küfür edicem şmdii böyle düzene gece vakti...
çok geçmiş olsun yahiç suçları yokken 70 le giderken ufff ya Allah acil şifalar versin :(
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)