[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin!!!
Gercekten cok kotu oldu bu kaza allah daha beterinden saklamış umarım hasarsız iyileşirler. Çok Çok gecmişler olsun.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Bilgiler için teşekkürle Kuyucadısı
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
çok geçmiş olsun .ALlah sevdiklerine bağışlasın...
EvReN 8 >>>>>>>>>YaKuZaA
Aleykum selam.
Allah sifa versin insallah en kısa zamanda iyilesecekler...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
geçmiş olsun.allah cc beterinden saklasın..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
aleyküm selam. geçmişler olur inşallah...
Arkadaşlar...
Bugün Umuttepe'deki hastahaneye giderek Murat arkadaşımızı ziyaret ettim.
Yaklaşık olarak 1 ay önce MT nin düzenlediği Yuvacık gezisinde Murat'la ilginç bir şekilde tanışmıştık. Kuyucadısı Çağla'yla karşılaşıp tanıştığımızda bana seni merak eden bir arkadaşımız var demişti. Kimmiş o hemen bul arkadaşımızı dediğimde Murat'la yanıma gelip tanıştırmıştı.
O gün neşeyle geçmiş ve en son onları Lucas nickli arkadaşla şelaleden uğurlamıştım.
Aradan zaman geçti ve Murat kardeşim eşiyle beraber kaza yaptı önce Sakarya'da ve şu anda da Umuttepe'deki hastahanede tedavi altına alındı.
Öncelikle her ikisine Allah'tan şifa dilerken şu an kafam karmakarışık dostlar...
Düşünsenize Murat kaza yaptığından beri eşi Tülay'ı hiç görememiş arkadaşlar. Hakkında sadece anlatılanlar kadar bilgisi var. Ne kadar korkunç bir durum.
Kendimi onun yerine koyduğumda gözümden yaşların akmasını engelleyemiyorum.
SON DURUM: Arkadaşlar yarın Murat taburcu olup evine gönderilecek ama iyileşmiş olarak değil yeniden 1 ay sonra ayağındaki kırıklardan dolayı ameliyat olacak. Eşi Tülay hafıza kaybı yaşıyormuş ve 2-3 ay Sakarya'daki hastahanede yerinden oynanılmayacak ve daha sonra başka bir yere sevk olabilecek.
Murat buradaki arkadaşlara selam gönderdi bende iletiyorum Allah her iki kardeşimizede acil şifalar versin ve eski sağlıklarına kavuşsunlar tek temennim bu.
Murat'ın refakatçısı olan babasının anı olarak çektiği fotoğraf;
Umarım eşininde durumu düzelir....
Acil şifalar
umarım yakın zamanda saglıklarına kavusurlar
Allah ım yardımcıları olsun
dualrımız sizinle unutmayın yapabilecegimiz bişi olursa haber vermeniz yeterli
toraman kardeş bilgilerin için çok teşekkürler.muratında tülayında allah şifalarını versin inşallah.
Allah acil şifalar versin kımsenın basına vermesın rabbım kaza felaketini
[I]bildiğim tek şey hiçbişey bilmediğim[/I]
İşallah ikiside en kısa sürede iyileşir....
Burdan takip etmeye çalışacağım... Bilgilerinizi esirgemeyin...Bizlerden de selam söyleyin geçmiş olsun dileklerimizi iletin...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
allah acil şifalar versinn çok geçmiş olsun
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
Tekrar tekrar geçmiş olsun.
Dualarımız sizler için.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Aleykum selam. ALLAH cc sifa versin insallah en kısa zamanda iyilesecekler...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Arkadaşlar bugün muratın evine gittim, şuan için pek sorun yok hafta da bir hastaneye gidip kontrol olacak, tedavisi sürecek daha, tülay içinse en son aldığım bilgi , hafızası gelip gidiyormuş, herkesi hatırlamıyormuş şuan, yeme içmede bi sorun yok. onuda taburcu etcekmiş doktor ailesi ankaraya getircek orada profesörlere felan gideceklermiş. şimdilik bilgiler bunlar. Sağlıklarına kavuşmaları için bol bol dua edeceğiz elimizden gelende bu. saygılar herkese
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)