GEçmiş olsun :(
GEçmiş olsun :(
kan için başlık açılmıştır.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Allah acil şifa versin. Amin!
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Haydi Arkadaşlar kan bağışı için topiğee.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ALLAHTAN acil şifalar diliyorum inşallah sağlıklarına kavuşurlar tekrar aramızda olurlar . Dualarımız onlarla
[sıze="5"]son dakika değişikliği.bu gün saat 18:00 a kadar 12 ünite AB R+kan gerekmektedir.[/sıze]
MURATIN TELİ: 0544 412 36 98
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
bukadar kısa zmanda okadar kan :s umarım en kısa zamanda bulunur
Kan bulunmuş arkadaşlar tamamdır hepinize teşekkürler ilginize. murat yarın 9 gibi ameliyat olacakmış görüştüm biraz önce. haberdar ederim sizleri yine
inşallah ikiside iyi olacak.
Allah buyuk ikiside aramıza saglıklı sıhhatli donecekler insallah.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
allah acil şifalar versin
[B][COLOR="Red"]LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE![/COLOR][/B]
Allah acil şifalar versin ikisinede geçmiş olsun
Arkadaşlar, MURAT ile görüştüm şimdi...
SESİ çok iyi geliyodu, yarın 9 da ameliyata girecek.. şuan kan ihtiyacı çok dedi, bulunmuş..
ama ameliyat sırasında ihtiyaç duyulursa ailesi beni arayacak; numaramı bıraktım..
ALLAH KORUSUN acil bi durumda forumda konu açıcam lütfen takipte olun.. ayrıca izmit basınından da rica ettim; gerekirse internet sitelerinden acil duyuruyu yapacaklar..
Umuttepe öğrenci yurdunda kalan arkadaşlar vardı, onlara da söyledim, ALLAH KORUSUN acil bir durumda yetişmeye çalışacaklar...
siz de elinizden geleni ve dualarınızı eksik etmeyin.......
17 KE 795
acil şifalar çok geçmiş olsun umarım hemen atlatırlar.
Arkadaşlar Muratın yanına gittim ameliyattan çıktı. henüz tam ayılmamış gibi bişeydi geldiğimde, iyi bir ameliyat olmuş fakat muratın kol ve diz kapağı haricinde kalcasında da kırık tespit etmişler, ki biz bile bilmiyorduk hatta kendiside b ilmiyordu sanırım. şuan için kalçasını ve elini parmaklarını ameliyat etmişler diz ameliyatıda haftaya olacakmış babasından aldığım bilgiler şimdilik bukadar. gelişmelerden haberdar ederim sizleri.
tülay içinse şuan için uyutuluyor halen, doktor bikaç gün içinde uyandıracağız demiş. bekliyoruz bakalım.
Eyvallah kardeşim bilgiledirin bizi devamlı....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
inşallah en yakın zamanda ikiside sağlığına kavuşur...
facebook(Fazer Tutkunları)
dün muratın yanındaydım....
kolundan ve legen kemiğinden ameleyat olmuş platinleri takılmış. ancak bacagındaki kırıklar için henüz müdahale edilmemiş. durumu iyi çok şükür.
tülayda sıvı gıdaya başlamış 3 ay sonra bir ameleyat daha olacagı söylenmiş.
hepinize çok çok selamı var muratın.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)