Deli_Mavi ve Eşine Allah'tan şifalar diliyorum
Reklamlar
-
29 Mayıs 2009, 18:03
İnşallah aramızda tekrar olacaklar . Allah onları sevdiklerine ve bize bağışlasın
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Reklamlar
-
29 Mayıs 2009, 18:10
Foruma girdiğimde sürekli burayı takip ederek iyi haberler bekliyorum dualarımız onların iyileşmeleri için.
-
31 Mayıs 2009, 10:12
inşallah en iyi haberleri alırız yakında. Allah acil şifalar versin inşallah.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
31 Mayıs 2009, 10:28
hadi iyi haberler duyalım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
31 Mayıs 2009, 10:41
Tanımıyorum forumda yeni üyeyim ama motosiklet.net'li değilmi, en başta Motorcu değil mi. Allah'tan acil şifalar diliyorum Murat arkadaşımıza da eşine de. Okuduklarıma göre iyileşme yönündelermiş. Allah iki arkadaşımızı da sevdiklerine bağışlasın...
[COLOR="Lime"]dünyada tek gerçek var ![/COLOR] [COLOR="Red"]Motor[/COLOR][COLOR="Black"]um ve [/COLOR][COLOR="Red"]Ben[/COLOR] :P
-
31 Mayıs 2009, 10:57
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
31 Mayıs 2009, 11:24
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
31 Mayıs 2009, 20:12
delimavi hakkında bilgi
Arkadaşlar deli mavi nick li murat ile az önce görüştüm kendisi toyota hastanesinde imiş iyi durumda kırıkları var enfeksiyonu varmış onu kurutuyorlarmış inşallah daha da iyi olacak eşi tülay da sakarya araştırma devlet hastanesindebugün hayati tehikeyi atlatmış inşallah o da daha iyi olacak,Kendisine ve yakınlarına tekrar geçmiş olsun derken Allah beterinden korusun herkesi dileklerimle,sağlıklı günler dilerim.
-
31 Mayıs 2009, 20:18
zafersancak1 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar deli mavi nick li murat ile az önce görüştüm kendisi toyota hastanesinde imiş iyi durumda kırıkları var enfeksiyonu varmış onu kurutuyorlarmış inşallah daha da iyi olacak eşi tülay da sakarya araştırma devlet hastanesindebugün hayati tehikeyi atlatmış inşallah o da daha iyi olacak,Kendisine ve yakınlarına tekrar geçmiş olsun derken Allah beterinden korusun herkesi dileklerimle,sağlıklı günler dilerim.
çok sevindim bu habere...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
31 Mayıs 2009, 20:26
Cenab-ı Allah yardımlarını esirgemesin.sağlıklı günler dilerim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
01 Haziran 2009, 00:40
Yengenin iyileşmesine çok sevindim. İnşallah kısa zamanda ayağa kalkacaklar.
-
01 Haziran 2009, 00:49
güzel haber. Allah acil şifalar verir inşallah. tekrarından da, beterinden de, her türlüsünden de korusun herkesi...
-
01 Haziran 2009, 00:56
Güzel haberleri bekliyoruz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
01 Haziran 2009, 01:16
çok güzel bir haber bu zafer inşallah tamamen saglıgına kavuşucak herikiside... muratın platini takılmışmı sordun mu?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
01 Haziran 2009, 11:33
Çpk şükür inşallah eski sağlıklarına kısa sürede kavuşurlar...
-
02 Haziran 2009, 01:07
deli mavi muratla konuştum bugün. kocaeline sevki yapılıcakmış. ordada platini takılıcak Allahın izniyle. tülayında durumu iyiye gidiyomuş çok şükür.
hepinize çok selamı var. hepsinden Allah razı olsun sevgilerimi ilet dedi.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
02 Haziran 2009, 01:13
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
deli mavi muratla konuştum bugün. kocaeline sevki yapılıcakmış. ordada platini takılıcak Allahın izniyle. tülayında durumu iyiye gidiyomuş çok şükür.
ALLAHIM sana sonsuz şükürler olsun...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
02 Haziran 2009, 01:14
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
Ohh sevindim
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
02 Haziran 2009, 01:21
konuyu sürekli takip ediyordum ve bukez son sayfadan basladım ve iyi haberi gördüm çok şükür hayati tehlikeyi atlatmş sıra taburcu olcak güne geldi.
at avrat silah
motor sefgili telefon :bounce:
-
02 Haziran 2009, 01:38
En kısa zamanda sapasağlam ayağa kalkmaları dileğiyle...
Geçmiş olsun.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler