Deli_Mavi ve Eşine Allah'tan şifalar diliyorum
-
28 Mayıs 2009, 20:45
Lucas adlı üyeden alıntı
aniden muratların önüne fırlamış. Frene bile basmaya fırsatı olmadığını söyledi Murat. Otomobil sahibi 8/8 suçlu. Ama maalesef savcı şartlı salıvermiş.!
Aynı şekilde bende kaza yaptım geribeyinli bir otomobil sürücüsü yüzünden çok şükür birşey olmadı uçtum biraz kalktım ve eşim arkamda olmadığına dua ettim :( Hala motorum yapılacak 45 gün oldu :(
Allah ikisinede acil şifalar versin :(
Reklamlar
-
28 Mayıs 2009, 20:58
Allahtan şifalar diliyorum ve en tez zamanda taburcuolmalarını bekliyorum.
Bu arada şu an tartışma konusu Doktorlar deil belkide ancak,bazı arkadaşlar %90 doktoarlın insan kasabı falan demiş ne kadar yanlış ifadeler yarın senin başına böyle bir olay gelicek ve sen o doktorun sihirli eliyle ölümcül bi olay atlattıktan sonrada doktorlar cok kral insanlar die o zaman olumlu reklam yapıcaksın lutfen arkadaşlar.Adamlar boşuna hipokrat yemini edip en az 10 Sene tıp okumuyorlar bütün doktorlar iyidir demiyorum ancak DOktorsa O meslegini şerefiyle yapan insanlarda vAr lütfen!
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
29 Mayıs 2009, 10:52
dynner adlı üyeden alıntı
Bu arada şu an tartışma konusu Doktorlar deil belkide ancak,bazı arkadaşlar %90 doktoarlın insan kasabı falan demiş ne kadar yanlış ifadeler yarın senin başına böyle bir olay gelicek ve sen o doktorun sihirli eliyle ölümcül bi olay atlattıktan sonrada doktorlar cok kral insanlar die o zaman olumlu reklam yapıcaksın lutfen arkadaşlar.Adamlar boşuna hipokrat yemini edip en az 10 Sene tıp okumuyorlar bütün doktorlar iyidir demiyorum ancak DOktorsa O meslegini şerefiyle yapan insanlarda vAr lütfen!
O işi şerefiyle yapan işte kısım %10 benim görüşlerim
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
29 Mayıs 2009, 11:06
dynner adlı üyeden alıntı
kimse doktorlar ile ilgili bir genelleme yapmadı. yazılanları tekrar oku arkadaşım. her meskte işini hakkıyla yapan ve yapmıyan var....burası bunların tartışılacagı biryer değil.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
29 Mayıs 2009, 11:17
Arkadaşlar son durum nedir? İnşallah iyiler kardeşlerimiz.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
29 Mayıs 2009, 13:10
Hadiiin Murat,Tülay sizleri özledik yeter bizleri bu kadar beklettiğiniz ..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
29 Mayıs 2009, 13:29
arkadaşlar şu saçma sapan sağlık sistemi muhabbetinizi başka zaman yapsanız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
29 Mayıs 2009, 13:41
Allah acil şifalar versin umarım en kısa zamanda iyilileşirler.
-
29 Mayıs 2009, 13:48
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
kimse doktorlar ile ilgili bir genelleme yapmadı. yazılanları tekrar oku arkadaşım. her meskte işini hakkıyla yapan ve yapmıyan var....burası bunların tartışılacagı biryer değil.
kuyucadısı;Bildiğim kadarıyla sen haberleşiyordun son durum hakkında bi bilgi yokmu
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
29 Mayıs 2009, 13:55
bu gün görüşemedim henüz muratla dün en son tülayın kız kardeşi ile görüştüm tülayın uyanmasını bekliyolardı. murat ise ilk yardım hastanesinde oldugu için amaleyat edilemiyo yani henüz platin takılmadı başka bir hastaneye sevkini bekliyodu. ilerliyen saatlerde muratla konuşabilirsem bilgi veririm tekrar
lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
29 Mayıs 2009, 14:08
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
bu gün görüşemedim henüz muratla dün en son tülayın kız kardeşi ile görüştüm tülayın uyanmasını bekliyolardı. murat ise ilk yardım hastanesinde oldugu için amaleyat edilemiyo yani henüz platin takılmadı başka bir hastaneye sevkini bekliyodu. ilerliyen saatlerde muratla konuşabilirsem bilgi veririm tekrar
lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
Çok teşekkürler..Umarım güzel haberler verirsin..Dua'Larımız onlarla
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
29 Mayıs 2009, 14:14
-
29 Mayıs 2009, 14:15
Tepkiler vermeye başlamış sanırım Tülay.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
29 Mayıs 2009, 16:58
Murat ile konustum az once herkese selamları var...
Dualarınızı bekliyor arkadsalar..
Kendinden cok esi icin..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
29 Mayıs 2009, 17:17
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Kendinden cok esi icin..
Aleykümselam..durumları hakkında bilgi alabildin mi ?Şu anda hangi hastanedeler..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
29 Mayıs 2009, 17:20
Kendinden cok esi icin..
Vealeykümselam ..Dualarımız onlarla.
-
29 Mayıs 2009, 17:27
Dualarımız onlarla ,her an daha iyi bir haber bekliyoruz ki öyle de olacak .Kardeşlerimize acil şifalar dilerim .
-
29 Mayıs 2009, 17:28
-
29 Mayıs 2009, 17:48
tasarslan adlı üyeden alıntı
Aleykümselam..durumları hakkında bilgi alabildin mi ?Şu anda hangi hastanedeler..
Hastane degisimi soz konusu belki kocaeli univ. hastanesine gidebilirlermiş sanırım kesinlesince haber verecegim arkadaslar...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
29 Mayıs 2009, 17:53
Kendinden cok esi icin..
gönderen den getirenden allah razı olsun acil şifalar bir an önce kardeşlerimize inşallah
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler