bursa mt olarak çok geçmiş olsun diyoruz
umarım biran önce sağlığınıza kavuşursunuz.tekrardan geçmiş olsun allah acil şifalar versin
bursa mt olarak çok geçmiş olsun diyoruz
umarım biran önce sağlığınıza kavuşursunuz.tekrardan geçmiş olsun allah acil şifalar versin
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
geçmiş olsun allah acil şifalar versin...
[B]uǝǝɹƃ ǝʌıl[/B] :cat:
Gülen yüzünüzle aramıza bekliyoruz...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
tülay yarın bir ameleyat daha geçiricek arkadaşlar. lütfen dualarınızı esirgemeyin şimdi en çok buna ihtiyaçları var
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
inşallah her ikiside iyileşir kaza nasıl olmuş bilen varmı arkadaşlar?
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
allah acil şifalar versin
bir an önce sağlıklarına kavuşurlar işallah
Dualarımız ile yanındayız İnşallah en yakın zmanda aramıza katılırsın.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Kazanın oluş şekli ile ilgili sadece susuyorum....!!!
Tülay kardeşimizin Allah yar ve yardımcısı olsun... Onu sevdiklerine bağışlasın...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
allah acıl sıfalar versın cok uzuldum ınsaallah her ıkısıde saglına kavusur allahtan tek ıstagım bu....
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
ALLAH cc İzniyle iyileşip aramıza dönecekler. O günlerde çok yakın ..ALLAHIM bu kadar kulun sana içtenlikle dua ediyor sen kullarının duasını kabul eden yaratıcısın ne olur dualarımızı geri çevirme (Amin )
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)