Motosikleti kullanan arkadaş kasksızdı.. Baya ağır yaralıydı. kazasını asfata vurmui resmen.. Ambulanbs geldi ve götürdüler. Allah acil şifa versin.
yorum yapamıyacam. Allah hepimizi korusun. Lütfen FULL KORUMA!!!!!!!!!
Motosikleti kullanan arkadaş kasksızdı.. Baya ağır yaralıydı. kazasını asfata vurmui resmen.. Ambulanbs geldi ve götürdüler. Allah acil şifa versin.
yorum yapamıyacam. Allah hepimizi korusun. Lütfen FULL KORUMA!!!!!!!!!
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
allah acil şifalar versin..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
kafasında KASK yoksa kesin bir şey olmamıştır kask tehlikelidir asfalta zarar verir
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
havaların ısınması ile beraber yollarda kasksız sürücüler o kadar attıki böyle devam ederse daha çok boyle haber alırız.geçmiş olsun arkadaşa eğer bida motora binerse kasksız binmeyeceigne eminim.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Allah acil şifalar ihsan eder inşallah....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
ya kimse bana kızmasında,yolda gönleginin dügmelerini açmış,güneş gözlügüyle motor kullanıp sonrada kaza yapanlara acıyamıyorum ben yaa,ben adamların yanından geçerkende uzaylı görmüş gibi bakıp sırıtıyolar ne diyelim ALLLAH akıl fikir versin ögrenecekler bu işi ama çok geç olacak çookkk.... açil şifalar diliyorum inş bu akılsızlıgın ceremesini çekmek zorunda olan birileri yoktur..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
allah acil şifalar versin diyorum.ama bu arkadaş yaşıyormu,yanlış anlaşılmasın
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Belki motosiklete kaskla binilmesi gerektiğinden bile haberi yoktu, olan olmuş ve ağır yaralanmış arkadaş, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
dün akşam işe gelirken iki tane yaratık !! motorla tek tekere kalkmaya çalışırken br çocuga çarptılar,çocukta bişey yoktu ama ikisinde oldudüşme esnesında degil tabi ilk defa motor kullanan birini dayak yerken keyifle izledim ve aynı şey benin çocugumun başına bu şekilde gelirse o dangalagı elimden kim alır bilemem...
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
ya tamam kask takmak çok önemli bişey bende takıyorum ama kaza yapmış birine nerdeyse kask takmadı diye iyi olmuş diceksiniz..biraz düşünerek yazın lütfen
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
allahtan acil şifalar diliyorum..kask taksın takmasın sonuçta bir candır..... takmaması çok büyük hata bundan sonra takacağına eminim..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Erhan şu 2. fotoyu kaldır ya da mozaik falan yap içimiz kalktı :(
Arkadaşa geçmiş olsun...
Biz ne kadar KASK diye yırtınsakta nafile.Kaza yapan arkadaşa acil şifalar diliyorum...
off.. olmuyor gerçekten olmuyor..
Erkan resimler gece gece hiç güzel olmadı yaw..
Başladı tabi izmirin sıcakları ama sıcaklara kanmaktansa
her zaman kask + eldiven + pantalon + mont dörtlemesi yapmak lazım.
Pantalon yoksa dizlik.. Arkadaşa acil şifalar versin..
Bir kask da benim hayatımı kurtarmıştı..
kötü oldum ya Allah acil şifalar versin kardeşimize motorda innovaymış büyüğe küçüğe bakmaz bu motor işi....Allah korususun kaskımızı kafamızdan çıkartmayalım.....
Çok kötü.... İşallah kötü bir şey olmamıştır... Sağlığına kavuşur dileğiyle...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşa acil şifalar diliyorum....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)