Allah rahmet eylesin Allah yakınlarına sabır versin herkesin başı sağolsun Allah herkesi korusun...
Allah rahmet eylesin Allah yakınlarına sabır versin herkesin başı sağolsun Allah herkesi korusun...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
allah rahmet eylesin
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
allah rahmet eylesin çok kötü bi görüntü
Drift religion
Off yine kaza sezonu açıldı...
Bugun de işe giderken motosikletli amca kaza yapmış motoru yolun ortasında dağılmış vaziyetteydi
kötü olmuş
bu resmin uzerine bişey diyemiyorummmm..dilim tutuldu resmen
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
rahmetlinin kimliği ve kazanın oluş şekli ile ilgili bi bilgi varmı?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır wersin
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
ALLAH rahmet eylesin diyeceğiz bu gecede, yarın da bir başka arkadaşımıza, öteki günde bir diğerine... Sıramızı bekliyoruz belkide haberimiz bile yok peeh..!
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
nasıl olmuş kaza tma ortada teker altına girmemiş motor bilgisi olan var mı?Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin daha geçen haftalarda yine muğlada bir arkadaşımızı kaybettik.bu da üstüne tuz biber oldu.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
Yüksek Kalite Üstün Performans
Allah Rahmet eylesin.. Yakınlarının başı sağolsun.. Bu ülkenin eğitim düzeyi "Bana bişey olmaz" ve "Hayatta Yapmam Abi" felsefesine dayalı oldukça biz daha çok kaza haberi okuruz...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Oooo Alah Rahmet eylesin.Arkadaki parçalara bakılırsa bayağıda sürüklenmiş.Mekanı cennet olsun kardeşimizin.
allah rahmet eylesin.....................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yuhh artık yeter yaa
allah rahmet eylesin
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)