geçmiş olsun...bir daha panik fren ypacak bir durumla karşılaşmassın umarım
geçmiş olsun...bir daha panik fren ypacak bir durumla karşılaşmassın umarım
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
sağol bilader, yok tamir edildi gezdim bile
motor dicek, bu kadar yüzsüz olurmu insan hala biniyor tepeme dicek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 PM ----------
sağol, geçmezse gidicem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 PM ----------
sağol kardeş, sanada geçmiş olsun, korkuttun beni şimdi walla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 PM ----------
sağol kardeş, bidaha dikkatli olurum artık
cok gecmis olsun
bizim gibileri az
kendimize dikkat etmek gerek...
once can guvenligi demisler
en iyi elbise olmadan binmeyelim motora
ondan sonra bizimkiler bana motor almaktan vaz geciyo
ama saka bi yana ...gecmis olsun....Allah korumus...
once can guvenligi
geçmiş olsun dostum, beterinden korusun
anlatışına göre sanırım kendi hatandan olmuş, keşke hiç fren yapmasaydın çok çok sıçrar geçerdin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Öncelikle merhabalar ve geçmiş olsun.İyi olmanıza sevindim.
Ciddi bir kazadan dönmüşsünüz ve bunu farketmeniz iyi.
Bir şey çok dikkatimi çekti, bu yazdıklarımı lütfen ön yargılı değerlendirmemenizi isterim. Yaptığınız kazaları okudum tekrar tekrar. Fazlaca hatalı olduğunuzu düşünüyorum. Uymanız gereken bir çok kriter var, siz her kazanızda bunları değerlendirirseniz bir sonraki seferde kaza yapmayacağınızı düşünüyorum.
Şunu unutmayın yaptığımız kazaların % 80 ninde maalesef hatalı bizleriz bunu kabul etmeliyiz. Ben her kazamda kesinlikle karşı tarafı suçlardım. Fakat aldığım eğitimlerle fark ettimki ben çok hatalıymışım.
Ne olursa olsun yağışlı havalarda ne yapmanız gerektiğini daha iyi anladığınızı düşünüyorum.
Lütfen daha dikkatli olun ve bir kaza yaşamayın.
Kendinize iyi bakın.
çok teşekkür ederim, hatalı benim tabiki, dikkatsiz ve aceleci oluşum düşmeme neden oldu, yağmur olması en büyük etkendi. ders çıkardım, tecrübe kazandım diyebilirim. teşekkürler
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Geçmiş olsun başlığı daha yeni gördümYağmur tam yağmadı zaman yerler buz pisti gibi bi kere bana öyle oldu sokaktan dönecektim arkaya bastım hızda hiç düşme yok mecburen bi ilerki sokaktan döndüm önümde araba olsa kesin vurmuştum
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Çok geçmiş olsun..
17 KE 795
geçmiş olsun...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)