hayırlı ugurlu olsun bol bol kmler yaparsın ıns fakat dıkkatımı ceken neden on jant serıtlerı beyaz arkadakı kırmızı
hayırlı ugurlu olsun bol bol kmler yaparsın ıns fakat dıkkatımı ceken neden on jant serıtlerı beyaz arkadakı kırmızı
darısı bana inş
hayırlı olsun
motorun çok şekermiş güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
bu kadar güzel bir başlığa ne yazsam boş.. herşeyi olması gerektiği gibi yapmışsın. hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim.
HAYIRLI OLSUN
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
Hayırlı olsun kardeşim insanları mutlu görmek inan benide çok mutlu ediyo
umarım hayırlısı olur.. 3 hafta sonrada bu yetmiyor hayabusa mı alıyım R1 mi alıyım die başLık açma ;)
hayırlı ugurlu olsun tekerın duz bassın.herkez gbı gecelerı uyumamıs hergun gezmıssın
Haklısın abi kesinlikle dikkat edilmesi gereken bi konudur o Yani verilen izin onları pişman etmediği sürece ilerde de sorun yaşayacağımı sanmıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 AM ----------
Araç sahibiyle 3300 Tl'ye anlaştık masraflarla birlikte 3600'e falan geliyor işte aşağı yukarı İzlenim olarak da söyleyebileceğim zaten bu motor hakkında söylenen herşey gibi adeta insanlar motosiklete sorunsuz başlayıp tecrübe kazansınlar diye üretilmiş bir alet Allah herkese istediğini nasip eder inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 AM ----------
Şu ana kadar gördüğüm tüm racing modellerinde yolcu selesi altında ufak tefek eşyaların sığabileceği boyutta bir bagaj haznesi mevcut ruhsat cüzdan eldiven maske ve bir şişe suya yetecek kadar yer var yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 AM ----------
Vallahi onu bende anlayamadım dostum Araç sahibine de sormak istemedim renktir, zevktir diye ama ben kırmızı ve daha kalın şeritlerle değiştirmeyi düşünüyorum ilk fırsatta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 AM ----------
Teşekkür ederiz efendim teveccühünüz, tüm iyi dilek belirten arkadaşlara da ayrıca teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:12 AM ----------
Abi çok teşekkür ederim tüm güzel sözlerin için İnşallah cümlemiz kazasız belasız mutlu mesut devam ederiz yollarımıza
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
İnşallah hayırlı olur abi, uyarın için de ayrıca teşekkürler ama hiç öyle şeylerde gözüm yok bi iki sezon buna bineyim kazasız belasız da gerisine de ufak ufak bakarız bilinçli, bilgili motorcu olmaya çalışıyorum sadece
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:16 AM ----------
Evet çünkü piyasa böyle arkadaşlar. Yaklaşık 3-4 aydır sadece bu aracın ilanlarını takip ediyorum fiyatında 3750 yazan bi ilana nakit 3000 olur mu deseniz bile gel aracı gör konuşalım diyebiliyorlar. Örneğin bu aracın ilanında 3650 yazıyordu bi kısmı pazarlık payı yani ilanlardaki fiyatlara çok fazla takılmayın ciddi alıcıya herkeste ikram oluyor genelde
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
hayırlı olsun, tekerin düz bassın
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli rüzgarlar
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hayırlısı olur inşallah
Ne demek canım kardeşim. Beni mahcup ettin. MT'deki herkes benden daha fazlasını yapardı...
Motorun gerçekten akide şekeri gibi, yalayıp, kıtır, kıtır yesen olur. Ama en doğrusu binmek tabiii.
Tekrar sana kazasız, belasız ve bol keyifli sürüşler dilerim....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Hayırlı olsun ama benden başka herkez motosiklet sahibi oldu sanki...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
darısı başıma, darısı başıma, darısı başıma, darısı başıma, darısı başıma, hayırlı olsun kardeş ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)