kaza kasımpaşa çağlayan yolunda
Reklamlar
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun. ne koruma var ne kask :(
-
VALEO adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun. ne koruma var ne kask :(
kask vardı ama arabanın içne almışlar,sanırım dominos gibi bir firma kasksız motor vermez
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Hep Dominos.... Bu yarım saat zırvalamasını kaldırmaları lazım...
Hem motorcuların sağlığı açısından
Hem de diğer pizzacılara karşı haksız rekabetten....
Madem bu işi yapacaksınız
1- Motorcular tam korumalı olmalı
2- Motorcuları her an denetleyebilmeli.
1. maddeye tastamam uyuyorlar gene de ama 2. madde kocaman sıfır....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
sadece kask var. diğer korumalar nerde? kollar açık, dizlik yok, dirseklik yok. kendine aşırı güvenin göstergesi midir nedir?
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
geçmiş olsun, taksiciler ve belediye otobüs şoförlerine özellikle dikkat diyorum. (İzmir için)
[B][COLOR="Red"]LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE![/COLOR][/B]
-
-
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23/Moto23
-
tamam eleştiriyoruz da böyle çözüm olmuyor buna sizce nasıl bi çözüm bulabliriz hem motorcuların adı kirleniyo hem de kuryelerin suçu yok nasıl çözülecek bu sorun
-
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
geçmiş olsun arkadaşımıza
bu konuda sanırım Mc Donald's kıyafetleriyle ve kaskıyla iyi örnek bence
dominosa hayatımda hiç gitmedim zati
zaman sınırlamasıda tam saçmalık
-
bende lıttle ceasrsda calıstım ben manyak gıdıyodum bıraz benı uyardılar pızzanın gıdıp gıtmemesı onemlı degıl onemlı olan senın saglıgın dedıler oyuzden fırmamı tebrık edıyorum
-
geçmiş olsun benim kapımın önünde olmuş kaza benim haberim yok ve bu pizzacılar bu elemanlarına motor kullanıcılarına biraz daha fazla önem verseler ne güzel olur ve trafikteki taksici dolmuşcu minibüscü otobüscüler motorlara biraz daha dikkat etseler çok güzel olacak ne zaman taksici dolmuşcu minibüscü otobüscülerin yanından geciceksem kornayla bi uyarı verip ondan sonra geciyorum en azından yanlarından motor geciceğinin haberleri oluyor
-
yine dominos gerçektende şu yarım saat olayı inş büyük bi olay olmadan kaldırılır
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
kardesımıze geçmıs olsun.bı arkadasımız bu konuya degınmıs 30 dk kapınızda 31 dk olursa bedava verıyolar dıye bılıorum pızzayı .yahu bune sacmalık bıze 30 dk pızza getırecekler dıye adamlar canından olcak bırakın boyle ıslerı yaw ha 30 dk ha 1 saate yemısız nolmus yanı?
-
-
geçmiş olsun 30dk saçmalıgının kalkması lazım bide iş güvenliği sıfır ne korumalı kıyafet ne bişey var sadece göstermelik kask veriyolar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)