tekrar hoşgeldin
Dur o zaman, mısır patlatıp geliyorum...emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
geçmiş olsun hoşgeldin
yeni aldığım duyumlara göre bulgaristan hudutunda yaptığı askerlikten dolayı bulgar motorcular toplu şükür duasına çıkıp emin gidişini kutlamışlar arkasından papa 17 mi 18 herneyse janbon konuşma yaparak huduttan gittiği için emine teşekkür edip fetva vermiş motora binebilir herkes diyip eminin alt ranzasında yatan badisinden halen haber yok kovuştaki her asker teker teker telef olmaya başlamış bile karokoldaki g_3 tüfekler halen 90 derece sappayla ateş ediyomuş 10 adet el bombası piyasada yok korkmayın emünü ergenokandan alırlar içeri emünün kullandığı bonyodaki banyo komutanı 100 koli katı sabun 60 kilo sıvı sabunun nerde olduğu halen bulunamadığını söylemiş...emün az daha kalsa pkk kesin silah bırakacağını söylemişşşşşler eminin kesin 1500 cü dalga ergenokaondan alınır zaten bukadar mühümbat yok zaten helede o sabunların hesabını nasıl vercek bilimiyorum son aldığım haber ise karakol komunatı istifa edip artık özgür kız gibi dağlara yerleşmiş HOŞ GELDİN KARDEŞİM ARAMIZA EN SON GALİBA BENİ PERT ETTİN AMA SENİ YNEDE ÖZLEDİMMM EMÜNN
Drift Religion
fatih şubesi
hemen bir hamam topiği açalım...
bu emünün kiri pası öle kolay kolay çıkmaz...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
kardeşim hoşgeldin
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hoşgeldin emin abi...
6 ay motorsuzluk nasıldı bi kaç cümle ile anlatabilirmisin
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
hoşgeldin emin hayırlısı ile teskerenide aldın geldin sonunda
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
hoşbuldık kardeşim sağolasın tmm itiraf ediyorum, sabunları eve sakladım, ama sen gidince lazım olursa yollarım
valla abi ya sorma, hayatımda ilk defa 6 ay boyunca aynı kıyafeti giydim
e tmm işte dün gittim bugün de geldim
hoşbulduk erhanım
hoşbulduk kardeşim valla sadece motosikletden değil herşeyden uzak kaldığım için baya bi zor oldu o açıdan bakarsan, hani motosikletim olsa orda kullansam -ki çok isterdim hayalini bile kurdum, orda cross iyi giderdi- bana sıkıntılarımı unuttururdu ama o da yetmezdi inan.
sağolasın ilkayım çok şükür
düzeltme mesajıdır.
Cem yazacağıma emim yazmışım sonra düzelttiğimi sanıp emin yazmışım.aslında cemin mi yazsamılıydım
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Hoşgeldin Eminciim.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
abi hoşgeldin şimdi ben borçumu ödemeye gidiyorum 4 günüm var
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)