hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız nice km'lere.yalnız şu yakıt ölçümlerini km/lt olarak belirtsek daha iyi olur.malumunuz her zaman benzin fiyatları değişiyor.
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız nice km'lere.yalnız şu yakıt ölçümlerini km/lt olarak belirtsek daha iyi olur.malumunuz her zaman benzin fiyatları değişiyor.
ufak cc'den sonra nasıl geliyor abi ? allah için söleyver. ben de bu aralar çok inceliyorum bunu. takas alanı da buldum ybr'yi. yakıtı gözüm görmüyor. 250lik dediğin bastınmı gitmeli siperlik taktıktan sonra kaç gördünüz düzde ?
Hayırlı olsun CİHAN kardeşim.
Kazasız belasız nice km.ler gezmen dileğiyle.
hayırlı uğurlu olsun cihan, allah kaza bela vermesin..
GKN MOTORS
hayırlı olsun Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin.
ama ben olsam cam stop yerine önce lastik işini hallederdim.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
cihan abi hayırlı olsun bu arada benim 150 de sager dat korna var harbi çok DeLi
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
hayırlı olsun.çok temiz görünüyor.yakıt konusunu merak eden arkadaşlar,
geçen hafta 10 lt benzinle 210 km yol alabildim.hız 120-130 bazen 140 (kısa bir süreliğine de olsa 150 gördü.)daha sakin kullanımla 250 km çok rahat yol yapılabilir 10 lt benzinle.
hayırlı ugurlu olsun cihan kazasız belasız bol kmler dilerim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Hayırlı olsun CİHAN arkadaşım.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Bende 250'liğe geçtiydim,sizle biraz makara yaparım diyodum,büyüttünüz makinaları.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hayırlı olsun kazasız sürüşler
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
güle güle kullan çok güzel duruyor
Allah kaza bela vermesin , çok güzel bir seçim.
Gri renk daha çok yakışıyor bana göre motosiklete.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
vay vay vayy...kardeşime bak be yakışır...bende cbf 150 dan kurtulmanın yollarına bakıyorum inan...artık yollarda sizi kimse tutamaz...dikkatli ve temiz kullandığınızı düşünürsek bu motorda sizde cillop olur uzun süre...servis konusunda tam destek kanka size...ama parça fiyatları el yakar dikkatli olun aman diyim...çıkması çakması yan sanayiside vardır illaki ama çok değerli makinalar...piyasası belli...40.000 devirmiş twısterların bile 4000 tlden başladığı şu piyasada kepelir bencede...
Allah kaza bela göstermesin Birolada sanada...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah kaza bela göstermesin. çok güzel makine...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kazasız belasız hayırlı olsun.. Darısı başımıza
cbf furyası kuruluyor Cihan Hayırlısı olsun dostum güle güle bin.. Allah Kazasız Belasız Kullanmak NAsip ETsin.. Bildiğim Kadarıyla YBR İle iyi Gezdin.. Kaç Km de SAttın Ybr yi ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde...
hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)