Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Aramızdan ayrılanlar listesıne eklenmek uzereydım

REKLAM ALANI
    dumanxtr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Racer*s
    geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış allah beterlerinden saklasın
    ( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cg 125 rr
    herkese tşk ama bu motor olayını ıyıce bi düşüncem tmm guzel hoşda canımızıda sokakta bulmadık en az 250 500 cc olmalıkı uzun yolda yda hız yaptıgınızda zorlanıp sakatlık cıkartmasın

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Ufff bu sıraları çoğaldı motosiklet kazaları ALLAH cc herkezi korusun ( Amin )
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scooterda olsa ne yapabiliriz, malum debriyaj yok
    Dua etmekten başka yapabileceğin bişey olduğunu sanmıyorummmmmm
    Geç gitmek hiç gitmemekten iyidir....

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    archeus daha 190 küsur mesajın var eklemeyiz seni aramızdan ayrılanlara

en az 500 mesaj lazım oraya girmeye

bak şimdi benim pm dolar mesajlarımın silinmesini talep ediyom diye

Geçmiş olsun
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Yeni motor alıcak :)
    Çok geçmş olsn abi Allah korumuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    RacerS200
    Alıntı archeus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar oyle bişi oldukiii az once 120 km hızda sol şeritten son gaz gıderken motor kitlendi ::SS: nasılmı hayattaydım ... tek bir cevabı var (ALLAH) evet su an hayatta olmamın tek sebebı nın allahın benı koruması oldugunu dusunuyorum 120 km hızda teker kıtlenıyor ve motor 1 santım dahi savrulmuyor dümdüz kızakladı makıne arkamda onlarca araba yere düşdügüm anda üzerımden geccek hemen debrıyaja basdım hic hızamı bozmadan sınyal verıp yavas yavas sagdakı otobus cebıne gırdım yag haznesını acdıgımda duman bulutyla kkarsılasdım allahtan cengız abinin yanından gelıyordum gpz icin yag vercekdı bana o yuzden gitmişdim yag haznesıne bıraz yag koydum 10 15 dakka ugrasdıktan sonra kitlenen motor calısdı ....(ALLAH ım sana şukurler olsun)
    gardas okurken bile heyecanlandım yani çok büyük geçmiş olsun

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    büyük geçmiş olsun...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

muratq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600F
    Allah korumuş.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Çok gecmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

bassy_bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun..aranızdan ayrılabilirim diyorsun ben ona gücendim motosiklet bir tutkudur öyle kolay kolay bırakılmaz..bu yaşadıklarını bir uyarı olarak algıla ve ileride daha dikkatli ol ama motoru bırakma
    Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...

Motosikleti
    Burgman UH 150
    Alıntı archeus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar oyle bişi oldukiii az once 120 km hızda sol şeritten son gaz gıderken motor kitlendi ::SS: nasılmı hayattaydım ... tek bir cevabı var (ALLAH) evet su an hayatta olmamın tek sebebı nın allahın benı koruması oldugunu dusunuyorum 120 km hızda teker kıtlenıyor ve motor 1 santım dahi savrulmuyor dümdüz kızakladı makıne arkamda onlarca araba yere düşdügüm anda üzerımden geccek hemen debrıyaja basdım hic hızamı bozmadan sınyal verıp yavas yavas sagdakı otobus cebıne gırdım yag haznesını acdıgımda duman bulutyla kkarsılasdım allahtan cengız abinin yanından gelıyordum gpz icin yag vercekdı bana o yuzden gitmişdim yag haznesıne bıraz yag koydum 10 15 dakka ugrasdıktan sonra kitlenen motor calısdı ....(ALLAH ım sana şukurler olsun)
    geçmiş olsun allahtan hemen debrijaya basmışsın güzel çeviklikle kurtarmısın kendini yeniden geçmiş olsun
    http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Geçmiş olsun...

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    archeus daha 190 küsur mesajın var eklemeyiz seni aramızdan ayrılanlara

en az 500 mesaj lazım oraya girmeye

bak şimdi benim pm dolar mesajlarımın silinmesini talep ediyom diye

Geçmiş olsun
    Mesaj sayısına göre muamele yapıyorsak benim mesajım senden de, diğer moderatörlerden de daha fazla. Bende cıngar çıkarırım bakın. Mod yapın beni.
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

hirkil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 cbf 150
    geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın, Allah tekrarını göstermesin...
    By Hirkil

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150

geçmiş olsun
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Silverwing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun, çalışıyor olsa bile motora baktırmakta fayda var. En azından tekrarlamasın.

mczaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok.
    motor kitliyormu yağ olmayınca?

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cg 125 rr
    arkadaslar olay uzerınden 10 gun gecdı en az ama en az 3 gun etkısını atlatamadım hep düşündüm orda ölüm ıhtimalı yaşam ıhtımalınden daha yuksektı peki ya bu kadar kolay kurtulamamış olsaydım ne icin ölmüş olcaktımm bu kadar basıtmıydı daha bı 600 rra binmedn :D ve motoru bırakmaya karar verdım aklımdan cıkartmak ıcın elımı bıle surmedım motora 3 4 gun sonra bı gun işden gelınce sıkıntı basdı dayanamadım bı turlayım dedım 200 metre felan gıtcekdım arkadasın ewıne ama evın onune gelınce duramadım devam ettım ve başladım dolasşmayı tam aksam uzerı gunesde batıyo yawas yawas ınemıorum motordan ve anladımkıı böyle bı secenek yok bızım motoru bırakma gıbı bı secenegımız yok mumkun deıl !! ve kendı ıcımde bazı kararlar aldım motosıklet en az 2 yaşında bakımları full en az 250 cc olcak korumalıklar bakkala bıle gıtsek takılcak kaskı deiştirp lazer lz6 alcam (bazı arkadaslar yumurtaya benzedıgı ıcın begenmesede) 125 lık motorla uzu yolda gıderken artık kabus olusmus sankı her an motordan bı bogulma sesı gelecek ve arıza yapcak gibi hıssedıyorum yada gelen sacma sapan sesler bana bu hıssı verıo arkadaslar bız bu motoru bırakamayız ama daha guwenlı hale getırebılırz savaşalım ..devlete karsı arac suruculerıne karsı yollara karşı kendımızı geliştirelımm en az yuruyomus gıbı rahat hıssetmelıyız kendımızı motor uzerınde butun motor kazaları anlık yanlışlardan oluyor bu anlık hataları anca ustalık duzeyını artırarak ortadan kaldırabılırz her an olcek gibi yaşa derlerya tasavvufda bizde her an karsımıza bı hanzo cıkacak gıbı kullanalım bı haftada 2 kişinin kafası kopuyor barıyerlerden insan hata yapmıcaksa bıleoraya gelınce heyecanlanır korkar gene hata yapar bizim en buyuk dusmanımız bizi hice sayan devletdir sanıyorum sadece turkıyede aıleler cocuklarının motor almasına canla basla karsı cıkıodur sahsen ben bıle cocugumun motor kullanmasına ızın vermem arkadasım motor aldı babası dedıkı gıt o motoru ver adam ısterse paranı vermesın yansın para ama ver o motoru dedı düşünün bu adamın bu motosıklet hakkında bukadar temkınlı olmasının sebebı nedır acaba off feci düştü cenem kısacası bız bir varlık bir birlik olarak bizde varız demedıgımız surece bu iş yıllarca bole dewam edecek (not butun mesajları tek parca yazdımkı 500 mesaj hakkımı doldurmayayım diye)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:04 AM ----------

gecmiş olsun dıleklerınde bulunan herkese tekrardan teşekkurler allah hıcbırımızın hevesını kursagında bırakmasın

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)