geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış allah beterlerinden saklasın
geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış allah beterlerinden saklasın
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
herkese tşk ama bu motor olayını ıyıce bi düşüncem tmm guzel hoşda canımızıda sokakta bulmadık en az 250 500 cc olmalıkı uzun yolda yda hız yaptıgınızda zorlanıp sakatlık cıkartmasın
Ufff bu sıraları çoğaldı motosiklet kazaları ALLAH cc herkezi korusun ( Amin )
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
archeus daha 190 küsur mesajın var eklemeyiz seni aramızdan ayrılanlara
en az 500 mesaj lazım oraya girmeye
bak şimdi benim pm dolar mesajlarımın silinmesini talep ediyom diye
Geçmiş olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Çok geçmş olsn abi Allah korumuş
büyük geçmiş olsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Çok gecmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
geçmiş olsun..aranızdan ayrılabilirim diyorsun ben ona gücendim motosiklet bir tutkudur öyle kolay kolay bırakılmaz..bu yaşadıklarını bir uyarı olarak algıla ve ileride daha dikkatli ol ama motoru bırakma
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın, Allah tekrarını göstermesin...
By Hirkil
geçmiş olsun
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Geçmiş olsun, çalışıyor olsa bile motora baktırmakta fayda var. En azından tekrarlamasın.
arkadaslar olay uzerınden 10 gun gecdı en az ama en az 3 gun etkısını atlatamadım hep düşündüm orda ölüm ıhtimalı yaşam ıhtımalınden daha yuksektı peki ya bu kadar kolay kurtulamamış olsaydım ne icin ölmüş olcaktımm bu kadar basıtmıydı daha bı 600 rra binmedn :D ve motoru bırakmaya karar verdım aklımdan cıkartmak ıcın elımı bıle surmedım motora 3 4 gun sonra bı gun işden gelınce sıkıntı basdı dayanamadım bı turlayım dedım 200 metre felan gıtcekdım arkadasın ewıne ama evın onune gelınce duramadım devam ettım ve başladım dolasşmayı tam aksam uzerı gunesde batıyo yawas yawas ınemıorum motordan ve anladımkıı böyle bı secenek yok bızım motoru bırakma gıbı bı secenegımız yok mumkun deıl !! ve kendı ıcımde bazı kararlar aldım motosıklet en az 2 yaşında bakımları full en az 250 cc olcak korumalıklar bakkala bıle gıtsek takılcak kaskı deiştirp lazer lz6 alcam (bazı arkadaslar yumurtaya benzedıgı ıcın begenmesede) 125 lık motorla uzu yolda gıderken artık kabus olusmus sankı her an motordan bı bogulma sesı gelecek ve arıza yapcak gibi hıssedıyorum yada gelen sacma sapan sesler bana bu hıssı verıo arkadaslar bız bu motoru bırakamayız ama daha guwenlı hale getırebılırz savaşalım ..devlete karsı arac suruculerıne karsı yollara karşı kendımızı geliştirelımm en az yuruyomus gıbı rahat hıssetmelıyız kendımızı motor uzerınde butun motor kazaları anlık yanlışlardan oluyor bu anlık hataları anca ustalık duzeyını artırarak ortadan kaldırabılırz her an olcek gibi yaşa derlerya tasavvufda bizde her an karsımıza bı hanzo cıkacak gıbı kullanalım bı haftada 2 kişinin kafası kopuyor barıyerlerden insan hata yapmıcaksa bıleoraya gelınce heyecanlanır korkar gene hata yapar bizim en buyuk dusmanımız bizi hice sayan devletdir sanıyorum sadece turkıyede aıleler cocuklarının motor almasına canla basla karsı cıkıodur sahsen ben bıle cocugumun motor kullanmasına ızın vermem arkadasım motor aldı babası dedıkı gıt o motoru ver adam ısterse paranı vermesın yansın para ama ver o motoru dedı düşünün bu adamın bu motosıklet hakkında bukadar temkınlı olmasının sebebı nedır acaba off feci düştü cenem kısacası bız bir varlık bir birlik olarak bizde varız demedıgımız surece bu iş yıllarca bole dewam edecek (not butun mesajları tek parca yazdımkı 500 mesaj hakkımı doldurmayayım diye)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:04 AM ----------
gecmiş olsun dıleklerınde bulunan herkese tekrardan teşekkurler allah hıcbırımızın hevesını kursagında bırakmasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)