Allah beterinden korusun
geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
Benim de eskiden Kawasaki ZX-9R'ım 205 km/saat hızla giderken krank mili kırılıp kolların bir tanesini motor bloğundan çıkarınca aynı şeyi yaşamıştım. Sarsıntıyı hissettiğim ve patlama sesini duyduğum anda debriyajı sıkmıştım ve elektrik kesme düğmesine basmıştım. Ben de senin gibi düşmeden durmayı başarmıştım. Benim senin olayından bir farkım vardı. Motordaki delikten yana ve aşağıya doğru motor sıvıları fışkırıyordu, arka tekerlek komple yağa bulanmıştı (sonradan gördüm). Bacaklarıma hep sıcak sıvılar geliyordu ve ilk müdahaleleri yaptıktan sonra frenleme aşamasında aynadan baktığımda arkamda 8-10 m yüksekliğinde bembeyaz duman olduğunu görmüştüm. Sadece ön frenle durmuştum.
mobylette nin bile kitlemesi berbat 60 kilo bi alet olmasına rağmen sonu sakat .
Allah korumuş gerçekten Geçmiş olsun
herkese teşkkurler arkadaslar ya saga cekdıgım anda ılk aklıma gelen dedımkı acaba annem aksam haberlerınde gorse kendımı nsıl affedecektımm dedım arka teker kıtlendıgınde haa dedım sıra bendeymıss 1 haftaya kalmaz eklerler lısteye adımızı ::D ama öle bı kaydıkı motor 1 santım dahı savrulmadı sankı bişiler ölmememi isdıodu 120 belkı daha yuksek hızdayım hafıf yoku asagı arkadan arclar gelıo saga gececem araclar bana söve söve sagımdan gecıo gecemıorum motor konusunda galıba bı kac kere daha dusunmem lazımm
Aman abi ağzını ayrı aç o nasıl şey Allah korumuş geçmiş olsun.
off egzantırıkden catır cutur sesler gelıo motorda arkadasındı
çok büyük geçmiş olsun gerçekten bi anlık panik bile çok farklı sonuçlara sebep olabilirdi allah korumuş..
o makina başına bela olmadan elden çıkarsan bence iyi edersin.geçmiş olsun
Orgazma Dudak Büktürür
öle dıosunda kardes ölüm bize uzak deıl hemde hic deil hergun yaşıyoruz ortalama bu tıp şeyleri bıktım artık pat küt şerit deiştiren taksıcılerden tali yollardan fırlayan tofaşcılardan montuma sürtercesine sollama yapan dolmusculardan tamponu arka tekere dayayıp datdatdat kornaya basan jeeplerden daha sayayımmıı hergun işe gıdıp gelırken yaşıyorum bunları helekı kadın suruculerı saymaya daha gerek duymuorum malum ıkı kere altında kaldım kalkıp bi soz soyleyemedım bayan oldugu ıcın bişi olmadına şukrettım gittim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 PM ----------
makına benım deılkı zaten cok ayıp olcak arkdasada nasıl soylıcem bılmıorum :( gercı yag koymamıs makınaya ama
Geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış Allah korumuş.
Dağda üç beş koyun sürüsü, Tutturmuş bir kürdistan türküsü, Almış bayrak diye bir masa ötüsü, Satsan beş para etmez ne dirisi ne ölüsü. Soysuz olan sensin, toprak senin neyine, İte itlik yapıp kafa tutma beyine. Duy ulan soysuz!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
Geçmiş olsun yola çıkmadan önce kontrol amaçlı yapılacaklar bellidir;
-Motor yağı seviyesi
-Su soğutmalı motorsa suyun seviyesi
-Arka ve ön fren sisteminin çalışma durumu
-Lastiklerin basıncı
Bu kontrolleri yapmadan yola çıkmayalım arkadaşlar.
geçmiş olsun.
sırf bu yüzden imkanlar dahilinde olabildiğince yüksek model motora binmek istiyorum. otomobilin eskisi en fazla yolda bırakır ama motorun eskisi maalesef asfaltta bırakır:(
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
kardeşim geçmiş olsun cengiz abi işini bilir
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
geçmiş olsun...allah beterinden saklasın ..
geçmiş olsun arkadaşım,bende motoru alalı 2 ay falan oldu servis yağını az koymuş heralde 300 km de bitmiş yağı ve motorun arkasında kardeşimle beraber trafiğin ortasında motordan şakır şukur ses geldi ve stop etti.kitleme olmadı sadece yavaşça bayıldı ve stop etti.birde köprünün üstündeydim sığınacak yerde yok,yanımdan gecen otobusler dolmuslar teğet geçiyodu bana,birde yağmur yağar bi taraftan ıslanırız.yağı hergün kontrol ediyorum artık
geçmiş olsun gerçekten büyük tehlike atlatmışsın.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)