Allah rahmetmet eylesin aillelerinede Allah sabırlar versin
Allah rahmetmet eylesin aillelerinede Allah sabırlar versin
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Diyecek çok birşey yok! Bu ne ilk ne son... Allah rahmet eylesin, Geride kalanlara sabır versin...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
allah rahmet eylesin.tum sevenlerine bas sagligi diliyorum.
lutfen yavas kullanalim araclarimizi veya motorsikletimizi.hiz kurallarina uyalim.cunku hiz kurallari kafadan uydurulmus birsey degildir.
allah kimsenin basina vermesin boyle aci olaylar.
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Anlayamadığım nokta herkesin son derece emin olduğu noktanın kaza esnasında motorsikletin hızının 270 km/saat olduğu. Bu nasıl tespit edilmiş, her zaman olduğu gibi abartmaktan kaçınmayan medyamızın bir kehaneti mi? Bence gerçekten önemli bir ayrıntı çünkü çevremiz, şuna bak 270 km hızla gidiyorlarmış belliydi böyle olacağı, diyecek insanlarla dolu.
allah rahmet eylesin sevdişklerine ailesine sabır versin başımız saolsun
Allah rahmet eylesin, günahlarına kefaret olur inşallah bu buyuk acıları..normedson Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Anlayamadığım nokta herkesin son derece emin olduğu noktanın kaza esnasında motorsikletin hızının 270 km/saat olduğu. Bu nasıl tespit edilmiş, her zaman olduğu gibi abartmaktan kaçınmayan medyamızın bir kehaneti mi? Bence gerçekten önemli bir ayrıntı çünkü çevremiz, şuna bak 270 km hızla gidiyorlarmış belliydi böyle olacağı, diyecek insanlarla dolu.
Bu bilgiler ne yazık ki doğru, çünkü grup halinde bir seyir var anladığım kadarı ile çeşittli motorsiklet forumlarında bu bilgileri kendi arkadaşları vermiş...
Allah rahmet eylesin ne söylesek faydasız artık. olay kendis söylüyor zaten herşeyi..
Allah rahmet eylesin, sözün bittiği bir yer,...270 km ne demek...geride kalanlara sabır
vahim bir kaza. Allah kalanlara sabır versin
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Ruhları şad olsun.
Allah rahmet eylesin her ikisine de. 270 cokmus ve bence tam da burada ozellikle soylenmesi gerekir ki olayin sicakligi ile hiz yapmayi kendilerince yasam felsefesi ( nasil bir felsefe ise) getiren kisiler kendilerini rahatlatacak bir arguman olatrak bariyeri, yolu, 4 tekeri kullanmasin sorumluluklarinin bilincinde olsunlar. 2 ailenin yuregi yanmis baskalarinin yanmasin bari. Pistlerin sayisinin artarsa enerjiyi bosaltmak icin firsat olur halka acik yollarda hiz tutkusu tatmin edilmeye calisilmaz belki de. Iyi ki karsidan gelen bir arabaya vs de carpip daha buyuk bir felakete sebep olmamis 270 le gitmek tum diger insanlara yapilmis bir haksizliktir baskasinin hayatina kasittir en azindan. Arkanda insan tasirken bu hizlara cikan insanlarin aklinda suphe ederim ben. Git dagcilik yap, kisisel risk al adrenalinini yukselt o yoklda insanlar aileleri ile yolculuk ediyorlar kimin ne hakki var bu insanlari riske sokmaya, sonra motorcular sevilmiyor ozellikle sikistiriliyor vs demesin kimse boyle kendini bilmezce hiz yapanlardan dolayi mutedil motor kullanicilari da zan altinda kaliyor ve hatta uzerlerine suruluyor sikistiriliyor vs vs. Simdi takkeyi onune koyup dusunme zamani.
A.S.A.
:pr:
çok üzücü be
allah sevdiklerine sabır versin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
270 'in çok olduğu konusunda hem fikirsek,taziye mesajlarıyla devam edelim....
SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Çiğdem başka bir motosiklet grubundan tanıdığım, sevdiğim bir arkadaşımdı. Hayat dolu, cıvıl cıvıl birisiydi. Onu yüzyüze tanıyanlar için bu elim kaza gerçekten de büyük yıkım...
Söyleyecek pek fazla şey bulamıyorum. Mekanın cennet olsun Çiğdem...
Seni asla unutmayacağız!
Hepimizin başı sağolsun.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Allah Rahmet eylesin ..
Eski Bir XX sahibiyim,çok güçlü ve güvenli bir makinedir ama 270 le hata yaparsan direk game over yani,ben 295-300 lü hızlar gördüm ama önüme bir km bir çizgi çekmiştim her seferinde.o çizgiye giren olursa hemen gaz keserdim öyle arabaların arasında 270 le geçmek akıl karı değil,1 yaparsın 5 yaparsın ama sonunda patlarsın .Allah ailelerine sabır versin.Rahmetli Necdet Abiden sonra (motorlarımız ikizdi,egzostlarımızı karşılaştırırdık sık sık bende Vance and Hines onda da Akropoviç vardı yanılmıyorsam)ve birde bacağımı kırdıktan sonra bıraktım artık.Ölenlere rahmet,Kalanlara Allahtan şifa diliyorum.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
içim cız etti allah ailesine sabır versin rahmetle yatsın
Allah rahmet eylesın fakat yukardada yazıldıgı gıbı dıkkatımı cektı 270km hız ? bu kım tespıt ettı bana soyleyebılırmıs sacma sacma yorumlar 270 offf ikiyüzyetmişmiii 270le kesın olur bune ya 270 kım gordu bunu 3.bi artcımı wardı omu soledı yada vahiymi geldi 270dıyen kısıye yada vurdugu arac surucusumusu tespıt etmıs 120 ıle gıttıgıme gore carpma hızı carpı dusme hızı esıttır benım hız falan faan sacma sapan ısler 2kısı vefat etmıs sız nelerden bahsedıyosunuz bole yorum yapıcak olan yapmasın parmaklarınızı burda 270le kesın olur dıyecegınıze kadar bır fatıha okuyun arkalarından o yeter .....
270 değilde 150olsa ne olur. 150km/h ile düşüp kaç kişi hayatta kalmış. Kimse kendini kandırmasın. Geçmişte çalıştığım fabrikanın müdürünün basına gelen olayı hatırladım şimdi. Bu adam ailesiyle eve donerken gece saatinde ne olup bittiğini anlamadan arabaya bomba gibi birşey çarpmış karşıdan (bu şekilde anlatıyorlar) onden arabanın ortasına kadar dağılıyor araba. Megerse carpan bir motosikletli imiş tahmini 180km hızla gelmiş karsıdan. Bu motorcularda bir partiden çıkmışlar alkollü olarak. bunları goren insanlarda tahmin etmişler bunların kesin bir kaza yapacağını ve yapmışlarda. Soylememe gerek yok motor sürücüsü de artcıda ölmüşler. Ama olan o müdürün çocuğuna olmuş. minicik 3-4 yasında çocuğun yuzu parçalanmış. Bir sürü estetik operasyon gecirmiş. Ozetle demek istediğim su: Trafikte sadece kendimizden sorunlu değililiz. yüksek hızda gidiyorsan baskalarının da hayatını tehlikeye atmış olursun kendininki ile birlikte!!
arkadaşım cehaletini başka yerde göster burda gösterme
okumamışsın konuyu bilmeden cahilce yazıyorsun olay motogp çıkışı oluyor moto gp çıkışı onlarca motorcular gruplar halinde istanbula dönüyor bu arkadaşında mensup olduğu bir grup var ayrıca bu arkadaşın arkasından gelen gruplarda var kazaya şahit olan birebir gören kişiler...
birazcık takip mesafesi bilgin varsa ehliyet sınavına girmişsen varsa ehliyetin orda öndekinin basitçe hızını tespit etme yöntemini öğretirler bilmen gerek çok zor değildir bilmiyorsan aç kitap kurcala oku.. kazaya tanık olan grupdaki arkadaşlar ortalama hızlarına göre takip mesafesi ayarınıda yaparak rağmetli arkadaşın hızını tespit etmiş zira kaza olurken tam arkasında az kalsın kaza yapıcak son anda kurtaran bir arkadaşda var oda 270 dedi bu insanların hepsi yanılıyorda bir senmi bilicen gerçekleri...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)