galli, Hayırlı olsun kardeşim. Normal bir yokuşta senin yakışıklıyı test edip bilgi verirsen sevinirim. Tek kişi iki kişi olarak. Bir de resimlerini koyar mısın? Şimdiden teşekkür ederim.
galli, Hayırlı olsun kardeşim. Normal bir yokuşta senin yakışıklıyı test edip bilgi verirsen sevinirim. Tek kişi iki kişi olarak. Bir de resimlerini koyar mısın? Şimdiden teşekkür ederim.
Sadobey
valla ben de anlamadım forrap, yalnız şöyle bişey oldu mesajı gönderdiğim zaman bi ağırlaşma vardı, bi türlü okey gelmedi, bekledim bekledim sonra sayfayı yeniledim (refresh)forrap adlı üyeden alıntı
belki o yüzden olmuştur.
hayırlı olsun.toplam kaça maloldu acaba?ve tabii ki resim ve izlenimleri sabırsızlıkla bekliyoruz...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
kardeşim hayırlı uğurlu olsun bende bayide incelemiştim güzel makineye benziyo ama aynı gün aprılıa bayisine de gidip 2006 aprılıa rs125 i de inceledim bence daha oturaklı ve daha ciddi bir makine aprılıa bu arada egsoz falan demişsin 2 zamanlı olduğunu unutma motorunun egsoz pekte etkili performanslı olmaz hatta tam aksi sonuç elde edebilirsin bence egsozu elleme tekrar hayırlı olsun
galli, Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanasın inşallah.Performansı nasıl? etkileyici değil mi? sesi nasıldır kimbilir; arı gibi vızıldar o şimdi,gazına dokundurmaz eminim.Güzel tercih yapmışsın hayırlı olsun arkadaş...
gaza gelme;kaza gelmesin
hayırlı olsun kardeş
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
hayırlı olsun..Kazasız belası günlerde inşallah
Something in the Way..!
arkadaşlar 7.800ytle aldım anahtar teslimses arı gibi ama yüksek devirlerde hoş bi ses çıkartıyor
dızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
galli bi göster bakalım motorunuda görelim hani hiç görmedikya o yüzden
Acımadıki, acımadıki
Hayırlı olsun arkadaşım, resimlerini bende merak ettim. Birde bişey sorucam, gerçi alet 125 cc ama sanırım biraz atak yani ben kullanabilir miyim acaba? Tavsiye eder misiniz?
perihan al al tam sana göre çok seri aleti nası zapdediceksin sen perilciğimle bi irtibata geç onun tecrübesi var
Acımadıki, acımadıki
nurullah kardeş abin motoru bugün görücek akşama sorarsın
galli, hayırlı olsun kardeş allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. fotolarını ve tecrübelerini bekliyoruz bide yaw bunun bi sitesi falan varmı
görebileceğimiz
arkadaşlar makina 300kmde oldu trafikte çook ilgi çekiyor ve ataklığı süperr
galli, hayırlı olsun abimin anlattığına göre acayip sesi çıkıyormuş sanki sanki ben küçükken bisikletim motor sesi çıkarsın diye tekerleklerine pet şişe sıkıştırıyordum aynen o sesssssss
Acımadıki, acımadıki
galli hayırlı olsun motor hakkındaki ilk izlenimlerini bekliyoruz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
saol teşekkürler.acayip bi ses ve çok kötü insanı ateşliyor.aldığım günün akşamı cadde de 2 tane 600lük takıldı herkes büyük makina zannediyor......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)