Geçmiş olsun kardeş.
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
bisiklet kıllanamayan motorun üstüne çıkarsa yerleri öpmeye mecburdur
öncelikle geçmiş olsun allah beterinden korusun 15-20 ile düştüm deyip boşverme bende aynı şekilde düştüm başparmaktaki alçı geçen hafta çıktı kırık olduğunu 2 gün farketmedim bile sol kalçandaki hematom da önemlidir geçmesi zaman alır sert çarptıysan kalça kemiğinde çatlak ta oluşmuş olabilir mutlaka doktora git en azından film fln çektir için rahat olsun , tekrar geçmiş olsun
ana fikir öntekeri kilitlersek = GAME OVER
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Geçmiş olsun
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Kimi Sanat Için, Kimisi De Motosiklet Için öpüşür Abicim... Geçmiş Olsun.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
az önce de bana özelden cins bir me3saj atmış, ben 1200 lük kullanıyorum, seninki de motor mu" diyor.
&()=?=)?=) motorunu salağın yaw...
bana bak,
seni motor diye çeviririp, lastik diye yalkarım. özelden cins cins mesajlar yazıp da canımı sıkma...
terbiyeni de takın...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Baktım profiline de, "Honda riders" diye bir modelmiş...!
Üç boyoz bir kola
belki honda jazz 1.2 dir de yanlış yazmıştır
bi de motorunun sadece yol bilgisayarı 4000tl imiş
"servise alda gittiğin motor motor olacak tutturmuşsunuz kanuni racer gidiyorsunuz çin malı sonuçta 0 motoru getirip bir çöplüğe bırak motorun fiyatı ne kadar benimkinin yol bilgisayarı 4000 ytl satın alır onu kazıklanmayın çünkü kanuni yerli üretimdi geçen seneye kadar çinlilere sattılar
Motor Mühendisi
:rendee r:KANUNİYE VERİLEN PARA ÇÖPE ATILMIŞTIR BENCE DEVAM EDİN"
motor dolmuş mu ki tanıdıklarını alıp götürüyorsun?
Artçılık öyle herkesin harcı değildir.Ayrı bir eğitimi vardır,motorun selesinde oturabilen herkes artçı olamaz.
Bir gün birini düşürürsen,ya da birlikte düşerseniz o burukluğu nerende hissedeceğini tahmin bile edemezsin
Geçmiş olsun..
Gamos..
gecmıs olsun arkadasım.dun gece banada bırı el kol yaptı.baktım telaslı bı adam kardesını vurmuslarmı bıcaklamıslarmı tam anlamadım bısey olmus işte acile kadar gotururmusun benı dedı.gece saat 3 falan.hastanede yolumun ustundeydı 1-1.5 km uzaklıkta tmm dedım gel bıraktım hastaneye.savaskayan abi haklı motor dolmus degıl ama bole durumlardada bırılerıne yardım etmekten zarar gelmez bence..
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
:D kacaymış tv ler sorsaydın ya :D ya daha hiç bisiklet hariç öle teker kaydı topraga geldi fln diye düşmem olmadı:D kar yağdığı zmn bilerek düşerim o ayrı konu ama yerle böle hafif tanışmana sevindim ben kaportayla tanıştım o daha bi değişik şaka bi yana geçmişolsun koruma demirsiz gezenlere hayret ediyorum nelerine güveniyolar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)