sağol
.................................................. ............................................
yaptık işte bişiler, sana haber vereceğim merak etme bi valideye görüneyim önce
ecmain diyebilirim bu dileğe
sağol
.................................................. ............................................
yaptık işte bişiler, sana haber vereceğim merak etme bi valideye görüneyim önce
ecmain diyebilirim bu dileğe
Çok çok geçmiş olsun abicim.allah ın sevgili kuluymuşsun ki o arabadan çıkabilmişsin..
ben hep derim.başkaları için kendini riske atmıycaksın..geç olsun güç olmasın.. .. ben bunu ögrendim.. neyse gçmiş olsun tekrar..
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
Gencay kardeşim kaza haberi konunu yeni gördüm öncelikle geçmiş olsun.
Sağ salim olman sevindirici mal bir şekilde yerine gelir.
İnşallah böyle üzücü olay yaşamazsın bir daha...
Büyük geçmiş olsun. Gerçekten ucuz atlatmışsın.Umarım son kazan olur.
çok geçmiş olsun da fotoğraf makinasını nerden buldun o anda onu anlamadım inşallah 307 nin kaskosu vardır.
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
handa_delisi, shadow slx sağolun. Toraman, elint teşekkür ederim umarım bu hepimiz için en sonuncusu olur ama.. hayat.. herşey insanlar için kazası da belası da
Yeni gördüm, geçmiş olsun, ALLAH daha beterlerinden saklasın seni de bizleri de...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Çokk geçmiş olsun
Gencaycım başta geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
zaten gerekli herşeyi kendi kendine yazdığın için diyecek söz kalmadığını ekliyorum...
bu arada seni seven bu dostunu da sensiz bırakmadığın için de seviniyorum..
bir nusibet bin nasihatten iyidir der bir atasözü...hepimiz bir gün dünyadan gözlerimizi yumarak ayrılacağız tıpkı benim hayatımda 10 yıl önce vefat etmiş olduğunu geçen haftalarda yıllar sonra öğrendiğim hayatımın en özel kişilerinden biri olan kişi gibi...ya da geçen sene toprağa gönderdiğimiz emrah kardeşimiz gibi..
lütfen sen bu ikinci hayatını doya doya ve güzel yaşa.... sevenlerini ve sevdiklerini üzme ve mutlu et mutlu ol...
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
büyük geçmiş olsun abi Allah korumuş valla yaşadığın en kötü olay bu olur inşallah tekrar geçmiş olsun
cep telefonu
elbette... ....................
teşekkürler arkadaşım
teşekkürler. umarım dediğin gibi olur
olum ben de olmasam sen ne yapcan?
sevenlerini ve sevdiklerini üzme ve mutlu et mutlu ol.. peki tamam.. valideden başlayayım o zaman mutlu etmeye.. istediği kızla evleneyim. motosiklete veda edeyim.. bla bla bla.. kardeş bazen öncelik mutlu olmaktır. mutlu olmadan mutlu edemezsin.
çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış
sana bir şey olmaması en iyi haber
geri kalan herseyin çaresi var
tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım
Allah seni sevenlerine bağışlamış...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Geçmiş olsun.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
çoook büyük geçmiş olsun .Allah bidaha göstermesin.bende geçen sene bir clio yu perte havale etmiştim. aniden sıkışan trafikte, herkes gibi bende aniden durdum fakat arkadan gelen doblo durmadıydı...arada akordion oldum..çok şükür benimde burnum kanamadıydı.sadece bileğimde ufak bir iz kaldı o kadar.
Allah seni sevdiklerine bağışlamış..geçmiş olsun tekrar
Hiçç sözünü tutmadan nereye gidiyorsun
Herikimizde kayıbız bu aralar sanırım benim işler de yoğun ama 7 saatten az uyumamaya çalışıyorum ben
Bu arada aynı söz senin içinde geçerliydi hatırlıyorsundur
Bu sene içinde bi ankara yapacağım sanırım,o zamana zahatsız ederim artık
çok geçmiş olsun dostum hayat güzel okey ama burası gerçek değil bence bunun da farkına lazım arkadaşlar bakın kaza işte bugun arkadasımıza yarın bize yaptıklarımız veya yapmaddıklarımız diğer tarafta karsımıza cıkacak hazırlıklı olmalıyız kısaca
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)