Abi çok geçmiş olsun, büyük kaza atlatmışsın..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Plur, mondialcii, xterkan, akileos, motobike45, aykan teşekkür ederim
asfalt meleği çok geçmiş olsun....seni nickindeki melekler kkorumuş ama bir daha olmaz aman dikkat uykulu ve yorgun araba bilhassa motor hiç kullanılmaz .işler herzaman yetişir ama can yerinr gelmez be kardeş dikkat dikkat
çok geçmiş olsun
Abi sen ne yaptın yaa....
Ne derdin vardı kendini bunca riske attın ?
Ne gerek vardı hayatını tehlikeye atacak ?
Cok uzuldum gercekten. su anda musait degilim arayacagım seni cok cok gecmiş olsun.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Teşekkür ederim Gozgurs; engineng, grayline, philetoaster, koray gfb, rola, kartaş23, shrieker, örkem, eryılmaz, ugurapay, violence, dark_face, chopperrider, derbici_52, seascum, yürekçe, motopisklet daha kötüsünü hiç görmemenizi temenni ederim.
Metehan: kardeşim çok geçmiş olsun şimdi tesadüfen okudum...yorgunluğa bağlı dikkatsizlik sonucu aracı kontrolden çıkardın...ben buraya kadar bişey demem...sadece araba seçimini daha dikkatli yaparsan sevinirim...Peugeot güvenlik konusundan en zayıf marka...çok güvensiz...bence sonraki tercihini başka markadan yana kullan...hayatın içinde oluyor bunlar...kalıcı yaralar sakatlık olmasında diğer tüm yaralar ve şok zaman içinde azalıyor...
hayati nokta burası bence... Yok ben yaralanmadım turp gibiyim kalııc psikolojik yada bedensel bir rahatsızlk bırakmadı bende. Güvenlik konusunda aslında doğru pejo orta kalite.. orta sınıf araçlar içinde de e güvenilir olanı toyota. ancak pejo spor kullamaya çok uygun bir araçtı. hızlanması durması viraj alma yeteneği.. orta sınıf başka hiçbir araçla 190 ile viaja giremezsin. yada çok ciddi dönüşleri yüksek hızlarda yapmana izin vermez çoğu orta sınıf araba. kullanım güvenliği, kaza güvenliğindeki eksiklikleri örtüyo. ama dediğin doğru. eğer ailem vs olsa, ki toyota da da çalıştım. toyotadan şaşmam. kalite ve güvenlikte gerçekten tartışılmaz. neyse ayaktayım ve önemli olan bu deği mi teşekkür ederim. inşallah senin ve sevdiklerinin hiç başlarına gelmez.
Alptunay:Lam gencay.... Korkuttun lam beni akşam akşam... Çok büyük geçmiş olsun... Ucuz atlatmışsın.... Önemli olan sana bişey olmaması...
Aman diyim biraz daha hatta biraz aşırı dikkat.... Trafik bu..Şakaya gelmiyor... Tekrar geçmiş olsun.... valla abi korkma kötülere bişi olmuyor. şaka bir yana sanırım dokuz canlıyım. şimdi oturup sayacağım sanırım bununla birlikte yedi sekizini yedik. geriye bir iki ancak kaldı herhalde. teşekkür ederim gerçekten. sanırım gerçekten ucuz atlattım. inşallah sen hiç kaza bela yaşamazsın. izmire gelirsem mutlaka oturup bi çay vs içelim
üzüldüm gerçekten. sizin de başınıza bir şey gelmemesine sevindim. geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın kardeş.
teşekkür ederim arkadaşım.
aslında crash testler dediğimiz güvenlik ölçen çarpışma testleride toyota biraz daha güvenilir sonuçlar alıyor.
ama bu testlein tamamı 50 km hızda için yapılıyor. bazıları 70 ve 90 bunlar da sadece bir yada iki husus için....
şöyle söyleyeyim önden çarpma diorsun mesel.. kendi içinde önden çarpma belki 10-15 e ayrılıyor.. bunların birinden 5 yıldız aan firma ortayaçıkıyor önden çarpmalarda 5yıldız aldık diye.. yada daha kötüsü güvenlik testinden 5 yıldız aldık diye.. kazı ayağı öyle değil tai. ama çoğumuz bunu bilmiyoruz.
Yani senin aracın 90 ı buldumu o testlerin hiç bir anlamı yok.
bir de herşeyden önce dayanım önemli ama düşüş şekli de önemli. yani biraz da şansa bakıyor bu işler.. ama daha kötü bir toyotanın içinde bir gencin sadece kasığındaki bir yırtıkla çıktığını da biliyorum.
Konuşuruz elbette, biliyorum arayacağını. Allah sana daha kötüsünü değil bu kadar kötüsünü bile hiç yaşatmasın. kalbin kadar temiz bir hayat yaşamanı dilerim gerçekten. Valla ne yaptım bilmiyorum. yapmamam gerekliydi. sanki şu aralar başımda bi bulut var ve o hafif sis bulutunun içinden bakıyordum dünyaya. sanırım biraz dinlensem iyi olacak.
Geçmiş olsun ALLAH kimselerede yaşatmasın.
Eksilerin artıların zaten farkındasın yazdıklarından bunlar anlaşılıyor
Ben trafik olayını av avcı olarak düşünüyorum avcı olan trafik av olan trafiktekiler.
Daha çok dikkat yorgun uykusuz dalgın olduğumuzda avlanma şansımız çok yüksek.Tekrar geçmiş olsun ALLAH(cc) bu olayları kimseye yaşatmasın.
WwW.MoToSiKLeT.NeT
Abiciğim geçmiş olsun ALLAH cc korumuş .sende bir şey yok ya önemli olan da bu
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Çok geçmiş olsun asfalt meleği sen durumu açık ve net olarak açıklamışsın Umarım senin durumuna düşebilecek arkadaşlar bu başlığı hatırlayıp daha dikkatli olurlar..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
teşekkür ederim tasarslan, korkut250, ibrahim16, whitehair, kimsenin bu tür üzücü şeyler yaşamamasını temenni ederim.
gencay çok geçmiş olsun
abi naptın sen böyle ya
lütfen dikkat et asfaltın melegi
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Çok büyük geçmiş olsun allah kimseye kaza, bela vermesin.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
çok geçmiş olsun.tekrarının olmaması dileğimle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)