tüm dünyada ki türklerin başı sağolsun....
tüm dünyada ki türklerin başı sağolsun....
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
heryere bişeyler yazıyorum yayınlanmıyo ...... bu yaratıklara neden bu kadar tolerans tanınmaya başlandı,polise saldıran p.ç leri medyatik yaptılar kaç gündür..hepimizin başı sag olsun 10 şehit ne demek,30 yıldır neden niye şehit veriyoruz,hadi verdik bumudur karşılıgı,bunları meclise sokmakmı bunlara kanal açmakmı,yazıklar olsun bunlara göz yumanlara, o şehitleri meclise bayrak çeksinler diyemi verdik,aldıgım maaşın yarısını vergi diye geri alan devlete hakkımı zerre kadar helal etmiyorum,kusura bakmayın yazacak çok şeyim var ama neyse....TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAG OLSUN...
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
evt çekicen askeri geri sallıycan bi atom bombası ortalık karışıcak ama senelerdir bitmeyen bu hainleri bi seferde temizliceksin..parmaqın kanqren olduysa kesmessen ayaqında gider yeri gelir kafanda..bazılarıda hala amerikanın istediqi doğrultusunda asker yollamayı düşünsün oturduqu yerden konuşsun bu dünyanın diyer tarafıda war!!
Başımız saolsun..Şehitler Ölmez Vatan BöLünmez!!
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
dün izmir 1 ve 2 nolu f tiplerinde öğlen yemeyinde tatlı olarak baklava vardı. mevcudunun üçte bir terörist ( kendilerine siyasi diyorlar ) olan bu cezaevlerinde teroristler bir yandan baklavalarını yerken bir yandan da şehit ailerinin yakarışlarını seyrediyorlardı. bu beni çok üzdü. şehidlerimin kanları yerde kalmamalı bunun intikamı alınmalı.
başımız saolsun..
inş.bu son olur ..
[COLOR="Red"]41___**ULTRA_ASLAN**___41[/COLOR][B][/B]
bu gün uçaklar mekanlarını başına yıkmış gine
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
y arkadaslar buun bi onnlemi yok my yaa
allh belalarını versin bu ...............lerin
tayip efendi o yolları asvalt doksen de kazılmıs yollar belli olsada
bizimde canımız kanımız sehit dusmese cok mu kotu olur be basbakan
sesim sana kladar gelir mi acaba
sen git sacma sapan ergenekon safsatasiyla ugras ama o daha yararlıdır turkiyeye kesin
şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum.Allah affetmeyecektir öteki dünyada. Bu dünyada da Türk milleti affetmeyecek bakın görün
savaş dediğin meydanda olur çıkarırsın ordunu bangır bangır savaşırsın yiğitsen. bu çakalların yaptığına lanet olsun bunlara hayvan bile denmez adi herifler
karşılığını elbet bulacaklar bir gün
içi yanan halk başkasına bişi oldugu yok
haberlere göz attımda kadın terörist canlı bomba yani yaralanıyo ve biz onu hastaneye kaldırıyoruz
daha ne diim bilmiyorum
bişey yapmayan hiçbir yetkili rahat uyuyamasın
Türk Ulusunun başı sağolsun
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
sonuna kadar haklısın arkadaşım bu pisliği temizlemenin tek yolu bu
teröristmi yakaladın asacaksın,türklüğe hakaretmi asacaksın,ülkeyi bölme
çabalarımı asacaksın,atatürk e hakaretmi asacaksın en iyi çözüm bu bu
pislikler temizlenene kadar en iyi çözüüm bu çünkü sen o dağlara atom
bombası atsan bile unutmayınki bu tetörüstlerin yarısı halkın içinde dağdakiler
sadece bir piyon önemli olan iki tarafın birden başını ezmek dağdakini öldürsen
bile bulup çıkarırlar iki pezev... ha ama bide dış güçler var başta abd olmak
üzere hiçbir devlet buna sessiz kalmaz sanki onların vatandaşlarınızı asıyomuş
gibi karşı çıkarlar buna tabi bizimkilerde amerikayı kıracak değilya
irana özeniyorum çoğu zaman adamlar ne abd ne zart ne zurt dinlemiyolar
takmıyolar dünyaya kafa tutuyolar,şu iranın yönetiminin %10 bizde olsaydı ne
olurdu sanki
neyse konuşacak çok şey var,bu kadar yeter
Bu tip asimetrik ve terörle mücadele de hava kuvvetlerinin tahrip edici etkisi sınırlıdır..
Karşı taraf tepecileri ve içimizdeki irlandalılar sayesinde inanın harekata uygun hava üslerinden kalkan f-16 - f-4 ve destek unsurlanın harekatını önceden haber alabilir.
5 metre mağara içine girebilir ,yetmezse 10 metre mağara içine girebilir.Önce den haber alınmak şartı ile uygun arazide kamufle olmak ve doğal ve coğrafi yer altı oluşumlarını kullanmak çok kolay ve masrafsızdır,bir olasılıkta sivil halkın arasına karışmak ve sivil yerleşim alanlarına sızmaktır.
Sahadan edinilen istihbaratlar bu yöndedir.
Tabiki önceden kordinatları belirlenmiş ve ya insanlı -insansız hava ve yer vasıtaları ile belirlenmiş nokta hedefler mutlaka vurulur..
Fakat ;
Asimetrik savaş ve bu tip terör mücedelesinde hava kuvvetlerinin tahrip etkisinden çok karşı tarafta baskın etkisi ,psikolojik baskı yılgınlık ve moral çöküntüsü yaratması arzulanır..
Hani biz tepenizdeyiz , her an ansızın gelebiliriz şeklinde ....
En iyi çözüm ;
Hava kuvvetleri ve kara havacılık vasıtaları ve araziye uygun mobilite ve zırh gücü yüksek kara araçları uzun menzilden de yüksek ateş gücü sağlayan obüs ve topçu roket ve füzeleri ile desteklenen sırası ile özel piyade -komando ve özel kuvvet lerin yapacağı kara operasyonlarıdır..
Fakat; artçı unsurlar ile süreklilik ve sahanın operasyonlardan sonra takip i ni sürekli keşfini gerektirir.kendi sınırlarınız içinde bu sorun değildir fakat sınır ötesi durumlar da siyasi uygun konjöktör gerektirir.
Süreklilik sağlanamazsa saha da mutlaka sivri sinekler tekrar ürer .
selamlar.
O kandile zapa atom bombası atcan iki tane...
% 70- 80 oy verip bu "gavur döl.erini" secen halkada acimiyorum ben, demek ki onlarda bu saldirilari destekliyor..O zaman bir "hayvan" gibi yasamaya mahkumdur bunlar ..Zerre kadar da umurumda degiller...Sorsan % 90 'i müslümandir..Ama askeri öldürmeye is gelince dini falan unuturlar..
Dinlerinin ne olduğu beni ilgilendirmiyor sünnetlide var sünnetsizde orada bir can pazarı var kahpece vuruyorlar benim kafamı karıştıran bu kadar mühümatı nereden buluyorlar bunların parasını nasıl temin ediyorlar hangi silah tüçcarından alıyorlar .
Bu muhimat gökten gelmiyor ya bu erzakda öyle km lerçe taşıyıp pusu kuruyorlar şerefsizler günlerce yol yürüp pusu kuruyor ve pusu kurdukları yerdede hedeflerine ulaşıyorlar .
Bizde burda ah vah diyoruz sonrada unutuyoruz bir dahaki şehitlerimize kadar yazık vallahi yazık Allah tümünü kahretsin
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
başımız sağolsun bugün bizde şehidimizi uğurladık allah bunların belasını versin artık akan kana harcanan milli servete yazık lanet olsun bu o.ç larına
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)