Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Mayınlı Saldırı! 9 Şehit...Türk Ulusunun Başı Sağolsun!!!

REKLAM ALANI
    KLEBER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bws 100... WR 125 R
    tüm dünyada ki türklerin başı sağolsun....
    MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    heryere bişeyler yazıyorum yayınlanmıyo ...... bu yaratıklara neden bu kadar tolerans tanınmaya başlandı,polise saldıran p.ç leri medyatik yaptılar kaç gündür..hepimizin başı sag olsun 10 şehit ne demek,30 yıldır neden niye şehit veriyoruz,hadi verdik bumudur karşılıgı,bunları meclise sokmakmı bunlara kanal açmakmı,yazıklar olsun bunlara göz yumanlara, o şehitleri meclise bayrak çeksinler diyemi verdik,aldıgım maaşın yarısını vergi diye geri alan devlete hakkımı zerre kadar helal etmiyorum,kusura bakmayın yazacak çok şeyim var ama neyse....TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAG OLSUN...
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı KLEBER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    atom bombası atıcan bitiricen işi kökünden....
    evt çekicen askeri geri sallıycan bi atom bombası ortalık karışıcak ama senelerdir bitmeyen bu hainleri bi seferde temizliceksin..parmaqın kanqren olduysa kesmessen ayaqında gider yeri gelir kafanda..bazılarıda hala amerikanın istediqi doğrultusunda asker yollamayı düşünsün oturduqu yerden konuşsun bu dünyanın diyer tarafıda war!!

Başımız saolsun..Şehitler Ölmez Vatan BöLünmez!!
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    dün izmir 1 ve 2 nolu f tiplerinde öğlen yemeyinde tatlı olarak baklava vardı. mevcudunun üçte bir terörist ( kendilerine siyasi diyorlar ) olan bu cezaevlerinde teroristler bir yandan baklavalarını yerken bir yandan da şehit ailerinin yakarışlarını seyrediyorlardı. bu beni çok üzdü. şehidlerimin kanları yerde kalmamalı bunun intikamı alınmalı.

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    Alıntı yamyamaha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün izmir 1 ve 2 nolu f tiplerinde öğlen yemeyinde tatlı olarak baklava vardı. mevcudunun üçte bir terörist ( kendilerine siyasi diyorlar ) olan bu cezaevlerinde teroristler bir yandan baklavalarını yerken bir yandan da şehit ailerinin yakarışlarını seyrediyorlardı. bu beni çok üzdü. şehidlerimin kanları yerde kalmamalı bunun intikamı alınmalı.
    zehir zıkkım yesinler,dışarda nesıl devletin kanını emiyolarsa içerdede devem ediyorlar şerefsizler..
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

Motosikleti
    hyosung gt250r
    başımız saolsun..
    inş.bu son olur ..
    [COLOR="Red"]41___**ULTRA_ASLAN**___41[/COLOR][B][/B]

Motosikleti
    apache 150 RTR
    İNŞ. bogazına dizilir bu lokmalar.ne baklavası be onlara kopek maması bıle fazla

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    besliyoruz birde ya
    asın gitsin ya benim askerimden ülkemden değerlimi bu insan olmayanlar ya

ugurapay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    bu gün uçaklar mekanlarını başına yıkmış gine
    Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net

Motosikleti
    tiger800
    y arkadaslar buun bi onnlemi yok my yaa
    allh belalarını versin bu ...............lerin

tayip efendi o yolları asvalt doksen de kazılmıs yollar belli olsada
    bizimde canımız kanımız sehit dusmese cok mu kotu olur be basbakan
    sesim sana kladar gelir mi acaba
    sen git sacma sapan ergenekon safsatasiyla ugras ama o daha yararlıdır turkiyeye kesin

şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum.Allah affetmeyecektir öteki dünyada. Bu dünyada da Türk milleti affetmeyecek bakın görün

savaş dediğin meydanda olur çıkarırsın ordunu bangır bangır savaşırsın yiğitsen. bu çakalların yaptığına lanet olsun bunlara hayvan bile denmez adi herifler

karşılığını elbet bulacaklar bir gün

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içi yanan halk başkasına bişi oldugu yok
    haberlere göz attımda kadın terörist canlı bomba yani yaralanıyo ve biz onu hastaneye kaldırıyoruz
    daha ne diim bilmiyorum
    bişey yapmayan hiçbir yetkili rahat uyuyamasın

mondialcii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 zat var inşallah yaza denizde de olur.
    Türk Ulusunun başı sağolsun
    Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...

Alıntı AYGÜL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    besliyoruz birde ya
    asın gitsin ya benim askerimden ülkemden değerlimi bu insan olmayanlar ya
    sonuna kadar haklısın arkadaşım bu pisliği temizlemenin tek yolu bu

teröristmi yakaladın asacaksın,türklüğe hakaretmi asacaksın,ülkeyi bölme

çabalarımı asacaksın,atatürk e hakaretmi asacaksın en iyi çözüm bu bu

pislikler temizlenene kadar en iyi çözüüm bu çünkü sen o dağlara atom

bombası atsan bile unutmayınki bu tetörüstlerin yarısı halkın içinde dağdakiler

sadece bir piyon önemli olan iki tarafın birden başını ezmek dağdakini öldürsen

bile bulup çıkarırlar iki pezev... ha ama bide dış güçler var başta abd olmak

üzere hiçbir devlet buna sessiz kalmaz sanki onların vatandaşlarınızı asıyomuş

gibi karşı çıkarlar buna tabi bizimkilerde amerikayı kıracak değilya

irana özeniyorum çoğu zaman adamlar ne abd ne zart ne zurt dinlemiyolar

takmıyolar dünyaya kafa tutuyolar,şu iranın yönetiminin %10 bizde olsaydı ne

olurdu sanki

neyse konuşacak çok şey var,bu kadar yeter

Alıntı ugurapay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gün uçaklar mekanlarını başına yıkmış gine

Bu tip asimetrik ve terörle mücadele de hava kuvvetlerinin tahrip edici etkisi sınırlıdır..
    Karşı taraf tepecileri ve içimizdeki irlandalılar sayesinde inanın harekata uygun hava üslerinden kalkan f-16 - f-4 ve destek unsurlanın harekatını önceden haber alabilir.
    5 metre mağara içine girebilir ,yetmezse 10 metre mağara içine girebilir.Önce den haber alınmak şartı ile uygun arazide kamufle olmak ve doğal ve coğrafi yer altı oluşumlarını kullanmak çok kolay ve masrafsızdır,bir olasılıkta sivil halkın arasına karışmak ve sivil yerleşim alanlarına sızmaktır.
    Sahadan edinilen istihbaratlar bu yöndedir.
    Tabiki önceden kordinatları belirlenmiş ve ya insanlı -insansız hava ve yer vasıtaları ile belirlenmiş nokta hedefler mutlaka vurulur..
    Fakat ;
    Asimetrik savaş ve bu tip terör mücedelesinde hava kuvvetlerinin tahrip etkisinden çok karşı tarafta baskın etkisi ,psikolojik baskı yılgınlık ve moral çöküntüsü yaratması arzulanır..

Hani biz tepenizdeyiz , her an ansızın gelebiliriz şeklinde ....
    En iyi çözüm ;
    Hava kuvvetleri ve kara havacılık vasıtaları ve araziye uygun mobilite ve zırh gücü yüksek kara araçları uzun menzilden de yüksek ateş gücü sağlayan obüs ve topçu roket ve füzeleri ile desteklenen sırası ile özel piyade -komando ve özel kuvvet lerin yapacağı kara operasyonlarıdır..
    Fakat; artçı unsurlar ile süreklilik ve sahanın operasyonlardan sonra takip i ni sürekli keşfini gerektirir.kendi sınırlarınız içinde bu sorun değildir fakat sınır ötesi durumlar da siyasi uygun konjöktör gerektirir.
    Süreklilik sağlanamazsa saha da mutlaka sivri sinekler tekrar ürer .
    selamlar.

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    O kandile zapa atom bombası atcan iki tane...

% 70- 80 oy verip bu "gavur döl.erini" secen halkada acimiyorum ben, demek ki onlarda bu saldirilari destekliyor..O zaman bir "hayvan" gibi yasamaya mahkumdur bunlar ..Zerre kadar da umurumda degiller...Sorsan % 90 'i müslümandir..Ama askeri öldürmeye is gelince dini falan unuturlar..

ugurapay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    Alıntı Bineksiliköfte adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    % 70- 80 oy verip bu "gavur döl.erini" secen halkada acimiyorum ben, demek ki onlarda bu saldirilari destekliyor..O zaman bir "hayvan" gibi yasamaya mahkumdur bunlar ..Zerre kadar da umurumda degiller...Sorsan % 90 'i müslümandir..Ama askeri öldürmeye is gelince dini falan unuturlar..
    Dinlerinin ne olduğu beni ilgilendirmiyor sünnetlide var sünnetsizde orada bir can pazarı var kahpece vuruyorlar benim kafamı karıştıran bu kadar mühümatı nereden buluyorlar bunların parasını nasıl temin ediyorlar hangi silah tüçcarından alıyorlar .

Bu muhimat gökten gelmiyor ya bu erzakda öyle km lerçe taşıyıp pusu kuruyorlar şerefsizler günlerce yol yürüp pusu kuruyor ve pusu kurdukları yerdede hedeflerine ulaşıyorlar .

Bizde burda ah vah diyoruz sonrada unutuyoruz bir dahaki şehitlerimize kadar yazık vallahi yazık Allah tümünü kahretsin
    Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net

Motosikleti
    new apache rtr black
    başımız sağolsun bugün bizde şehidimizi uğurladık allah bunların belasını versin artık akan kana harcanan milli servete yazık lanet olsun bu o.ç larına
    sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
    ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
    bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı Bineksiliköfte adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Terörün dini olmaz...

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)