o noktalar bu itlere az gelir
sözün bittiği yerde bizim yüreklerimiz çıkıcak ortaya...
Haydi MT haftasonu her gittiğimiz yerde kırmızı beyaz şanlı bayrağımızı göğsümüzü gere gere taşıyalım
o noktalar bu itlere az gelir
sözün bittiği yerde bizim yüreklerimiz çıkıcak ortaya...
Haydi MT haftasonu her gittiğimiz yerde kırmızı beyaz şanlı bayrağımızı göğsümüzü gere gere taşıyalım
Meclise kadar girdiler daha ne Allah hepinizi bildiği gibi yapsın .......İLK önce meclisten pkk lıları çıkarın ey EY DEVLET BÜYÜKLERİ.............
yok ya kimse ya bişey yapmıyor yada ben mi görmüyorum 9 şehidimizden sonra bitane daha
ben ne diim daha ya yazıklar olsun
.................................................. ................... küfür etmicem diye pisikoloğa söz vermisdim ama ne yazıkki ediyorumm allah belanızı versiz ş.. bunlar normal doğmamıs fırlamıslar bunlar...
bu sefer çok haklı nedenleriniz var ama
bizim her camda bayragımız sürekli asılıdır
bigün demişler niye bayrak hep duruyo bu evde diyenlerde komsumuza gelen misafirleri !!! yırtmaya kalkmışlar
demişler napıyosunuz saçmalamayın elimize geçirirsek parçalarız biliyolar
ahh ahh heryerdeler maalesef
şehitler ölmez Vatan Bölünmez! Ne Mutlu Türk üm Diyene!!!
"vatanını milletini sevmeyen terk etsin kardeşim benim atalarımın kanlarını dökerek yaşadığı bu toprakta benim kanımıda dökmeden kendi bayrağını dikemez o kadar"
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Hepimiz Mehmetçiğiz, Hepimiz Hazır Askeriz!!!
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Şehitlerimizin ruhuna Allahtan rahmet diliyorum..bu vatan ki toprakları kanla sulanmış bu vatan ki yokluk içinde inanılmaz zaferler elde etmiş bu vatan ki 7 düveli tirim tirim titretmiş...3-5 vatansız topraksız hayine mi yenilecek?kürdistan rüyaları Türk askeri cellatı sınır dağlarıda mezarları olacaktır bu hayin şerefsizlerin!
teröristlerin ve destekleyenlerin Allah belasını versin AMİN
LANET OLSUN HEPSİNE
Bu tepkiye bende katılıyorum... maalesefki istediğimiz gibi yazamıyoruz...
bu hafta sonu bayrağım motorumda olacak......
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
yaa ben bunlara edecek küfür bile bulamıyorum adi şerefsizler bi noktada benden............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..............
Yüksek Kalite Üstün Performans
Adi şerefsizler
Bunlar Insan Olamaz
Yüksek Kalite Üstün Performans
haberi okuduğum anda gözlerim doldu.... Allah rahmet eylesin, şanlı ordumuz ne kadar yıpratılmaya çalışılsa da "DAHİLİ VE HARİCİ MİKRAKLAR" gerekli cezayı bulacaktır..
kardeşi kardeşe düşürmeye güçleri yetmeyecek. yeter ki kardeş olan kardeşliği bilsin... ya sevecekler ya sevecekler...
çok fazla siyasi konuşmak ve yazmak istemiyorum ama yiğit olan çıkar kendini gösterir. korkak ve hain olmasalardı ne arkadan vururlardı ne de ihanet edebilirlerdi!!!
şehitlerimiz için fatiha duamızı eksik etmeyelim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
allah belalarını versin yeter artık ya !!!!!!!!!!!
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Bir Türk Cihana Bedeldir
Her Bir Türk Askeri Kaç Cihan Eder, Sayabi,len Var Mıdır?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
atom bombası atıcan bitiricen işi kökünden....
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)