Bunlara bu imkanları sağlayanlar sanmasın ki terör onları vurmayacak ....
Bunlara bu imkanları sağlayanlar sanmasın ki terör onları vurmayacak ....
Hepimizin başı sağolsun.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
Şehidim sen rahat uyu bu köpeklerin çabaları boşuna. Zannediyorlarki biz bu ülkeyi parçalarız .Zannediyorlarki amacımıza ulaşırız .Zannediyorlarki Askerleri öldürdük.Zannetsinler. ALLAH ın izni ile fırsat vermeyeceğiz ŞEHİDİM... Sizleri görür gibiyim hemende başlamışsınız Peygamber efendimizle sohbete... ŞEHİDİM hemen başlamışsınız şehitler şehidi Hz. Hamzayla sohbete ne mutlu sizlere en yüce ,en şerefli mertebelerdesiniz .Siz rahat olun Şehidim Bu Vatan sizlerle GURUR duyuyor ...
Uff ALLAHIM ne olur dur de artık bu şerefsizlere şehidimin bir damla kanının değeri kadar olmayan bu adilere fırsat verme... Adiler Fravunlar,Nemrutlar sizi bekliyor cehennemin dibinde koşun,koşun cehenneme... Elbette boğulacaksınız şehitlerimiz kanında çok yakın çooook.. Adi köpekler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
şehit ailelerine ALLAH sabır versin
geçmiş olsun
Zamanında bölgeye yap(tır)ılmayan her okul bugün malesef bize bir şehit olarak geri dönüyor Hepimizin başı sağolsun...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Allah Rahmet eylesin kalanlara sabır versin BAŞIMIZ SAĞOLSUN
şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabırlar versın:(
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum gerçekten çok acı bi durum gencecik insanlarımız askerlerimiz şehit olmakta...Bunları yapanlar,sınırları baştan çizdik diyenler sanmasınlar hesap sorulmayacak kalem ve silgi bizim elimizde o çizilen sınırları silip baştan çizmesini biz TÜRK milleti olarak çok iyi biliriz... elbet bi gün bunların hepsinin hesabı sorulacak yeterki uyumayalım..
başımız sağolsun..şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileriz..intikamı misli ile alınacaktır.arkadaşlar birlik olalım şu sıralar çok ihtiyacımız var.......
er6 demek hayat demek!..
başımız sagolsun allah bu adileri bildigi gibi yapsın.
1984 Eruh baskını, Özel komando olarak gönderildim.
2009 hala ve hala..
Tam 25 yıl. O yıllarda oğlum olsa idi şimdi?
Peki ya torunum? Acaba diyorum o zaman da gelir mi ŞEHİT haberleri?
Söyleyecek ve yazacak bir şey yok aslında....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
başımız sagolsun yapanların yanına kalmaz işallah
100 kusur milyon euro ya makam uçagı alırız fakat ,,,,,,
tanesi 2,5 -3 milyon dolar a mrap aracı alamayız ....
malum analar makam uçağı doğuramazlar.......
ama analarımızda mehmetlerimizde boldur bizim ....
bir ölür bin doğarız biz ...
mehmetçiğiz biz ....yattığınız yer nur olsun...
Günün birinde kozlar paylaşılır. Herkes içindekini döker ortaya. Ondan 50 yıl sonrada "soykırım" yaygarası başlar. Tarih tekerrür eder.
Kanuni'nin Fransızlara valsi yasakladığı günleri özlüyor insan. Herkes haddini bildiği için kan dökülmüyordu ne güzel.
şu gün gibi ortadadır ki AB bize göre değil..derhal AB'den vazgeçmeliyiz..demokrasi;pkk sempatizanlarının polisi taşlamasıysa,otobüslerin,araçların yakılması işyerlerinin kundaklanması ise ben o demokrasininde içine edeyim oda kalsın..polise taş atan piçi haklı göstermek ve polisi ezmeğe özgür medya ve/veya basın özgürlüğü deniyorsa kahrolsun o basın özgürlüğü..yahudi medyası olsa bu kadar olur pes...!!
Allahtan rahmet diliyorum ailelerine başsağlığı diliyorum.Bunların kökünü kurutmak için ne yapılacaksa yapılsın artık meclise bile girdiler artık bu işe askeriyenin bir el atması lazım yoksa böyle haberler daha çok duyarız
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
haberi duydugumdan beri çok kızgınım ve her geçen süre daha çok artıyo
elimizden bişey gelmiyorki yapalım
böyle boşboş bekleyip bu haberleri duymak kanıma dokunuyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)