türk milletinin başi sağolsun
arkadaşlar bi şehit daha verdik..hakkari şemdinlide...başımız sağolsun..
HAKKARİ ŞEMDİNLİ'DE ÇATIŞMA: 1 ŞEHİT
Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik Beldesi Koçyiğit Köyü Sebişti Mevkii'nde bugün saat 13.00 sıralarında bir grup PKK'lı ile güvenilk güçleri arasında çatışma çıktı, çatışmada ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, çatışmanın sürdüğü bildiriliyor.DHA
SAMANYOLUHABER
Bir avuc "capulcu" nun aklima gelen bazi özellikleri:
1-Daglarda yasar, tuvalet yaptiklari yerin hemen yaninda yemek pisirirler.(En cok ta pirinc, bugday , arpa ,yulaf , vita yagi, bisküvi yerler)
2-Les gibi kokarlar, cünkü yikanmazlar.Bir giydiklerini haftalarca cikarmazlar (igrenc)
3-Kadinlarda "kadinliktan" eser yoktur, hepsi suratsizdir erkekten bozma gibi.( Hayatinizda bir tane güzel militan gördünüz mü?)
4-Bos zamanlarinda "Islamiyet ve namaz" ile dalga gecip, birde videoya cekip youtuba koyarlar (inanmayan bakabilir,insallah Allah ahirette cehennem cukuruna atmak üzereykende biz gülecegiz.)
5-Kendileri bu isleri yaparken , liderleri ise Avrupa sehirlerinde günlerini gün eder ellerini sicak sudan soguk suya sokmazlar.
6-Takim elbise-Kravat takip Ankara ilimizde cirit atanlarinada rastlanmaktadir..Lakin bunlara simdilik "dokundurulamiyor"..
Akliniza gelen özellik varsa ekleyin lütfen...
Sehitlerimize Allah Rahmet eylesin...
ulusumuzun başı sao0lsun allah hainlere fırsat vermesin canları cehenneme köpekleri
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Başımız Sağolsun...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Hepimizin başı sağolsun..
Köpek bile yediği kaba pislemez; bu hainlerin; bu kadar şereften ve haysiyetten yoksun yaratıkların Allah cezasını versin. Ancak bu tip kalleşce saldırılarla mehmetçiklerimizi şehit edebiliyorlar işte. Yazık bu vatanın evlatlarına, yazık ailelerine, ocaklara düşen ateşlere. Bu vatanı bölmeye çalışanlar kendi kanlarında boğulsun inşallah!
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun.....
Dünyanın sayılı ordularından olan ve ayrıca en yürekli ordusu olan Türk ordusunun böyle çapulculara şehitler vermesi yüregimi sızlatıyor...
Ayrıca terör sepmatizanlarının yaptıkları gösterilere müsade edilmesi beni sinirden deli ediyor. Bu terör sempatizanlarının gösterilerinde polisimizin askerimizin hepsinin alnına birer kurşun sıkması gerekiyor bana göre. Terör sempatizanı = terörist, elinde silahı olmayanlar sehirlerde gösteri yapıyor tek fark bu. Ayrıca insan hakları ayağına polisimizin eli kolu bağlanmış durumda, halbuki Amerika'da trafik polisinin bile, "dur" ihtarına uymayanı direkt olarak vurup öldürme yetkisi varken bizde vatanı bölmek niyetinde olan göstericilere tek yapabildiğimiz su sıkmak....................
Başımız sağolsun sehitlerimize Allah(cc) rahmet eylesin yakınlarına sabır nasip eylesin...
By Hirkil
şerefsiz pkk yüzünden yine analarımız yürekler dağladı..kınalı kuzularına son kez kez sarılamadan ebedi uykuya gönderdiler...tırnağını dişine takıp büyttüğü babalar susup göz yaşlarını içine attı baba işte dik durmalı kendi kanından olan bir evladını okadar zahmetle büyüp gözünden sakındığı evladını toprağa verdi...buna yürekler dayanmaz bu yazıyı yazarken bile gözlerim doluyor...lanet olsun pkk sana lanet olsun ALLAH elbet cezanızı verecektir...bu topraklar kanla kazanıldı sizin,pisliklerinizle yerinden silinmez evelallah...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
başımız saolsun...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Başımız sağolsun.Şehit Kardeşlerimizin yakınlarına Allah Dayanma gücü versin.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
bütün dualarınız için AMİN
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Başımız sağolsun.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
Başımız sağ olsun... :(
:cherry: :cherry: :cherry:
hepimizin başı sağolsun.
şehitlerimizin ailelerine allahtan sabır niyaz ederim...
Orgazma Dudak Büktürür
Ne mutlu ki onlara ulaşabilecekleri en üst mertebeye ulaştılar ve şehit oldular..
Yakınlarına sabır diliyorum.. Ama herkes şunu bilsin: HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ, HEPİMİZ HAZIR ASKERİZ!!!
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Hemen her gün haberleri açtığımızda kötü haberlerle karşılaşmaya başladık.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)