şehitlerimize ALLAH tan rahmet diliyoruz hala bunları destekleyen şe....siz batının peşinde giden insanlar utansın
şehitlerimize ALLAH tan rahmet diliyoruz hala bunları destekleyen şe....siz batının peşinde giden insanlar utansın
şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağolsun. Bu şerefsizlerin de soyu kurusun, köpeklere yem olsun inşallah
şehitlerimize Allahtan Rahmet Ailelerine Sabırlar Versin
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
başımız sağ olsun söylenecek çok söz var ama işte artık uyanmalıyız dur denmeli artık durrrr
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Allah rahmet eylesin. ama bu şekilde demek te bize yakışmıyor. keşke sorsak kardeşlerimizin kanlarının hesabını. yada sorması gerekenleri dürtebilsek biraz.
erkek olsalarda karşılarına çıksalarya onunbunun çocukları....böyle uzaktan gizli gizli yaparlarsaldırıyı
ALLAH rahmet eylesin az kaldı askerliğe ALLAH BANA ÖC ALMAYI NASİB ETSİN İNŞ
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
O bombayi patlatan serefsizlerin de, onlara para veren serefsizlerin de, arkalarindan alkis tutan serefsizlerin de, onlari kullanan serefsizlerin de Allah bin turlu belalarini versin...
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
Başımız sağolsun...
söylemek değil bişeyler yapmak gerek artık ama yapamıyoruz lanet olsun hepsine... bu ülkede şehit olmak için bekliyen çok insan var farkında değiller şerefsizler...
Türk milletinin başı sagolsun.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Başımız sağolsun. Allah (cc) mekanlarını cennet etsin. Şehit ailelerine sabır diliyorum.
ya daha neyi bekliyolar anlamıyorum 3-5 çapulcu çıkmış dağa askerlerimizi öldürüyolar.Bende askerliği dikarbakırda yaptım biliyorum bunların içlerini dışlarını isteseler şuan
şu saat işlerini bitirirler kuruturlar o şerefsizleri.Koca türkiye cumhuriyeti baş edemiyomu dağdaki 3-5 p..venk le.E ne oldu şimdii yine 9 mehmetimiz şehit düştü,9 aileye
ateş düştü.Peki şimdi baştakiler ne yapacak 2-3- gün operasyon yapcaz yapıyoruz aha şimdi yaptık diyerek milleti avutacak sonrada yine herşey eski haline
dönecek.Benim kızdığım nokta şu şehit olmak tabiki çok üst bir mertebedir,tabiki çok kutsal bir mertebedir,Fakat bu şekilde olmamalıydı.Neyse ne desem boş sistem
böyle oldukça.Şehitlerimize ALLAH'tan rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sozsuz sabır diliyorum
Gözlerim dolu boğazım düğüm ne yazsam ki ne yazsam da geri gelcekler ...... Onlar en güzel yerde peygamberimize komşular..Allah ailelerine sabır versin..
Başımız sağolsun..
Bu vatanın bir parça toprağı için binlerce şehit vermiş bir milletiz biz.
Kendi adi amaçları uğruna,pis düşünceleri uğruna (vatanı bölmek adına), 9 değil 9 milyon şehitte verir bu vatanı böldürmeyiz.
Bırakalım avrupa birliği,insan hakları mahkemelerinide çıkaralım şu idam yasasınıda bi kaç kişiyi sallandıralım.O zaman görürüm ben vatanı bölneye çalışmak neymiş.
Şehitlerimizin ailelerine allah sabırlar versin.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
Bu işler tanzikli su sıkmakla olmaz bence.Polis jopladığı zamanda polis kabakuvvet uyguluyomuş yok sert davranıyomuş.Adam laftan anlamıyosa napıcaksın taş yemeye mahkummusun ya.İç işleri bakanlığını hiç beğenmiyorum
.Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerinede baş sağlığı diliyorum.
Gerçekci ol,imkansızı iste.
Şehitlerimize Allah(c.c.) rahmet eylesin.Yakınlarına sabır ihsan eylesin.
Malum bahar geldi.Terösistler de yuvalarından çıkmaya başladı.
Bu maşalar bir gün sers alırlar umarım ...En azından tarih karşısında...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Bende haberlerde gördüm öğlen. Ne zaman son bulacak bunlar derken bile belki de hiç bir zaman son bulmayacağını düşünmek çok üzücü.
Başımız sağolsun..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
allah türkü ve türk askerini korusun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)