geçmiş olsun en kötü kazan bu olur inşallah
geçmiş olsun en kötü kazan bu olur inşallah
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
gecmıs olsunm abı beterın beterı var ufakta olsa bole seylerde hayır yap olacak musabet beladan korur tekrar gecmıs olsun verılmıs sadakan varmıs
Geçmiş olsun Sado, en kötü kazan böyle olsun.
Sağ ayna kaynak(20 TL), sağ sinyal Sirkeci'den mobilet sinyali (5 TL).
Kmil Kardeşim Allah Beterinden Saklasın,
İnşallah İlk Ve Son Kaza'n Olmuş Olur,
Çok Geçmiş Olsun,
Sıkma Canını Bişiy Yok Motorda,
Basit Onlar Hallederiz...
Tekrardan Geçmiş Olsun...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
geçmiş olsun
çok geçmiş olsun arkadaşım
diğer 2 arkadaşın kaza olayını da okudum
çok iyi anlıyorum valla durumu
insanı delirtiyorlar valla bu güzel memlekette ....
geçmiş olsun allah beterinden korusun cana gelmesin mala gelsin hem fazla bi hasar yok şükür ett
Gecmis olsun arkadasim dikkatli ol
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
kardeşim çok geçmiş olsun umarım son kazan olur benimde başıma böyle bişey geldi ama arabayla yolda giderken adamın biri mal mal gidiyordu yolda kaldırım varken bilmeyerek ayna adama sürttü indim falan hiçbişey diyemeden adam üstüme yürümezmi seni çarparım falan dedi sen neyi çarpıyon derken bizim akrabalar gördü adama bi daldılar durun durun diyene kadar zaten adamın gözü şişti yanağında bi yarık oluştu millet toplandı o sırada aradan sıvıştım bindim arabaya gittim öyle bi çarparım demiştiki gıcık gıcık hala unutamıyorum sonunda çarpıldı böyle olsun istemezdim ama oldu bi kere olmuşla ölmüşe çare yokmuş
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun(cümlemizi)
81VATAN__54MEKÂN
Sado geçmiş olsun, Allah cümlemizi böyle kazalardan korusun.
Son yıllarda insanlar bir acayip oldu, belediyeler geniş kaldırımlar yapıyor, ama, insanlar yoldan yürüyorlar.Galiba, kendilerini araba zannediyorlar
Aslında, kanunlarda iş yok, bir yaya, yolun araçlara ait kısmında yürürken araba veya motor çarparsa; o yaya ölse bile araç sürücüsüne ceza verilmeyecek, bakın bir daha kimse yolun ortasından yürüyor mu?
Bir de şöyle bir durum var, yaya geçidi olmayan yerlerde, yayalar istedikleri yerden karşıdan karşıya geçebilirler, ama, bunu kuralı var.
Nedir bu kural?
Yaya, önce sola, sonra sağa bakar ve araç yoksa geçebilir, şimdi, yayalar atlıyorlar yola, eee "Araç dursun, biz geçiyoruz".Ölür müsün öldürür müsün?
Geçen sene, Hıfzısıhha'dan İnönü Caddesine çıkıyorum, kırmızı ışığa denk geldim, önümdeki arabaya iyice yaklaştım ki, aradan yayalar geçemesin, çünkü, kocaman yaya geçidi var, trafik lambaları var.Bir kadın geldi, 45-50 Yaşlarında, aradan geçmek istedi, geçemeyince hışımla bana baktı ve bağırdı, aramızda geçen konuşma tiyatro gibi:
Kadın:(Bağırarak) Nereden geçeceğiz
Ben: Bilmem, istediğiniz, beğendiğiniz bir yerden geçebilirsiniz.
Kadın:Ama, yol kapatılmaz ki...
Ben:Ben yolu kapatmadım ki, kendime ait yerde duruyorum
K:Biz nereden geçeceğiz?
Ben:Sizin için özel alan var, bakın yaya geçidi var
K:Ayy...Sen çok biliyorsun
Ben:Bilmiyor olsaydım, sen bana soru sormazdın
K:Ayy hayvan
Ben: Vallaha, konuşma stilimizden kimin hayvan olduğu gayet net anlaşılıyor
K:Ayy ukala
Ben: ben yolumdayım ve bu yolu kullandığım için yılda 800-TL vergi veriyorum bu araba için, sen ne kadar vergi veriyorsun, bak, sana bir de özel geçit yapmışlar.Hadi hanım hadi, bana yeşil yandı, ben gidiyorum
Not:Bu kavşakta, her ne hikmetse, bizim oradan gelen araçlara 2. sınıf muamelesi yapılır, lamba bize çok az yeşil yanar, öyle ki, yeşil yanınca 4-5 araba anca geçebilir ve en az 3-4 dk kırmızda beklenir, bu nedenden, kadınla uzun uzun konuşabildik.
çoğu motor sürmediği için bu insanların, bizleri anlamıyor... adam geldimizi göre göre birden önüne atıor ez beni ez beni diye...
...
herkese çok teşekkür ederim ayrı ayrı inşallah başımıza gelmez böyle birşey tekrardan. Allah cümlemizi korusun...
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
sado büyük geçmiş olsun inşallah son kazan olur..kelle koltukta gidiyoruz hepimiz 10 metre ilerimiz belli değil, istediğin kadar dikkatli ol gelip bulabiliyo seni..akıllı adam işi değil şu motosiklet ama vazgeçilmiyor ki..valla sende birşey olmaması büyük şans tekrar geçmiş olsun..
--HayatONDA--
gwçmiş olsun kardeşim...
artık sana bi yoshimura yada devil ve gömme karbon veya normal led sinyallerden alma zamanı gelmiş..bari yapmışken sorunları düzeltmişken motoruda yenilemiş olursun ;)
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
Geçmiş olsun Sado, daha beterlerinden korusun ALLAH hepimizi...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
kamil abi gecmıs olsun .. forumda bana ornek olan arkadaslardan birisin anasayfada baslıgı gorunce korktum bian... ufak tefek bisiyle atlatmıssın yani su serpildi.. bu hem nazarlık olur hem de bi tecrübe.. her iste bi hayır var bildign gibi aman sıkma canını
..................
geçmiş olsun arkadaşım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)