teşekkür uğur uzun yol düşünem var tabi,ama öle düşündüğün gibi değil,ardahan veya ığdır d.bayazıt gib şöle bi gidip gelcem motoru açmak için
çok teşekkür ederim varol
sağol selim çok teşekkürler
sağol ilker evet düşünüyorum.
teşekkür uğur uzun yol düşünem var tabi,ama öle düşündüğün gibi değil,ardahan veya ığdır d.bayazıt gib şöle bi gidip gelcem motoru açmak için
çok teşekkür ederim varol
sağol selim çok teşekkürler
sağol ilker evet düşünüyorum.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ümmet Bey,
Hayırlı uğurlu olsun, kaza bela vermesin Senin gibi motor delisi bir derviş zaten çok uzun süre motorsuz kalmıştı, hasret bitmiş çok şükür.
Sen Çinlilerin uzmanı olmuşun, sağlıkla kullan işallah. Gezilerde görüşmek dileği ile
Poturdak
hayırlı olsun abi ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
ümmet abi bi kere benim motoru alda bi kars yap gel ya motor yol görsünişe gidip gelmekten bıktı bide pazar günleri yapilan 400 km den
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
teşekkür ederim muzaffer gemici kardeş,dediğin gibi gezlerde görüşürüz inş
sağolasın teşekkürler
vallaha hoşuma gider ama senin motor fitesli genç işi,ama scooter olsa hemen şimdi almaya gelirdim bi ardahan yapar gelirdim
www.perkitan.com
Ümmet abi hayırlı olsun yeni motorun nice km lere
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
hayırlı uğurlu olsun ümmet abi yeni motorun Allah kaza bela vermesin
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hala foto yok. Esefle kınıyorum
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
www.perkitan.com
ümmet abi ALLAH kaza bela vermesın tekerın yere hep düz bassın her motorun ile yollara cıkıyormuşsun okuduklarımız duyduklarımız inşallah yenı motorunun rüzgarı senı gönlünün dilediği yere keyifle götürür belki bu rüzgara kısada olsa bir gün bizde kapılır sana eşlik ederiz ama emın ol biz senın kadar yollara dayanamayız yolda bir sapaktan u dönüşü yaparız ama gönlümüz hep yollarda hep senınle olur bunada emın ol
hayırlı olsun ümmet abi allah kazasız belasız ve arızasız binmeyi nasip etsin tekerin düz bassın
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
Hayırlı olsun Ümmet abi. Motoru sürmek nasip oldu mu? Nasıl? Tadı tuzu yerinde mi?
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Ümmet abim hayırlı olsun motorun en çok sevinenin ben olduğumu unutma canım abim
Ağabey, yeni motosikletin hayırlı olsun.
Güzel günlerde, güle güle kullan.
Ümmet abi o Mondial 125 MT ile nasıl 50.000 km yol yapıp gezdin hala aklım almıyor.
çok teşekkür ederim kardeşim,evet bu motorlada çıkıcam türkiye turlarına,çok özledim yolları onlarda beni özlemiştir.
amin kardeşim çok sağol
sağol kardeşim çok teşekkür ederim
sağol yasin hocam daha binmedim üzerine bugün veye yarın inşallah
bak bak ersi motordan mutlu kardeşimde gelmiş aramıza hoşgeldin canım kardeşim ailemize,motor konusunda desteklerinden dolayı sana minnetarım herşey için sağol.
sağol ismail kardeş amin
yok mert 50000 değil 710000 yapmıştım ama 3 kere motor sıfırlamıştım,oda çok normal.
www.perkitan.com
Abi kazasız belasız kullan.. Bu tarafa da bekliyoruz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
ümmet abi güle güle kullan hatasız kazasız izmire bekleriz traşlar başkandan
Hayırlı olsun Ümmet abi kazasız belasız bol bol kilometreler inş
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)