Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Motor benim motordan çok garip oldum
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Motor benim motordan çok garip oldum
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
allah rahmet eylesin
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
allah rahmet eylesin....
allah rahmet eylesin....
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Allah Rahmet eylesin :(
:cherry: :cherry: :cherry:
tahminim diğer araçın suçlamasıdır; "motosiklet hakimiyetini kaybetti geldi bana çarptı".
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
Motorun neden kaydığı belli değil.Belki yoldan kaldırılmayan bir hayvan leşi,belki bir türlü kapatılmayan çukur,belki de bir aracın sıkıştırmasıyla yaşanan panik... Ama gazete başlığı faturayı direkt motosiklete kesmiş. "Yine motosiklet,yine ölüm" Motosiklet kullanmak,ölmek için yeterli bir sebep yani !
Neyse,Allah rahmet eylesin,yaralıyada acil şifalar diliyorum..
Allah sabır versin
allah rahmet eylesın.
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Allah rahmet eylesin
yakınlarına sabırlar versin
yaralı arkadaşa acil şifalar dilerim
ALLAH Rahmet Eylesin hastamıza da şifa versin :(
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şimdi büyük gazeteleri inceledim bu kazayla ilgili haber göremedim.
Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla bende scootere benzettim gerçi o yada bu farketmez sonuçta bir can gitti Allah rahmet eylesin havalar ısındıkça yollara daha çok çıkacağız aman dikkat edelim..
Kaskımızı muhakkak takalım aşırı hız yapmayalım evimize bizi bekleyenlerin yanına geç ama sağ salim gidelim diğer araçların bizi pek dikkate almadıklarını hesap ederek sürüş yapalım.
ALLAH rahmet eylesin...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
çok üzüldüm.. eğer tahmin ettiğim yol ise o yolda biraz sıkıntılı. araçların hız yapmasına müsait ama şatlar olarak zorlayıcı bir yol.
allah rahmet eylesin yaralı arkadaşımızada acil şifalar versin:(
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
Allah rahmet eylesin,yaralı arkadaşa acil şifalar.
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar
Allah rahmet eylesin. . Kazanın olduğu yer gerçekten tehlikeli
[COLOR="Red"]ultrAslan[/COLOR] :bounce:
allah rahmet eylesin umarım bayan arkadaş kurtulur.
ALLAH rahmet eylesın gerıde kalanlara SABIR YARALI kardeşimizede acil sifalar versın .Yalnız gazete başlığı bu kadar taraflı olur o baslığı yazan arkadaş işin kolayına kacmış halbukı gazetenın büyüklüğü yada küçüklüğü ne olursa olsun gazetenın araştırmacı ve doğruları yazan tarafsız olmalıdır şiddetle kınıyorum baslık atmasını öğrensınler ondan sonra gazetecı olsunlar sonrada gazete cıkarsınlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)