Geçmiş olsun Türkiye de trafikte maksimum dikkat şart..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
adamın biri bir sefer aracı ile çukura düşüyor ve mahkemeye veriyor,
''cadde ortasında böyle çukur olmaz''diye,
davayı kazanıyor,
ve ondan sonra beledıyelerın bu zaafını aramak maksatlı 100'lerce daha açıyor ve hepsini kazanıyor,
maddi durumu ıyı olmayan bu adam bu yolla,
yeterince zenginleşiyor,
Uzun Lafın Kısası,
eğer yer senınde dediğin gibi kullanılan bır yolda ise ve resimleme imkanın varsa,
olay yerıne geri dön yeni olmuş adı altında çağır bi polıs tutanak tuttur ve maddi manevi tazmınat davası ile,
emın yeterince zararın karşılanacaktır,
vekalet verırsın avukatada,
''alınan tazmınatın şu kadarını sana veririm'' diye,
elini kirletmeden bazı durumları bıldıre bılırsın,
bu vesıle ıle gereklı kişiler kendi asfaltladıkları yolları tekrardan denetlemek durumuna düşerler,
aynı olay ile karşılaşmamak için...
Çok Geçmiş Olsun,
Süratlide girebilirdin o çukura ve olacakları düşünmek dahi istemiyorum...
Allah Korumuş...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
olum şu pambık muhabbeti ne zaman çıksa birine pambık lazım oluyo aman diyim haaaa...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Bu konuda site yönetimi bir avukatla iletişim kursa mesela...
Motosikletli arkadaşlar benzer durumlarda bu avukat arkadaş aracılığıyla benzer davalar açsa mesela...
Mağdur arkadaşlar zararlarını tazmin etse, avukat arkadaş da tazminattan kendi payını alsa, suç cezasız kalmasa...
...daha güzel günler görür müyüz dersiniz?
Site yönetimindeki arkadaşlar bir el atsak şu konuya! Yok mu bu konuda hukuksal olarak yol gösterecek bir hayırsever?
Ağır metal insanı...
Hocam çok geçmiş olsun. Arkadaşlar aynı çukur Edremit giriş ve çıkışlarında var suyun içinde hiç gözükmüyor iki hafta öncesi arabayla girdik hem de 2 sinede. Çanakkaleye doğru olan çıkışında saat 6 civarı girdiğimizde uyuyordum. "Allah Biri bize vurdu dedim !!" ama logar kapağıymış. Babamla beraber sövdük. Allahtan delilik yapıp motorsiklet ile geçecektim. Babam yalvara yakara yağmurda motorla çıkma diyince arabayla gittik. Asvalt aynen su içinde ve merkezinde şekilsiz kapak. Motorla girseydim platinlerle dolu olurdum. Aynen allah bildiği gibi yapsın bu dengesizleri (Benim bedduamdır).
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
Yinemi çukur yinemi cant....Bir senedir çukurlardasın yani.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)