ampülü takınca tamam zaten 1 km den çeken alarmıda var oh başka aksesuara gerek yok.güle güle kullan GÜRKAN abi jantını güzelmiş bu demek oluyorki arada sırada jantlar temizlenecek.
ampülü takınca tamam zaten 1 km den çeken alarmıda var oh başka aksesuara gerek yok.güle güle kullan GÜRKAN abi jantını güzelmiş bu demek oluyorki arada sırada jantlar temizlenecek.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
geçmiş olsun.ülkede bu kadar sorumsuz sorumlular olduğu sürece ip üzerindeki cambazlar gibi olacağız
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Benim motosikletin ön amotöserlerin keçelerini 4 ay önce değiştirttim çift keçe 100 tl artı işçilik 20 tl 1 hafta önce bir çulura girdim kaçamadım yine keçeler patladı yağ kaçırıyor adamlar şehir içide yol yapıyorlar kanalizasyon rögarlarının kapaklarını 10 cm aşağıda bırakıyorlar umurundamı yapanların
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Candan kıymetli başka ne olabilirki,geçmiş olsun allah beterinden korusun cümlemizi,
abi çok geçmiş olsun allah korumuş umarım bu son olur
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
yeni aldıgım cant dün akşam yine bir cukur yüzünden catladı arkadaşlar sabah servise
gittim yenisi ile degişti
çukur görünçe dayanamıyor giriyorum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
sen gene her bulduğun deliğe düşmede
GKN MOTORS
Hem üzüldüm, hem sevindim... Motora üzüldüm, ama böyle bir kazada size bir şey olmaması da beni sevindirdi. Geçmiş olsun. Allah tekrarını nasip etmesin....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
gurkan abı bırak su cukurları artık ya taktın sende he dedıgın gıbı her bulduguna gırıosun
gördüğümüz çukurlara pamuk tıkama kampanyası başlatalım o vakit
GKN MOTORS
D-100(E5) karayolunda bile bune benzer çukurlar bulunuyorsa ara yollardaki bu çukurların peydah olması normal bi durumdur.normal olan bu durum aslında anormaldir fakat çukurlar ve yarıklı yollara alışkınız biz..ne yapalım..geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)