Geçmiş olsun Gürkan abi. Yeşil deve koymaz böyle şeyler. Neyse ki daha büyük bi problem olmamış yine iyi kurtarmışsınız boşver. Seçim öncesi o kapakları hala kapamayanlara da bi ders vermek lazım.
Geçmiş olsun Gürkan abi. Yeşil deve koymaz böyle şeyler. Neyse ki daha büyük bi problem olmamış yine iyi kurtarmışsınız boşver. Seçim öncesi o kapakları hala kapamayanlara da bi ders vermek lazım.
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
Abi tekrar tekrar geçmiş olsun gitmişken inşallah şu sağ sinyalide halletmişsindir çukura girince fırlamayanındanla şaka bir yana allah başka kaza bela göstermesin Tekerin hep düz bassın ...
abi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin yeni tekerlerk daha güsel olmuş eraya benziyo aynı
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
geçmiş olsun abi feribottan inerken arkaya bak arkaya bağırışların ı duyar gibi oldum şimdi
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
şimdi bide bembeyaz ledlieri taktıkmı havandan geçilmez artık he??
senden para istiyenmi var gürkan abi bi 5 dkk sonra falan bnm avatarıma bak )
türkiyenşn her yerinde böyle bende bigün rögar kapağının yanını asfaltlamamışlar keskin bi köşeye doğru giderken arkadas dikkaaaat diyte bağrınca korktum ve frene asıldım asfaltlamadıkları için orası toz toprak gibi taşlıktı ve birden kendimizi yerde bulduk allahtan bişi olmadı arkadaş şoka girdi okadar ama düşüceğimiz vardı ben normalde ordan gelirken trafiğe kapalı yol var orayı tercih ediyodum ancak arkadas adam gibi yoldanm git deince bende adam gibi gittim olan oldu
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
aman dikkat edin arkadaşlar yollar köstebek yuvası gibi bir gün bygrm arkadaşımla birlikte geziyoruz beylicium un ordan e5 e çıkıcaz arabaın altından gelen çukurdan ben bir fırladım 2 teker havaya kalktı görkemde arkamda hyo ile geliyordu ilerde durdum şoku attım üstümden ama çoksinirlendim ya motor uçtu resmen
Gürkan abi hayırlı olsun yeni cantın Cant parsının yarısını cadıdan tahsil et
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
fıstık gibi olmuş hava basıncına dikkat edersin artık hee bide çukurlara ...
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
abi geçmiş olsun allah beterinden saklasın
yeni latiği takarken ilaç sür kaçırır yoksa bir dahada lüfen dikkatli ol
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Geçmiş olsun abi.Allah beterinden saklasın.TCK nın da alacağı olsun yani; 2009 Avrupa Kültür başkenti. pehh.
ACİCİM ÇOK GEÇMŞ OLSUN
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
geçmiş olsun abi ya
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)