Abi aynısı benim başıma geldi inan cantlarımızın nerden ve nasıl yamuluş şekilleri bile aynı sadece bnm lastik yarışlmadı jantın kenarından hava kaçırıyordu.Yeni jant almana gerek yok.Sanayiye git balansa sok düseltsinler aksi takdirde başka bir yere yaptırırsan yada çekiçle vurarak düseltmeye kalkarsan jantın kırılır çünkü alüminyum jant.
Büyük geçmiş olsun abi.
Gürkan abim çok geçmiş olsun yahu noolmuş öyle hakikatten daha kötüsü de olabilirmiş Allah korumuş neyseki sende birşey yok
canım benim gecen senede aynı olay geldi başıma kaynak yaptırdım şindi aynı jant yarıldı yine kaynak yaptırmak istemiyorum kaynağa 30 ytl alıyorlar yenisi 80 lira zaten kıl bi adamım rahatsız oluyorum kaynak filan
saol yeşim teşekkürler
cadı vardı arkamda ağırmı geldi ne
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Yapma yaa ona da geçmiş olsun o zaman aman dikkat edin abicim yaa
abi gecmiş olsun oluyo arada boyle seyler sen saglamsın ya bsvr gerisini smd niesini tartısmaya kalksak yne sinirlendigimzle kalıcaz
true love..
Drift Religion
Nedir bu istanbul yollarından çektiğimiz ya?!! Yollar arabalara göre yapılmış.. Dediğin gibi daha kötüsü de olabilirdi. Allah korumuş.. Geçmiş olsun .
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Geçmiş olsun, daha kötü sonuçlanmamasına sevindim.. ALLAH beterinden korusun hepimizi.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
sen önüne bakma bide yollara suç at
ucuz yırttık ihtiyar
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Allah korumus gecmıs olsun
evet arkadaşlar olayı biliyorsunuz
istanbulda olanlar bilir sirkeci piyasasını sabah oraya gittim çant almıya benim motor fıstık yeşil arıyorum canttıda tabi
piyasada bulamadım aynı renk vatandalar başka renk verelim boya diyorlar almadım monero motor genel merkeze gittim oda sirkecide
orda bi yetkili ile görüştüm var kardeşim elimizde fakat merkezden satış olmadıgı için yan sokakta ki dükkana sipariş ver ben oraya göndereyim dedi teşekkür edip cıktım olaylar bundan sonra başlıyor
gittiğim dükkan daki vatandaş ben yeşil istiyorum diyorum yok sana siyağ vereyim boya diyor siyag olan 70 yt yeşil olan 120 yt demezmi benim siğorta attı dedim şikayet edicem sizi neymiş elinde 100 adet siyağ cant varmış
cıktım ordan motoru satın aldığım yere tel ettim ordan temin ettik yarın teslim alıcam fiyatı 80 yt buyrun yorum sizin
devamı yarın
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ALLAHkorumuş büyük geçmış olsun arkadaşım gelen zarar mala gelsın sizde birşey yokya ona şükür etmek gerekır . Malesef motor kullanan icin herzaman tehlıke bol bol BENIM DIKKATIMİ ŞU SECİM BAYRAKLARI CEKİYOR aman dikkat bir düzensizlık daha kopsa düşse ınsanın önüne kacınılmaz kaza kim sorumlu hiç kımse ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN
geçmiş olsun
napalım mala gelsin...
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
büyük geçmiş olsun abi allah beterinden saklamış yine verilmiş sadakanız varmış size bişiy olmamış
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)