abım herseyde senı buluyor ya allah daha kotusunden korusun yapılacak bısı varsa yanındayım abim
abım herseyde senı buluyor ya allah daha kotusunden korusun yapılacak bısı varsa yanındayım abim
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
abi cok cok gecmis olsun
geçmiş olsun.
allah beterinden saklasın...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun abicim.Yolu kazıyıp tadilatı yaptıktan sonra o kapağın etrafını kapamayan zihniyetede yuh olsun.Allah'tan lastik,jantla kurtarmışsın,ya daha fazlası olsaydı?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
çok geçmiş olsun allah beterınden saklasın
[COLOR="Red"][B][B]Hayat Üçbuçukla Dört Arasındadır....Ya Üçbuçuk Atarsın Yada Dört Dörtlük Yaşarsın.....[/B][/B][/COLOR]
Gürkan abi Allah korumuş.
Umarın birdaha böyle birşeyle karşılaşmassın.
Geçmiş olsun
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
resmen SUİKAST derler buna... seni yıldırmaya çalışıyorlar!!!!
gezmeni-tozmanı çekemeyenlermi var yoksa?
sana çok takılmamak gerek...
şaka biyana; tekrardan çook geçmiş olsun!!! daha kötüsüde olabilirdi!!!!
Geçmiş olsun arkadaşım Allah korumuş yine.
Sadece İstanbul'da değil bizim Kocaeli'nde de böyle tuzaklarla dolu yollar. Hiç hızlanmaya gelmiyor ya bir tümsek ya da bir çukur aniden karşına çıkıveriyor.
Gürkan abi çok geçmiş olsun. Sana bişey olmamasına çok sevindim. Aynı şey çok yağmurlu bir günde benim arabada başıma gelmişti. Allah beterinden korusun.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Geçmiş olsun. bir seferde benim başıma gelmişti buna benzer bir olay.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
saol olgay teşekkür ederim
zihniyet her yerde aynı kimse işini tam yapmıyorki
inadına her hafta gezicem kimse yıldıramaz
saol ayberk
yalpa yapsam arabanın önüne düşebilirdim abiya
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
geçmiş olsun gürkan abi. allah beterinden korusun
aman aman sen bize lazımsın abi
bende buana biraz benzer bir kaza geçirmiştim. tedaş sağolsun
DRİFT RELİGİON
abiimmmm
büyük geçmiş olsun
Allah beterinden korusun
zaten ne zaman bi motor kullanıcısı kendi hatasından dolayı kaza yaptıki? Hep dış etkenler
Kardeşim geçmiş olsun ,telaştan yeni fark ettim:(üstelik Msn de konuştuğumuz zaman haberim yoktu,neyseki sadece mala gelmesi teselli (ya da sevincimiz)ancak her zaman bu kadar şanslı olamıyoruz
Hoxy arkadaşımız öylesi bir çukur yüzünden bir çok kırık ve platinlerle hala evde yatıyor
Son şanssızlığın olur dilerim
gürkan abi geçmiş olsun,akşam çağla anlattı.
allah beterinden korusun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)