Drag yarışçısı Telat Can, olay yerinde hayatını kaybetti.
Reklamlar
-
Tek tekerin korkunç sonu 11 Mart 2009
ANKARA Turan Güneş Bulvarı’nda motosikletini tek tekerlek üzerine kaldıran Telat Can ağaca çarptı.
Boynu kırılan drag yarışçısı Can yaşamını yitirdi. Motosiklet yarışlarına hazırlanmak için arkadaşlarıyla antrenmana giden evli ve 1 çocuk babası Telat Can, antrenmanını tamamladıktan sonra arkadaşlarından ayrıldı. Evine gitmek için Turan Güneş Bulvarı’na giren Can, motosikletinin ön tekerleğini havaya kaldırdı. Arka tekerleği üzerinde giderken motosikletin hakimiyetini kaybeden Can, motosikletin üzerinden fırladı. Önce yolun sol tarafında duran ağaca, ardından da reklam panosuna çarptı. Boynu kırılan Telat Can, olay yerinde hayatını kaybetti.
hürriyet gazetesi:Eray EROLLU
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
Reklamlar
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
offf.... Allah rahmet eylesin.... İşte olduk olmadık yerlerde yapılmıcak hareketler.. olmadık sonuçlar..
-
offf offf , Allah rahmet etsin
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
Allah rahmet eylesin.
Tek teker yaptığının kanıtı varmı acaba?
Haber gazeteden ise doğruluk oranı tartışılır.
-
Allah rahmet eylesin. Ne gerek var böe akrobasiye hele hele trafiğe açık alanda :( son bi kaç günde duyduğumuz haberler ciğerimizi yakıyor. Nolur daha çok dikkat arkadaşlar
-
Vefat haberi daha once verilmemismiydi? Uzucu bir haber ama gercek suki kendinize cok guvendiginiz zaman bu motordan dusuyorsunuz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
Allah rahmet eylesin , ailesine bol sabırlar diliyorum..
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Vefat haberi daha once verilmemismiydi? Uzucu bir haber ama gercek suki kendinize cok guvendiginiz zaman bu motordan dusuyorsunuz.
çok güzel bi nokta.
Allah rahmet eylesin
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
-
Allah rahmet eylesin Taksiratını affetsin Yakınlarına başsağlığı diliyorum Allah sabır versin...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....
artık bu ölümler son bulsun:(:(:(:(:(
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
-
allah rahmet eylesin hepimizin başı sagolsun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Teker yaparken düşeceğini anlayınca kendini orta refüjdeki çimenliğe atmış...Sürüklenrken ağaca çarparak kaburgalarını parçalamış... Diye duydum....
Allah rahmet eylesin... Toprağı bol olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Allah(cc) rahmet eylesin... çok üzgünüm..
Ailesi ve yakınlarına sabırlar..
-
Bu arkadaşa da Allah rahmet eylesin.
Mesajlarımız rahmet yazısıyla doldu yine of ooof.
-
allah rahmet eylesin..işte en ufak bir hatayı kabul etmiyor bu makineler..bu kazaların son bulması dilegi ile...
-
Allah Rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)