allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara Allah sabır versin.Bu hafta nedense çok üzücü haber aldık
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
ALLAH rahmet eylesın ömrümde hic bu kadaR baş sağlığı dilememiştim.
Allah rahmet eylesin.
Motorlar kış uykusundan uyandı,lütfen daha fazla dikkat.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Allah rahmet eylesin,motorcular kanatlanmasın artık
ALLAH, Rahmet Eylesin...
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
Bu nedir Arkadaş 3 4 günde bir motosiklet kullanıcısını kaybediyoruz Allah rahmet eylesin
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
off ya çok kötü bişey
allah rahmet eylesin
noluyor allah aşkına? son günlerde şu bölümü ne zaman açsam kötü bir haberle karşılaşıyorum. allah rahmet eylesin...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun...
hergün açtığımda birinin vefat haberini okuyorum noluyor arkadaşlar yürek dayanmıyor artık
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
allah rahmet eylesin arkasında kalanlara yazık
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Allah rahmet eylesin, ben olayı bir aracın sıkıştırması yüzünden gerçekleşti diye biliyorum ama...
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
telat agbi yılların motorcusudur ve cocuklugumdan buyana tanır ve nası motosiklet kullandıgınıda ıyı bılırım telat agbi nerde neyi yapcagını cok ıyı bılen bi notorcuydu ve teker yapıp agaca cartıgı felan yok kulaktan duyma haberler bunlar aksam antreman cıkısı turan guneste bır aracın sıkıstırması sonucu kaldırıma carpıp yoldakı tabelaya ve agaca carpması sonucu hayatını kaybetmıstır teker yapıp agaca carpması sos konusu degıldır kı yokus aasagı bu gune kadar teker yapan bırını gormedım ben kazada ısıklardan 120 ılerde olmustur 120 metre mesafede kırmızı ısıktan kalkıp vırajlı bı yolda nasıl teker yapılabılır oyuzden yalan yanlıs haberlere ınananmayın tekrar telat agbının ruhuna yuce ALLAH`tan rahmet ailesine baş saglıgı ve sabır dılıyorum ALLAH rahmet aylesın sarı serhat
böyle profesyonel insan bile bu motosikletin hakimiyetini kaybedebiliyorsa biz çok çok daha dikkatli olmalıyız arkadaşlar..
allah gani gani rahmet eğlesin geride kalanlara sabır versin...eşi ve çocuğu için çok üzüldümm..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Allah rahmet eylesin....Kederli ailesinin başı sğolsun....Nur içinde yatsın.....
okurken içim kalktı yaa,geride kalan eşine çocuguna ALLAH cc sabır versin yüce rabbim mekanını cennet eylesin inşallah..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)