nice yıllara ;)
nice yıllara ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Nice mutlu senelere arkadaşım .
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Ohh hele şükür ya rabbim kac gündür kaza-ölüm haberi alıyorduk.Bu topic bana morel verdi.Sevdiklerinle Nice mutlu yıllara Abla
Saol canım çok teşekkür ederim
Çok çok teşekkürler
hahahhahaah kuzumun bitanecik bacosu, sabahlara kadar çenemi ağrıtana kadar güldüren tek insan, güzeller güzeli katyanın sevgili sevgilisi, jesiciklerin jesisi senden ötürü tabe kimdenn ötürüü olcakk Saol saol saol
Yaşasın en en sonunda bana biri doomgünü şarkısı söledi. Bitanesin jesii... ay tamam tamam demiyorum pardon
Çok teşekkür ederim
Saol çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Allah hep böyle güzel topicler görmemizi nasip etsin. Ölümlerde hayatın bir gerçeği ama Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin... Saol canım çok teşekkürer iyi dileklerin için
Saol minik cenövarımız. Daha nice doğum günleri kutlamak dileğiyle...
i.V.i.B.i
doğum günün kutlu olsun.sağlıklı mutlu nice senelere.
Mutlu yıllar abla..
Nice mutlu SeneLere nineminJeti amaan karıştırdm NinjeT
Doğum günün kutlu olsun bacum yetiştim sonrala doğru
Sevdiğin kişi ve kişilerle nice senelere
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim kardeş
nineninjetini sorcam ben sana çok saol
Saol canımcım, olsun geç olsun temiz olsun durumundan yararlanabilirsin Saol tekrardan canım...
AŞKIMMMMMMMMMMMMM, 24 saat içinde sayısını bilemediğim kadar doğum günümü kutladığın için ve bana en güzel doğum günümü yaşattığın için ÇOK SAOL SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM...
i.V.i.B.i
Nice yıllara
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)