Allah rahmet eylesin. Ailesine yakinlarina büyük sabirlar versin.
Allah rahmet eylesin. Ailesine yakinlarina büyük sabirlar versin.
başka siteden alıntı:Eyl 06, 2008
Bu ara motorumun adını koydum.Taha'nın gelini (Taha benim 3,5 yaşındaki oglum) :heart:
Dörtyol / HATAY
Ne kadar acı Allah'ım
Allah rahmet eylesin arkasında küçücük bir çocuk bıraktı Allah yardım etsin
bu son günlerde üzücü haberler baya artmaya başladı ne hikmetse allah rahmet eylesin nur içinde yatsın..!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
allah rahmet eylesin..kötü haberler yakamızı bırakmadı..
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına bol sabırlar versin
cbf org un gezilerini her hafta yakından takip ediyordum, sadece fotoğraflardan gördüğüm bu arkadası ve suzukisini hic görmesemde icimden bi parca kopmus kadar oldu Allah gani gani rahmet eylesin :( Bu hafta aldığımız kaçıncı ölüm haberi bu korkarak girer olduk foruma
şuraya bakın ya :( :(
Allah rahmet eylesin.CBF kaç cc kullanıcısıydı abimiz?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
racing motor almadan motorculuğu bırakmıyacağıma söz vermiştim kendi kendime ama böyle giderse kendi sözümü bozacam. lütfen daha dikkatli kullanın arkadaşlar. motosikelt üstündeyken aklınız lütfen motosikletinizin önünde olsun ya da tamamen rüzgara bırakın arkanızda kalsın.
aallah rahmet eylesin
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Allah rahmet eylesin hemen her gün kaza haberleri hepimizi çok üzüyor.
Allah yakınlarına sabır versin.
siz bilirmisiiniz 20 yıllık dostunuzu kardeşinizi kaybetmenin ne demek olduğunu
velatı tanıdığımda henüz ortaokul 2 nci sınıfda idim. Geldi yanıma oturdu ve birdaha yanımdan hiç ayrılmadı her şeyiyle yanımdaydı taki motor sevdasına düşüp 8 MART 2009 günü aramızdan ayrılıncaya kadar. biz birbirimizin her şeyini bilirdik ve canımdan daha yakındı.
kim bu motor sevdasını neden ona aşıladı bilemem. motor sevdasını ona aşılayanlar neden onun son yolculuğunda da yanında değildiniz nerdeydiniz?
içim kaç gündür kan ağlıyor göz yaşlarımı içime akıtıyorum çoğu zaman. kime üzüleyim bilemiyorum olu Taha'ya mı? eşine mi? ana babasna mı? abileri ufuk şafak, fırat'a mı? yoksa kardeşi ferhat'a mı? yoksa bizlere benim çocuklarıma mı? kızım henüz 8 yaşında ona en az kendi öz amcası kadar sevdiği velat amcasını kaybettiğini nasıl anlatıcam? ben kızıma nasıl anlatıcağımı düşünürken eşinin oğlu taha ya bunu nasıl anlatacağını düşündükçe bin defa daha kahroluyorum. içim kan ağlıyor yanıyorum bağırmak istiyorum velat nereye gittin şaka de gel tekrar ömrümü sana vereyim 1 dakikana gel hadi ne olur gel.
lütfen sitenin başına bir resim albümü koyun kaybettiklerinizin hatırına kaybettiklerimiz diye beli yeni motor sevdasına kapılacaklar bu albümü görürlerde vaz geçerler bu sevdadan başka yüreklerde yanmaz
çok dostunu kaybeden birisi olarak bu yazdıklarını anlıyorum fakat yeni başlayacaklar VAZ geçer düşünceni anlayamadım bu öyle bir sevdadır ki hepimiz bu sonu bilir evimizden helalleşir çıkarız, yarın benim veya çok sevdiğim bir dostumun burada ÖLÜM haberinin çıkacağını biliriz yinede hiç bir güç bizi bu sevdadan ayıramaz bu kazada arkadaşımın,yoldaşımın hatası nedir bilmiyorum ve HATALI olduğunu sanmıyorum, senden tek dileğim bu sevdanın bizim kendi seçimimiz olduğunu bilmen ve yarın çocuklarından birisinin bu sevdaya kapılırsa önüne geçilemez bir duygu olduğunu anlaman KAYBIN İÇİN SANA METANET DİLİYORUM
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
allah rahmet eylesin kardeşimize, daha biriki gün önce cbf org da gezideki fotolarına bakmıştım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum.
[B][U]Utku SAYAR[/U][/B]
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Bazen insan sevdiklerine ölümü yakıştıramaz velat abimede ölümü yakıştırmak o kadar zorki sanırım bütün kelimelerin bittiği zamanı yaşıyorum, neden soruları var ama nedenin bir cevabı yok düşündükçe kahroluyorum. Bu yaşananların bir rüya olmasını okadar çok isterdimki ama acı bir gerçek ben kabul etmesemde. Benim için okul sıralamarımın bir parçası , benim için en iyi dost herşeyden önce benim canım abimdi . Yüreğim dayanmıyor içim rahat etmiyor seni görmeye gelicem bekle abim bir dokunsam toprağına ilaç olucak belkide. Seni çocuklarıma anlatarak büyüteceğim ve seni daima yaşatacağım. Abimi ben böyle anlatıyorum. YATTIĞIN YER CENNET OLSUN SANA CANIM ABİM . BAŞIMIZ SAĞOLSUN AİLESİNE SABIR VERSİN DİYORUMMMM.
SEVDİĞİ BİR SÖZ.
Gülüşüne bir kurşun sıksada ölüm.
Unutmaki umuda kurşun işlemez gülüm.
hani bekleyecektin beni bak az kaldı temmuza. ne zaman geleceksin diye soruyordun ya bak 1 ay kaldı bekle olurmu dayım
RABBİM rahmet eylesin başımız sağolsun
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)