Allah geride kalanlara sağlık sıhhat sabır versin.mekanı cennet olsun inşallah.
Allah geride kalanlara sağlık sıhhat sabır versin.mekanı cennet olsun inşallah.
Saat beşe doğru evden yeni çıkmıştım, bakkala uğrayıp bir sigara aldım o sırada Mete'den mesaj geldi. Çarşıya inmek içimden gelmedi, sahile çektim ve bir sigara yakıp Kemal'i düşündüm. Gittiğimiz Şile gezisi aklıma geldi, yaptığımız sohbet, geçirdiğimiz çok güzel bir gün..
Sitede her ölüm haberini aldığımda üzülüyorum, fakat insan tanıdığı, hoş vakit geçirdiği birinin haberini alınca başka üzülüyor, yüreğinin içi sızlıyor.
Kardeşim Allah'ın rahmeti üstüne olsun, inşallah mekanın cennet olur. Hande'ye de acil şifalar diliyorum, Allah hepsine özellikle Hande'ye büyük sabır versin. Üzgünüm tüm motosiklet kullanıcılarının başı sağolsun.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şurada yazacağım 3-5 cümlenin pek anlamı yok artık.
Yaşam ağrısı geride kalanların omzunda.
Ölen arkadaşımıza rahmet,yaralı kardeşimize acil şifa dilemek istiyorum.
Gerçekten çok üzücü bir kaza, fotoğraflar dehşet verici.Geride bıraktıklarının başı sağolsun.Yaralanan arkadaş da umarım bir an önce sağlığına kavuşur.Çok üzücü, gerçekten çok üzücü...
çok üzüldüm ya allah rahmet eylesin.
Allahım sen koru ne acı bi son Allah rahmet eylesin gencecik insanların sonu bumu olmalı bu ülkede......
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Sözlerin tükendiği yerdeyiz yine malesef Kemalım mekanın cennet olsun nur içinde
yat alllah nişanlısını sevdiklerine bağışlar inşallah allah ailesi ve sevenlerine sabırlar versin.
Bugün eşim çalıştığım şirkette işe başladı.İlk günü ve mükemmel bir gün.Tabii ki günde 100 defa girdiğim siteye ilk girişimde gördüğüm bu başlık hem beni hem de eşimi mahvetti.Birde saf gibi resimlere bakınca tam bir kahır.İkimizinde gözleri doldu.Akşama kadar ağrı kesiciler.Rahmetlinin yerine kendini, Hande'nin yerine eşini koymalar.Off Allah'ım of.Nasıl bir sevda verdin bize.Hala sahibindende motosiklet bakabiliyoruz.Aptal mıyız neyiz.(Bu bir özeleştri, lütfen hakaret olarak almayın) Keşke rahmetli geri gelse.Hande iyi olsa da hiç motora binemesek.Allah rahmet eylesin.Allah sağlığına kavuştursun,sabır versin.
Allah Rahmet eylesin....
Diğer bir sitede okuduğum bilgiye göre kan aranıyor arkadaşlar, gurubu yazmıyor...
ozgunsipahioglu adlı üyeden alıntı
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Allah rahmet eğlesin,, yaralı arkadaşımızıda Acil şifalar diliyorum...lütfen daha dikkat arkadaşlar
detaylar burda....
Arkadaşlar Kartal Lütfü Kırdar Devlet Hastanesinde yoğun bakımda yatan merhum Kemal'in nişanlı için gün içinde kan ihtiyaçı oluyormuş. Kan vermek isteyenler hastaneye gün içerisinde giderlerse sevinirim.
Hastane gün içerisinde saat 16:00'a kadar kan verme taleplerini alıyormuş.
Acil kan ihtiyacı yok. Ama tedavisi boyunca kan ihtiyacı var.
Hastanede isim ile kan verilmektedir. Hasta ismi HANDE DİKER
Kan Grubu A Rh+ dir.
ALLAH rahmet eylesin nur içinde yatar inşlh bu sevdaya gönül veren arkadaşımızı daha kaybettik mekanı cennet olur inşallah hande arkadaşım umarım en kısa zamanda saglıgına kavuşur gözlerim doldu duygulanmamak elde deil daha yazamayacagım üzgünüm hemde çook
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
allah rahmet eylesin nur icinde yatsin yakinlarina sabirlar versin,dayanilmaz aci...hepimizin basina gelebilir bi yakinimiz arkadasimiz hatta biz hatta sen...türkiye de motosiklet kullanmak gercekten cok riskli ve zor. lütfen full korumamiza güvenmeyelim. gereksiz gaz acmalardan kacinalim, yolun bos olduguna dikkat edelim. hayatlarimiz bize kalsin sevenlerimize kalsin.
Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm, nişanlısına acil şifalar diliyorum.
Çok üzgünüm Allah rahmet eylesin.Yaralı kardeşime acil şifalar diliyorum.......
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Olayda yine giyotin bariyerler rol oynamış anladığım kadarıyla...Sus pus oturdukça daha nicelerimizi alacak aramızdan bu bariyerler.
Hepimizin başı sağolsun...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)