allah gani gani rahet eylesin sevidiklerine sabır versin siteye eskisi gibi uğramaz oldum ama her açtığımda bi ölüm haberi alıyorum kendim kaza yaptığımda bu kadar etkilenmemiştim motordan soğumaya başladım
allah gani gani rahet eylesin sevidiklerine sabır versin siteye eskisi gibi uğramaz oldum ama her açtığımda bi ölüm haberi alıyorum kendim kaza yaptığımda bu kadar etkilenmemiştim motordan soğumaya başladım
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
of ya çok kötü olmuş
Allah rahmet eylesin. her ölüm haberi içimizi sızlatıyo ama tanımasamda nick ine aşina olduğum ve hatırladığım biriydi. valla çok kötü oldum şimdi. artçı bayanında kopmuş bacağı, işallah dikilip düzelir, hiç olmazsa o kuyrtulsun
allah rahmet eylesin suan o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam daha eve yeni girdim sabah dokuzdan beride motor uzerinden inmedim allah hepimize akıl versin hepimizi korusun. umarım yaralı arkadas da en yakın sürede saglıgına kavusur.
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
arkadaşlar Fz6 motoru olan ve kurtköy gişelere gelmeden bir kaza vardı.2 kişiydiler.kamyona arkadan çarpmışlardı.motor 2 ye ayrılmıştı.ön tarafı yoktu.yoksa o gördüğüm kaza burdaki kişiler ile mi alakalı?.ambulansı falan ben aramıştım.baya durum vahimdi.aynı kişiler mi acaba ?
:bounce:
eski üyelerimizden olan metehan arkadaşımızdan aldığım bir haber...
Alıntı:
mete_han´isimli üyeden Alıntı
kötü haber vermek istemezdim ama Handenin ayağı dikilememiş...durum ciddiyetini koruyor yoğun bakımda Kartal Lütfü Kırdarda...
not:motordelisi. com'dan alıntıdır.
facebook(Fazer Tutkunları)
Savaştayız değil mi ? Kan davası mı yoksa? yoook yok bunun adı ecel değil kandırmaya çalışma ! Cinayet bu. Arkasında artçısı olan zaten abuk hareketler yapmaz. Olamaz! .Arkadaşlar ! takip ettiğim motor sitelerine girince kendimi mezarlıkta gibi hissediyorum. Ölmüşler ve ölecek olanlar diye ayrılmışız. Ulaştırma imiş, belediye imiş,hükümetmiş,emniyetmiş ...Hepsi için birer sayıyız sadece yerimiz bugün yaşayanlar hanesi.Kemal kardeşime başsağlığı dilemiyorum.Hande kardeşimede geçmiş olsun diyemeyeceğim!
İstemiyorum çünkü çok üzgünüm.Canım istemiyor. Gerçekten istemiyor!Hiç birşey duymak istemiyorum! İçim almıyor artık çocuklar içim almıyor anlıyormusunuz!!!!!!!!!
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
Allah rahmet eylesin . çok üzüldüm . kalanlara sabır versin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
başımız saolsun üzüldüm allah rahmet eylesin allah sevenlerine sabır versiin
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
Allah rahmet eylesin... içler acısı bir durum Allah ailesine bol sabır hastanedeki arkadaşada acil şifalar versin...
:( :( :(
Allah rahmet eylesin ,artçı olan aradaşa da acil şifalar diliyorum
Artçısı içn şimdi dahada üzüldüm.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalan arkadaşımızada acil şifalar diliyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Arkadaşlar Kartal Lütfü Kırdar Devlet Hastanesinde yoğun bakımda yatan merhum Kemal'in nişanlı için gün içinde kan ihtiyaçı oluyormuş. Kan vermek isteyenler hastaneye gün içerisinde giderlerse sevinirim.
Hastane gün içerisinde saat 16:00'a kadar kan verme taleplerini alıyormuş.
Acil kan ihtiyacı yok. Ama tedavisi boyunca kan ihtiyacı var.
Hastanede isim ile kan verilmektedir. Hasta ismi HANDE DİKER
Kan Grubu A Rh+ dir.
Sevgili arkadaşlar kemal bizim kuzenimiz canımız ciğerimiz hande 15 yıllık arkadaşım ve şu an acımı bilemezsiniz sizinle son bilgiyi ve alınan raporu paylaşmak isterim kemal abimi ve handeyi bir aracın sıkıştırdığını kemal abininde araçtan kaçmak için sağ şeride geçtiğini fakat önlem almadan yolun sağına parketmiş olan kamyona arkadan şiddetli bir biçimde vurarak bariyerlere çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kemal abimi şu an son yolculuğuna uğurlamak üzere memleketine gönderdik,hande ise şu an hastanede ve bir bacağı artık yok...çok üzgünüm çok
6 Haziran 2008...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)