Kemal Ağabeyimize Tanrı'dan rahmet, geride kalan kederli ailesine ise sabırlar dilemekten başka birşey gelmiyor elden ne yazık ki...ve umarım artçısı olan Hande kardeşim yaşam mücadelesini kazanır :( çok üzgünüm böyle bir haber almaktan...
Kemal Ağabeyimize Tanrı'dan rahmet, geride kalan kederli ailesine ise sabırlar dilemekten başka birşey gelmiyor elden ne yazık ki...ve umarım artçısı olan Hande kardeşim yaşam mücadelesini kazanır :( çok üzgünüm böyle bir haber almaktan...
[B]In order to be old & wise, you have to be young & stupid first[/B]
Bariyerlere dikkat edelim arkadaşlar, fazla yaklaşmayalım, bazen şu fransız lar kadar olamıyoruz şerit işgal edemiyoruz diyorum. Fransa da yaşayan annemin amcası var, dediği şu motosikletlerin şeridine girdin mi biri hemen aynanı kırar...
kesinlikle katılıyorum,nx ile yaz günü dahi full koruma motor kullanırdı.
söylenecek söz bulamıyorum,insan hayatı bu kadar ucuz işte
çok kızgınım çook
hande kardeşimize acil şifalar ,rahmetli kemal kardeşime allah rahmet eylesin demekten başka bir şey yapamıyoruz.
İnsiyatifi karşı tarafa bırakmayın arkadaşlar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
2-3 gündür sıkıntılarımla boğuşuyorum,2 gündür dükkanımda kapalı... moralim zaten bozuktu; ''dükkana gidiyim bari'' dedim...
zaten patlayacak yer arıyorum...
siteyi açtım... ve acı haber!!!
geçen gün aynı şeyi yazmıştım, ''bendemi bu şekilde diye.....'' eğer bu şekilde,motorumun üstünde öleceksem ''allah acı çektirmesin bana''
kemal'e çook üzüldüm; hepimizin başı sağolsun!!! fotoğrafaları çok feci!!! mümkünse bakmayın...
içim bu günlerde hep acıyor!!! bu haberlerde gelince acım kat ve kat artıyor!!!
kemal kardeşimize allah'tan rahmet,ailesine ve sevenlerine sonsuz sabır diliyorum....
başımız sağolsun.......
bizlerede çok kızgınız ama.
facebook(Fazer Tutkunları)
arizaliadam;
kuzenim benim acım çok büyük, polisler tam acıklayıcı bilgi vermedi kamyona arkadan çarpmış dediler nolur gören bilen varsa bana ulaşsın sitelerde bulrum diye baktım allah rahmet eylesin kuzenimin adı
Kemal COŞKUN , arkasında artçısı Hande DİKER yaşam savaşı veriyor
Kemal abimin cenazesi bugün Gümüşhaneye kaldırılacak acım çok büyük.
resimlerin bulundugu sitede cenazenin gümüşhaneye götürülecegi yazıyo...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Allah c.c rahmet eylesin Kemal abimizi...Mekanı cennet olsun...
Geride kalanlara Allah c.c sabır versinn, Kazaya neden olanlarında Allah cezasını versin diyorum.. Üzülüyorum ellerim titriyorr ne düşününmem gerekiyor onu bile bilmiyorum .. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasınn.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
motorum bakimda cikar cikamaz deneme surusunu yapip antalya goturuyorum. Bu sehide hayatta binmem
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,şu az zamanda tanıdık tanımadık çok insan göçtü bu meredin üstünde Allah hepimizi korusun Kemal abimin mekanı cennet olsun.
Hasan..
ALLAH rahmet eylesın artcısı bayan arkadaşınada ALLAH acıl şifa versın ailelerınede sabırlar versın . inanın ne dıyeceğimi bilemıyorum.gidin canavarların icinde yaşıyacaksınız etrafınızda binbir türlü tuzaklar olacak deseler abi sen napıyorsun ya derız .Ama öyle kimi düzelteceksın yaya yol bariyer salak sürücüler biz iyi olalım dıkkatli olalım dedıkce onlar dıkkatsizleşiyor.O ndan öte serseri mayın gibi olyorlar.dün yahan yağmurda tutamadım kendimi arabamda var ama motorla gittim gideceğim yere arkamda taksi üstüme cıkacak icinde müşterısı var acele ediyor.e benımde 3 cocuğum var . yol benım hakkım ama sağım boşalınca yol verdım . Takıp mesafesi yok ben kayıp düşsem dırek üstümde o müşteri dedinde kıt kardeşim beyın yok artık kanaat ettım. param olsa bıraşür bastırıp tek tek dağıtacağım .eğitimse böyleduvara edenlere kufurlü yazı yazarlar ya okuduktan sonra dıkkatsiz olmaya devam edenlere küfür yazmak lazım .Canım sıkıldı arkadaşlar kusura bakmayın BİRDE CENAZESINI BİLEN VARSA HEPİMİZ MOTORLARLA GIDELİM HASTANEYE ZİYARET EDELİM . DIKKAT CEKELIM FAYDASI OLUR. BOYLE BIRŞEY VARDA HABERIM YOSA UYARIN
çok sevdiğim bi arkadaşımı daha kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim allah kederli ailesine sabırlar versin.
tüm motorcu kardeşlerimin başı sağolsun.
motoru bu kadar dikkatli kullanan ve full koruma konusunda taviz vermeyen bir kardeşimizdi bu kaza nasıl olmuş anlamış değilim umarım nişanlısı hande sağ salim aramıza döner dualarımız onunla.
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Gene aynı, gene aynı, geçen de onur kardeşimiz de kafası koparak can verdi.. Sonra ne oldu? Ufak bi toplanma, sonra kazlıçeşme de ufak bi basın açıklaması, yani kimsenin fark etmeyeceği bi yerde, kenarda, kıyıda, köşede !!! Böyle ufak toplanmalarla olmuyo, kaza yerinde trafiği kesmek lazım, eylem yapmak lazım, gerekirse polisle çatışmak lazım !!!!!!!!!!!
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Allah rahmet eylesin...
Klasik bir söz ve sıramızı beklemeye devam her zamanki gibi.
Artçısına şifa diliyorum.
We are many...
Çok yazık... Şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum... İyice tırsmaya başladım....
Allah rahmet eylesin.... Yaralı ablamızda en kısa sürede iyileşir umarız...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
allahım mekannı cennet eylesin. yine bir bariyer cinayeti diyip kalanlara allah sabır versin. cenazesine giderseniz "biz motosiklet tutkunu diğer arkadaşları" niyetiyle bir fatiha da adımıza okuyunuz.
allah rahmet eylesin..
çok can sıkıcı bi haber handenin yaralanmasıda yıktı beni..hiç kolay atlatılacak birşey değil..
çok kötüyüm çok..
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
En son Bülent ve Arzu 'nun düğününde beraberdik,sohbet ettik gelecek planlarını filan anlattı..
İnanılması güç ve çok ağır bir haber şimdi bu..
Ailesine başsağlığı,Hande ye de acil şifalar dilerim..
Ducatista:)
Allah rahmet eylesin keşke fotolara bakmasaydım çok acı..
yaralı arkadaşımıza Allah tan şifa diliyorum inşallah en kısa zamanda düzelir.
Kuzu kurdun, yol fordun:queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)