Allah rahmet eylesin.
Artçısına da Allah'tan şifalar dilerim.
Allah rahmet eylesin.
Artçısına da Allah'tan şifalar dilerim.
Allah rahmet eylesin. Allah yakınlarına sabır, yaralanan bayana da şifa versin.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Yine bi kazada kurban olan arkadaşımız ardından göz yaşı döken aile.Bazen diorum içimden motor güzel bişey amaa tehlikeli, aslında tehlikeli deil dier sürücüler tehlikeli yapıo sonra diorumki amann atın ölümü arpadan olsun, alnımıza ne zaman yazıldıysa o zaman ölcez.Sonra tekrar düşünüorum benim için ölmek bir korku deil ama ya arkamızda kalanlar Kemal abim içinde öle bi korku yokdu belki ama arkada kalanlar harap oluo... ve bunları düşününce hakikaten en mantıklısı motor sevdasına başlamadan bitirmek oluo.... Ama artık çok geç Hani büyük üstadlar der ya bu tiyatronun tozunu yutan iflah olmaz bizimkiside öle bişey işde o egzosun kokusunu yutan iflah olmuo.....
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)
Bende kelimeler tükeneli çok oldu..
Uzun zamandır görüşmemiştik..
Bir sene sonra kötü haberi ile karşılaştık..
Mekanı cennet olsun..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir kaza. Vefat eden arkadaşımızın Allah taksiratini affetsin, Ailesine sabır versin. Artcı olan arkadaşımızada acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Ailesine sabırlar versin.Yaralanan artçısına acil şifalar versin inşallah.Allah bütün sürücüleri kazadan beladan korusun.....Başımız sağolsun.
başımız sağolsun allah rahmet eylesin..!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Arkadaşlar Kemal Abi Bizim Kuzenimiz Olur Arkçısı Hande Benim Lise Arkadaşım Yakın Dostumdur Acımız çok Büyük çok Allah Rahmet Eylesin
Kemal Abi Seni çok özledim, Hande Lütfen Pes Etme...
Başımız Sağolsun....
Allah Yakınlarına Sabır Versin,yaralı Bayan'a Acil şifalar Diliyorum.ÇOK ÜZGÜNÜM
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
arkadaşalar Allah herkeses hayırlı yaşamlar ve hayırlı ölümler versin. Bu şekilde can vermeyi kimse istemez ama her ölümün bir sebebi var Allah tahsilatlarını affetsin. mekani Cennet olur İnşallah
başımız sağolsun nasıl uğursuz bir sene oldu böyle anlamıyorum
allah rahmet eylesin.. başımız sağolsun.. umarım artçı arkadaşımız sağlığına kavuşur.. motosikletin üstündeyken her kaybettiğimiz arkadaşımız tek tek geliyor gözümün önüne.. yakınlarına sabırlar diliyorum...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin...
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
OFFFFF BU NE YA 10 GÜNDE BİR Abimizi Kaybediyoruz
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
sözün bittiği yer, henüz daha sezon bile başlamadan bu kaçıncı kaza bu kaçıncı çelik bariyer hadisesi, allah rahmet etsin geride kalan yakınlarına dayanma sabrı versin, artçı arkadaşımıza da bol şifa diliyorum, peki kazanın ayrıntıları nasıl,
dün ben de aynı yoldan ( kurtköy çıkışı, gişeler, kavacık, maslak hattı ) aracımla geçtim, saat 18 -19 arası, sürekli yağmur yağıyordu, görüş mesafesi hiç yoktu ve çamurlu garip farklı bir yağmur olduğundan yerler kaygandı, aracın içinde bir an bu havada motorda olmak ve TEM de gitmek geldi ve ürperdim aynı havada giden motorculara dua ettim...
:_( Tüylerim diken diken oldu :( Çok üzüldüm :( :(
Allah rahmet eylesin of offff
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
allah rahmer eylesin günahlarını affetsin geride kalanlara yüce rabbim sabır versin
Hissettiğin gibi yaşa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)