Ailelerine sabır dilerim, mekanınız cennet olsun dostlar...
Ailelerine sabır dilerim, mekanınız cennet olsun dostlar...
allah rahmet eylesin..mekanları cennet olsun..
Merak ettiğim bir şey var.kazaya sebebiyet veren araçla ilgili bir gelişme var mı?Tespit edilememiş mi?
[B]face your fears,live your dreams[/B]:bounce:
Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin..
çok kötü bir olay, Allah rağmet eğlesin.
inşallah bu taziye ve kutlamalar bölümünde gördüğümüz ,göreceğimiz son acılı haber olur ..
herkese kazasız belasız sürüşler dileğiyle..
kemal abi.. hande.. Alllah'ım mahvoldum.. keşke girmeseydim siteye.... ne kadar acı verici.. siz ölmeseydiniz nolurdu, daha nice yıllar vardı önünüzde, biri şaka desin yalan desin nolur..
O akşam ne kadar çok eğlenmiştik değil mi, şu an bunun bir kabus olmasını, uyanınca rahat bir nefes alabilmeyi o kadar çok isterdim ki.. onları hep gülen yüzleriyle hatırlayacağım, Rabbimiz mekanlarını cennet eylesin, onları orada sonsuza dek hiç ayırmasın, sevenlerinede sabırlar versin..
Allah rahmet eylesin..
allah mekanını cennet eylesin başımız saolsun :S
ooooofffffffffffff yaa arkadaslar allah rahmet eylesin inanin takendy arkadasima katiliyorum sirf su haberleri okumayayim diye siteye girmek istemiyorum offffff
biri bizi durdursun yawww :queen:
Allah rahmet eylesin, sevdilkerine ve yakınlarına allah sabır versin, hiç tanımadığım halde göz yaşlarımı tutamadım, Keşke hiç yaşanmamış olsaydı. yazarken bile yutkunuyorum ben.
Yakınları ne yapsın.. Allah sabır versin. Mekanınız cennet olsun abi.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
kendısıne ALLAH tan rahmet yakınlarına sabırlar dılerım hepımızın bası saolsun.....
Zamanında sende taziye sayfaları açmışsın.Şimdide senin taziyeni yazmakda varmış.Allah gani gani rahmet eylessin.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)