her ikisi ile muhabbetligimiz vardı az da olsa vardı, ama gerçekten çok iyi insanlardı, çok üzücü bir haber mekanları cennet toprakları bol olsun, nur içinde yatsınlar.
98 Beygir.....
Allah Rahmet eylesin Mekanınız cennet olsun Peygamber efendimiz s.a.v şefatine nail olun ve cennette komşu olun inş amin ecm. ailesine Allahtan sabır diliyorum Allah günahlaırnı affetsin cümlemizin amin ecm.
Aman Allah'ım :(
Mekanının cennet olsun güzel insanlar...
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Ruhunuz şad olsun.Mekanınız cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.
Geride kalanlara güç sabır sebat versin.
Kimsenin böyle başına kaza bela, şerefsiz, bilinçsiz
sürücüler vermesin.....
Hande hanımın iyileşeceğine dair büyük umutlar taşıyordum. Yıkıldım. Allah bu genç çifte rahmet etsin. Mekanları cennet olsun. İnşallah artık hiç bir arkadaşımızın ardından böyle cümleler kurmak, rahmet okumak zorunda kalmayız.
Hayat Bir Gündür, O Da Bu Gündür
[img]http://img22.imageshack.us/img22/9352/66703442.jpg[/img]
daha yeni okudum Kemal abinin motor aldığı haberini ertesi gün gazetede gördüm ya:(:(
kahretsin diyorum... Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
haberi qörduqumde inanamadım olamas dedim hande yaşayacaktı babasına qülümsemişti bize bı umut ışıqı yakmıştı dedım ama hayat yıne bıze oyununu oynadı yıne qencecık ıkı qusel ınsanı aramısdan aldı cocuklar qıbı aqlıyorum suan daha fazla konusamıcam ıkısıde nur ıcınde yatsınlar
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
Arkadaşlar hepimizin tekrar başı sağolsun Handeyi bugün son yolculuğuna uğurladık. uğurlarken alper-tim ve bende dualarımızla uğurlamaya katıldık.Kalabalık bir uğurlama oldu seveni çokmuş kardeşimizin .Ailesi çok kötü olmuşlar ayakta zor duruyorlardı ...Ey Yüce RABBİM Hande ve Kemal kardeşimize Cennetinde güzel bir yer ver sevenlerinin dualarını kabul et. Hoşçaklın kardeşlerim ötelerde bir yerde buluşmak üzeri inanın sizleri unutmayacağız.. (Amin )
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Hepimizin ve bütün sevenlerinin başı sağolsun, huzur içinde yatsınlar ... :(
Allah Gani Gani rahmet eylesin ...
Dikkatimi çeken nokta ise Yine çelik bariyerlerin azizliği ve giyotinliği....
Şok oldum .ve üzüldüm Allah (c.c.)ailesine sabır versin.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
allah rahmet eylesin her ikisinide mekanları cennet olsun
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
işte bu yüzden çok üzülüyorum işte bu yüzden bu sevgiden bazen nefret ediyorum kaç gündür okuyorum ama yorum bile yazamadım düşünmek istemedim hepsini okudum bu akşam çok üzüldüm Hande abla için A rh+ kan gerekebilir diye yazılmıştı bi tek onu okumuştum ve Sakarya'dan gelince kan veririm diye düşünmüştüm.. Ama nasip olmadı moralim sıfır ya nasıl insanlık bu kazaya sebebiyet verip kaçmak nasıl birşey hayvanlık bu ya lanet olsun böyle insanlara küçük kazalar "insanlık hali" denilerek mazur görülebiliyor ama bu insanlık hali falan olamaz bu bir "CANLI HALİ" olamaz! hayvanların bile acıma duygusu vardır..
ALLAH (CC) RAHMET EYLESİN BAŞIMIZ SAĞOLSUN MEKANLARI CENNET OLSUN...
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
Allah rahmet eylesin.
http://difm :cat:
allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun
let it be
Allah rahmet eylesin.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
allah rahmet eylesin başımız sagolsun
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama kızın vefatına sevindim bana teselli oldu çünkü diğer tarafta görüşekler buna inanıyorum eğer hande yaşasaydı o acıyla yaşayamazdı belki allah rahmet eylesin :( bu olay beni çok sarstı
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)