mekanları cennet olsun , allah rahmet eylesin ..
mekanları cennet olsun , allah rahmet eylesin ..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Kemal'siz yaşamak istemede demekki, mekanları cennet olsun.
Allah ikinizinde mekanını cennet eylesin.Başlığı görünce bir değişiklik olduğunu anladım ama öyle olmamasını diledim:( Gerçekmiş
allah sevenleri ayırmadı..
başımız sağ olsun..
mekanları cennet olsun :(
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Başınız sağolsun.
Nur içinde yatın.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Kalanlara sabırlar diliyorum.Mekanları cennet olsun.
Offff bi kere daha canım yandı. Başımız sağ olsun. Allah rahmet eylesin....
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Allah gerçekten sevenleri ayırmıyormuş demekki. Allah gani gani rahmet eylesin.günahları affolsun ikisininde !
söylicek kelime bulamıyorum.
allah tan rahmet diliyorum.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
Allah Rahmet Eylesin. Geride kalanlara sabır versin.
i.V.i.B.i
cenazesi için bilgi almak isteyenler buradan ulaşabilirler
oyucal adlı üyeden alıntı
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Allah rahmet eylesin.
Haberi okudugumdan beri kaç gündür canım sıkılıyor.
Allah Geride kalanlara Sabır Versin...demekten başka ne yapacak nede sölicek bise yok.hee bu arada şu motorluları bilerek veya bilmeyerek sıkıştıran dikkatsiz sürücülerin de Allah BELASINI versin....
Alllah ailelerine sabır versin. Bu iki güzel insanın mekanları cennet olsun.....
Allah rahmet eylesin. Allah'ım ailelerine gani gani sabır versin... :( :(
Hande'mizin savaşma sürecinde yardımcı olan ve yanımızda olan kan ve manevi destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Malesef Kemal'den sonra bugün 12.00 civarında Hande'yi de kaybettik. Cenazesi yarın Etiler Akmerkez karşısındaki Belediye Sitesindeki Belediye Sitesi Camiinde verilecek sela dan sonra öğle namazıyla cenazesi kalkacak, buna müteakiben Kasımpaşa Kulaksız Mezarlığına defnedilecek. Katılmak isteyenlere duyurulur.
Herhangi bir şey sorma bilgi almak için;
0539 738 22 31
0542 459 94 46
Yanımızda olan herkese teşekkürler.
ALLAH sizi yanına alırken bile ayırmadı, gittiğiniz yerde mutlu olun ebediyen...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hiç tanımamama rağmen bu şekilde hayatlarını kaybetleri derin bir üzüntü yaşamama neden oldu. Topice yazmak bile çok zor geldiği için başsağlığı dileklerim ancak bu zaman gerçekleşebildi. Oldukca üzücü bir kaza sonu kaybedilen Merhum arkadaşlarımıza Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
ALLAH cc İKisinede rahmet etsin mekanları cennet olsun Arkadaşlar gelebilen herkez gelsin yarın son yolculuğun da yanlız bırakmayalım kardeşlerimizi sizleri seviyoruz. sizinle inşallah ötelerde görüşürüz....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
nasıl ya offff çok üzüldüm allah rahmet eylesin :((((((
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)