Allah rahmet eylesin. Sevenleri Allah ayırmadı Nur içinde yatsınlar Mekanları Cennet olsun Allah taksiratlarını affetsin...
Sevenlerine sabır versin...
Allah rahmet eylesin. Sevenleri Allah ayırmadı Nur içinde yatsınlar Mekanları Cennet olsun Allah taksiratlarını affetsin...
Sevenlerine sabır versin...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
Semih ve ben okul çıkışı hemen kan vermek için gittik meğer çok geçmiş.. :S 1 saat oLmş vefaat edeli.. danışmada ki görevlinin hasta ex oldu sözü zaten bizi beynimizden vurulmuşa çevirdi.. şuan eve kendimi zor attım.. elim ayağım boşaldı o an.. hepimizin başı sağolsun dualarımız hep onlarla!
[B][COLOR="DarkRed"][I]Her sevinç Uzak bir hüznü hatırlatır..[/I][/COLOR][/B]
allah gani gani rahmet eylesin,yine birlikteler bu sefer yollarda değil bulutlarda
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
allah mekanlarını cennet etsin
çok sevgili iki dostumu daha toprağa verdim her seferinde bu son olsun diyoruz ama malesef durmuyor durduramıyoruz sadece burda bişiler yapalım edelimlerle geçiyor herşey
kimse kızmasın ama onur kardeşimizin vefatından sonra toplanmamızda bile gelen motor sayısını gördüğümde çoğunluğun klavye de atıp tutan insanlar olduğunu anladım yazıklar olsun taksiciler kadar bile olamadık
allah iki kardeşiminde günahlarını affetsin
kederli ailesine sabırlar dilerim
Hande kardeşimize de Allah rahmet eylesin.
Allah(cc) rahmet eylesin... çok gençler idi .. çok üzgünüm..
herkese sabırlar..
allah ailesine sabırlar versin..
facebook(Fazer Tutkunları)
Yeter artık bu son olsun.... Nedir bu yaaa... Çıldırmamak içten değil....
Allah rahmet eylesin... Bir kez daha yıkıldım...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Arkadaşlar Özgün'le konuştum şimdi, cenaze yarın öğle namazında Etiler'de Belediye sitesi içindeki Belediye camii'nden kaldırılıp Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecekmiş. Fakat Camii henüz ayarlanmamış Özgün kesinleştiği zaman beni arayıp haber verecek.Bilgilendiricem sizleri.
Dipsiz kuyuya düştüm sanki. İçime kocaman bir boşluk. Hande'nin iyi haberlerini almak için ziyaret ettim az önce bu konu başlığını. Kemal'in acı haberinden sonra Hande'nin de vefat haberini almak çok güç...
Allah ikisine de rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum.
Bu sevda bize en güzel günlerin beraberinde en acılı günleri de yaşattı. Umarım daha da yaşatmaz. Motoruma şuan bakımı yapılmadığı için binmiyorum tedbiren. Eğer bir eylem yapılacak olursa artçı olarak siz motorcu kardeşlerime destek vermek isterim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
kan vermek için hastaneye gittiğimde vefat ettiğinin söylenmesi..
öyle kötü oldumki bi anda inanamadım.
hemen telefonuma sarıldım ve kan verilmesi için başlık açan arkadaşın verdiği numarayı aradım sesi çok kötü geliyordu konuşamıyordu acilde olduğumu söyledim yanıma geldiğinde ayakta duramıyor konuşamıyordu bile.sadece kaybettik dedi ve sarıldı bana.çok üzücü bir durum.
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
Tekrar yıkıldım resmen. Hande'den iyi haber beklerken onun da vefat haberini almak çok üzdü beni. Allah ailesine sabırlar versin her iki arkadaşımızın da. Toprağı bol mekanları cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Çok yazık çok... oooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffff
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Yandı yürekler yine ne desem boş.Sevenlerinin dostlarının başı sağ olsun.
Allah gani gani rahmet eylesin merhum arkadaşlarımıza.
off off..isyan etmiyorum ama bukadarıda çok zor..hergün bir haber her gün başka bir hayat..Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin.
Yüce rabbim sen bu iki güzel insanın gühanlarını af eyle. Onları cennetine al yarabbim.
Rabbim inşallah mekanlarını cennet eyker. Yakınlarının başı sağolsın ve bol bol sabır diliorum onlara. Bu güzel insanlar inşallah cennette buluşurlar. Ölüm bile ayıramadı onları
Hoşçakal Kemal Hoşçakal Hande.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)