Kemal Coşkun "Achille" ve Nişanlısı Hande Diker'i Kaybettik Başımız Sağolsun
Reklamlar
-
En başından beri takip ettiğim konuya yazmak istemiyordum.Cunku bu olayı hala kabullenmiş değilim.Ama artık dayanamadım.Bende içimden gecenleri bir kac cumle ile anlatmak istiyorum.
TEM denen yolda malesef, daha kendi egolarını tatmin ememiş insanlık dışı suruculer ıle dolu.Sanki sonunda finish cizgisi varmıscasına hız yapan, sankı yapacagı bır hatanın telafisi kolay olucakmıscasına, ve yol vermeyi baska birsey vermekle karıstıran insan dışı yaratıklarla dolu.Bunlar bazen sehir şehir dışında bazen ise uzun yolculuklarımızda cıkıyor karsımıza.Cok uzgunum gercekten.
Allahtan rahmet, geride kalan sevenlerine ise yine Allah tan sabır diliyorum.BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Reklamlar
-
Rüzgarımı bile yakalıyamazsın
-
Allah rahmet eylesin. Yaralıyada tez zamanda iyileşme gücü ve şifa diliyorum.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
arkadaşlar bariyerler ile ilgili küçük ama önemli bir anektod. bariyerleri imal eden firma kayseri de bulunuyor. ve sahibi de cumhurbaşkanımız abdullah gül ün babası. artık o bariyerler ne gibi testten geçmiştir ne tür uygunluk belgesi almıştır orası meçhul.
-
greenbull adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bariyerler ile ilgili küçük ama önemli bir anektod. bariyerleri imal eden firma kayseri de bulunuyor. ve sahibi de cumhurbaşkanımız abdullah gül ün babası. artık o bariyerler ne gibi testten geçmiştir ne tür uygunluk belgesi almıştır orası meçhul.
Haber kaynağınız?
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun işallah.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
-
nihat sırdar ı çok sıkı takip ederdim daha metrobüs inşaatı başladığı günden beri kendisi bunu defalarca söyledi
-
greenbull adlı üyeden alıntı
nihat sırdar ı çok sıkı takip ederdim daha metrobüs inşaatı başladığı günden beri kendisi bunu defalarca söyledi
Eğer bu gerçekse, biraz araştıracağım; her platformda yaymazsam, rezil etmezse onları... Bu sefer oy vermeyeceğim diyordum, bu sefer inadına onların aleyhine çalışmazsam...
-
Allah rahmet eylesin .Yaralıya acil sifalar diliyorum.basımız saolsun
-
başından beri okuduğum ama bir türlü cesaretimi toplayıp yazamadığım bir ölüm haberi daha.
Gencecik hayatlar gidiyor.4 tekerlik üstünde bariyerlere çarpsamda bana bişey olmaz diyen zihinlerin yüzünden.
sıkıştırırken, üstüne direksiyon kırarken , sinyalsiz sollama yaparken hiç mi düşünmüyorlar.
bu kişinin ailesi, dostları, sevenleri varmı diye.
bir insanın canını aldın sen nasıl rahat uyuyacaksın yatağında hiçmi gelmiyor aklına.
birinin canını alırken diğerinin hayatı boyunca hatırlayacağı seni unutamayacağı bir iz bıraktın.
en değerli varlığını aldın elinden. hem nişanlısını hem gençliğini.
beddua etmeyi sevmem ama sana ediyorum dilerim en acı şekilde can verirsin son nefesini verirkende yaptığın bu kazadan bin pişman olursun
burda tanışamadığım yüzlerce insan var her ölüm haberi aldığımda içim yanıyor canımdan can kopmuşçasına. bize bunu yaşatmaya ne hakları var
bildiğim tek şey yaşamak ölmekten daha zor..
Allah'ım kemal abiyi cok sevdiğin için yanına aldın hande'mizi bize bagışla güldür yüzümüzü
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
-
başımız sağolsun. eşine acil şifalar
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
çok üzgünüm sport model kullanan arkadaşlar havalar daha tam ısınmadı lastiklerimiz istenilen düzeye daha gelmedi. 4 tekerli eşşekler bizlere karşı nasıl hareket edilmesi gerektiğini senelerdir öğrenemedi. lütfen biraz daha dikkat. biraz daha az sürat. araçların yanlarından silme geçmeyelim. performans var diye konvoyu bi uçtan diğer uca kadar sollamayalım.bu yaptıklarınızla anne ve babalarımızı motordan soğuttuğumuzu çok iyi biliyoruz. sonrada bize neden motor aldırmıyorlar diye buralardan haykırıyoruz.
inanın bu msjı yazarken midem alt üst oldu. hele ki hande aradaşımızın o halini gördükten sonra
bu msjları görmemek için siteye bile girmiyorum artık. hergün bi kaza.
geride kalanlara allah sabır versin.
-
Arkadaşlar şimdi öğrendim Handeyi Kaybettik çok üzgünüm Allah Rahmet Eylesin
-
olamaz yaaaaaaaaaa..................
Hande Mekanın cennet olsun yıkıldımmmmmmmmmmmmmmmm
topiğe insallah handeden iyi haberler vardır diye girmiştim :(:(:(:( arızalımavi gene iyi haberler getirdi sandım :(:(:(
Allah rahmet eylesin :(:( Kemal abi ile inşallah cennette bir araya gelecekler :(
-
arizalimavi adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin..............
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
Allah rahmet eylesin, ama pisi pisine gitmeleri kanıma dokunuyor, full korumalılar, bariyerler motorcu dostu olsa belki en fazla bir kaç kırıkla kurtaracaklardı, insanın kanına dokunuyor, bugün onlar yarın biz
-
arizalimavi adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin............
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
Allah rahmet eylesin :(:(
Hande inşallah cennette kemal abi ile beraber olucak...
-
:( :( :(
Allah Rahmet Eylesin. Yakınlarına sabır versin.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)