Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

Kemal Coşkun "Achille" ve Nişanlısı Hande Diker'i Kaybettik Başımız Sağolsun

REKLAM ALANI

Motosikleti
    GSXR-1000
    En başından beri takip ettiğim konuya yazmak istemiyordum.Cunku bu olayı hala kabullenmiş değilim.Ama artık dayanamadım.Bende içimden gecenleri bir kac cumle ile anlatmak istiyorum.

TEM denen yolda malesef, daha kendi egolarını tatmin ememiş insanlık dışı suruculer ıle dolu.Sanki sonunda finish cizgisi varmıscasına hız yapan, sankı yapacagı bır hatanın telafisi kolay olucakmıscasına, ve yol vermeyi baska birsey vermekle karıstıran insan dışı yaratıklarla dolu.Bunlar bazen sehir şehir dışında bazen ise uzun yolculuklarımızda cıkıyor karsımıza.Cok uzgunum gercekten.

Allahtan rahmet, geride kalan sevenlerine ise yine Allah tan sabır diliyorum.BAŞIMIZ SAĞOLSUN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Allah rahmet etsin.
    Rüzgarımı bile yakalıyamazsın

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Allah rahmet eylesin. Yaralıyada tez zamanda iyileşme gücü ve şifa diliyorum.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    kanuni racer 200
    arkadaşlar bariyerler ile ilgili küçük ama önemli bir anektod. bariyerleri imal eden firma kayseri de bulunuyor. ve sahibi de cumhurbaşkanımız abdullah gül ün babası. artık o bariyerler ne gibi testten geçmiştir ne tür uygunluk belgesi almıştır orası meçhul.

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı greenbull adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bariyerler ile ilgili küçük ama önemli bir anektod. bariyerleri imal eden firma kayseri de bulunuyor. ve sahibi de cumhurbaşkanımız abdullah gül ün babası. artık o bariyerler ne gibi testten geçmiştir ne tür uygunluk belgesi almıştır orası meçhul.
    Haber kaynağınız?

Motosikleti
    O ŞİMDİ ANILARDA YAŞIYOR...
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun işallah.
    derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
    Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,

Motosikleti
    kanuni racer 200
    nihat sırdar ı çok sıkı takip ederdim daha metrobüs inşaatı başladığı günden beri kendisi bunu defalarca söyledi

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı greenbull adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nihat sırdar ı çok sıkı takip ederdim daha metrobüs inşaatı başladığı günden beri kendisi bunu defalarca söyledi
    Eğer bu gerçekse, biraz araştıracağım; her platformda yaymazsam, rezil etmezse onları... Bu sefer oy vermeyeceğim diyordum, bu sefer inadına onların aleyhine çalışmazsam...

Motosikleti
    mz 251
    Allah rahmet eylesin .Yaralıya acil sifalar diliyorum.basımız saolsun

başından beri okuduğum ama bir türlü cesaretimi toplayıp yazamadığım bir ölüm haberi daha.
    Gencecik hayatlar gidiyor.4 tekerlik üstünde bariyerlere çarpsamda bana bişey olmaz diyen zihinlerin yüzünden.
    sıkıştırırken, üstüne direksiyon kırarken , sinyalsiz sollama yaparken hiç mi düşünmüyorlar.
    bu kişinin ailesi, dostları, sevenleri varmı diye.
    bir insanın canını aldın sen nasıl rahat uyuyacaksın yatağında hiçmi gelmiyor aklına.
    birinin canını alırken diğerinin hayatı boyunca hatırlayacağı seni unutamayacağı bir iz bıraktın.
    en değerli varlığını aldın elinden. hem nişanlısını hem gençliğini.
    beddua etmeyi sevmem ama sana ediyorum dilerim en acı şekilde can verirsin son nefesini verirkende yaptığın bu kazadan bin pişman olursun
    burda tanışamadığım yüzlerce insan var her ölüm haberi aldığımda içim yanıyor canımdan can kopmuşçasına. bize bunu yaşatmaya ne hakları var
    bildiğim tek şey yaşamak ölmekten daha zor..

Allah'ım kemal abiyi cok sevdiğin için yanına aldın hande'mizi bize bagışla güldür yüzümüzü
    [B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    başımız sağolsun. eşine acil şifalar
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

Motosikleti
    Tabanvay
    çok üzgünüm sport model kullanan arkadaşlar havalar daha tam ısınmadı lastiklerimiz istenilen düzeye daha gelmedi. 4 tekerli eşşekler bizlere karşı nasıl hareket edilmesi gerektiğini senelerdir öğrenemedi. lütfen biraz daha dikkat. biraz daha az sürat. araçların yanlarından silme geçmeyelim. performans var diye konvoyu bi uçtan diğer uca kadar sollamayalım.bu yaptıklarınızla anne ve babalarımızı motordan soğuttuğumuzu çok iyi biliyoruz. sonrada bize neden motor aldırmıyorlar diye buralardan haykırıyoruz.

inanın bu msjı yazarken midem alt üst oldu. hele ki hande aradaşımızın o halini gördükten sonra

bu msjları görmemek için siteye bile girmiyorum artık. hergün bi kaza.

geride kalanlara allah sabır versin.

Arkadaşlar şimdi öğrendim Handeyi Kaybettik çok üzgünüm Allah Rahmet Eylesin

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    olamaz yaaaaaaaaaa..................

Hande Mekanın cennet olsun yıkıldımmmmmmmmmmmmmmmm

topiğe insallah handeden iyi haberler vardır diye girmiştim :(:(:(:( arızalımavi gene iyi haberler getirdi sandım :(:(:(

Allah rahmet eylesin :(:( Kemal abi ile inşallah cennette bir araya gelecekler :(
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı arizalimavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin..............
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Motosikleti
    Dragstar 650
    Allah rahmet eylesin, ama pisi pisine gitmeleri kanıma dokunuyor, full korumalılar, bariyerler motorcu dostu olsa belki en fazla bir kaç kırıkla kurtaracaklardı, insanın kanına dokunuyor, bugün onlar yarın biz

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı arizalimavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin............
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin :(:(

Hande inşallah cennette kemal abi ile beraber olucak...
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Leike gitti kaldık kawaya
    :( :( :(

Allah Rahmet Eylesin. Yakınlarına sabır versin.

Motosikleti
    Dragstar 650
    Allah rahmet eylesin :(

16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)