Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah Rahmet Eylesin, Yakınlarına sabırlar versin, ağır yaralı artçı kardeşimize de acil şifalar diliyorum...
Gördüğüm andan beri aklımdan çıkmıyor ve şoktayım, bu yaz motoru yükseltme gibi niyetlerim vardı yeniden ve iyice düşünmeye başladım..Ben de bir çok arkadaşımız gibi eşimle biniyorum, hatta onu zorla bindiriyorum biraz da...ama gerçekten ; Türkiye de hele hele İstanbul da bir kazaya uğramadan motora binmek zor dan öte şansa dönüştü artık...kenardan gidiyorsun Adamlar sıkıştırıyor, şeritten gidiyorsun makas yapıyor, selektör yapıp duruyor, sinyalsiz dönüyor, canı istiyor lap diye duruyor, kızıyor üstüne kırıyor vs. vs. tam bir sürü psikolojisi hakim istanbul trafiğinde..kesinlikle medeni bir şehir trafiği değil..
fotografları görünce kanım dondu resmen, herhalde bırakacağım yavaş yavaş hayırlısı..
Allah Rahmet Eylesin tekrar, gencecik yaşında vefat eden bu kardeşimize...çok üzgünüm gerçekten...
Nasıl yaaa, inanmıyorum.
Şoktayım ya, gerçenten. Hepimiz teker teker gidicek miyiz böyle. Neden ama.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
allah rahmet eylesin..ailesine sabır diliyorum
Bir köpeğin dostLuğu daha iyidir; Bir dostun KöpekLiğinden!..
ne zamandır siteye giremiyordum gerçekten moralim çok bozuldu şahsen tanıdığımız insanları kaybetmek gerçekten çok kötü bu kadar üst üste gelmesi ise diycek bişey yok mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin kardeşime geride kalanlara sabır diliyorum
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Akşam hastanedeydik, Hande 'ye tekrar acil şifalar diliyoruz, kendisi acilin yoğun bakım ünitesinde olduğundan ziyaret etmek mümkün olmadı, kan ihtiyacı var ilgili başlık burada:
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...steyenler.html
motordelisi.com / bmd (Hande 'nin kardeşi Merve) adlı üyeden alıntı
Allah yakınlarına sabır versin, çok üzüldüm.
Belkide bir gün burada benim için rahmet okunacak ama vazgeçemiyorum
Allah rahmet eylesin.
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
allah belasını versin, motosikleti sıkıştıran sapıkları. yanımda silah taşımayı düşünüyorum. yok artık sıradan insanı dahi çileden çıkartıyorlar. böyle sıkıştıran oldu mu o an bi şarjör mermi boşaltacaksın. bi iki ay öyle insan sıfatı taşıyan yaratıklardan (hayvan demiyorum) 50-60 tanesini telef ettiniz mi daha kimse ilişri gibime gelmiyor. ayrıca bu hayvanların eğitimli, paralı ve bal köpüğü renkli BMW'y binip, gezenleride var.
Allahtan yakınlarına sabır diliyorum.
Mekanı cennet olsun.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
dualarımız hande abla ıcın neolursun allahım ne olursun onu hayata sevdıklerıne bagısla
Allah rahmet eylesin... geride kalanlara sabırlar versin.Yaralı arkadaşımıza acil şifalar dilerim...
Hürriyetin haberinde yol bariyeri bacağı kopardı diye bişey var yine bariyer ve yine ilgisiz yöneticiler nasıl bi ülke olduk biz ilgisiz alakasız...Bizi düşünmeyenleri düşünüp başımıza getirir olduk.Bazı arkadaşlar(gerek bu sitede gerek başka sitelerde) acaba arabamı alsam, motoru bırakıcam artık gibi yazılar yazmışlar.arkadaşlar hak denilen bişey var hak verilmez alınır...Ağlamayan çocuğa meme verilmez diye ata sözümüz bile vardır...Öyle kaçıp gitmekle bu işten kurtullanmaz...türkiyede motosiklete gönül vermiş o kadar çok insan varki yığınlada site var herkes orda bi aile havası içinde sohbet ediyor bilgilerini paylaşıyor...Ama gel gelelim bırakın trafikte saygı bulmayı görevi vatandaşı düşünmek can ve mal güvenliğini sahip çıkmak olan devlete bi yol bariyerlerinin tehlkeli olduğunu anlatamadık.Artık birlik zamanıdır artık ses çıkarma zamanıdır...Masaya yumruğu indirip yeter deme zamanıdır...
Allah Rahmet eylesin çok acı umarım bu son olur...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
kaybettigimiz abimizin mekanı cennet olsun ve yaralı bayana şifa diliyorum..
bende artık motoru sadece arada cıkıp iki tur atmak için kullanıcam arac olarak bu ulkenin trafiginde hepimiz tek tek yobazların av macerası olucaz.
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
[QUOTE]
motordelisi.com / bmd (Hande 'nin kardeşi Merve)´isimli üyeden Alıntı
Dolayısı ile taze 0 RH+ taze kan ihtiyacımız hala var. Yalnızca saat 8 ve 15.30 saatleri arasında kan kabul ediliyor. Hergün 2 de bize hastaneden bilgi veriliyor. Bizi arayarak alabilirsiniz.
Birazdan hemsire bilgi verecek. 1 elden bilgi almak için eşimi arayabilirsiniz. ( Burcak Duysak 05333735224)[/COLOR]
Allah şifalar versn..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
zor be ATEŞ DÜŞTÜGÜ yeri yakıyor daha fazeri de yeni almıltı sevincini paylaştı keşke böyle olmasaydı.
Allah rahmet eylesin ve geride kalanlara sabır versin. Umarım nişanlısı biran önce sağlığına kavuşur.
Allah gani gani rahmet etsin diyorum. Yaralı Hande Diker hanıma da acil sifalar diliyorum...
Motosikletlileri sıkıştıranların adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmaları lazım. Ancak kaçabilenler canını kurtarabiliyor.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)