çok şükür
çok şükür
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
bilincinin açılması sevindirici... doktorlarla görüşme şansın oldumu? onlar ne diyolar handenin saglıgı ile ilgili?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Allah rahmet eğlesin..Bu tarz haberleri ne yazık ki çok duymaya basladık arkadaslar.Ama işin garip kısmı hala motosıklet camıası uyuyor bır turlu organıze olupta sesını cıkartamıyor.halbukı trafıkte bıle sesını motosıkletlerden daha gür çıkartabılen araç bile yok...benım motosikletim yok daha motosiklete elimi bile suremeden bu haberlerden dolayı motosikletten okadar cok korkar oldumki...bence artık harekete gecılıp bır seyler yapılmalı...sadece bu sitede bile binlerce üye var elbet aramızdan elı kolu bı yerlere ulasabılecek sesımızı duyurabılecegımız yetkılılere ulasabılcegımız bırılerı olmalı.Bence artık hangı motoru almalıyım motoruma stıcker yaptım modıfıye yarıs vıdeosu gıbı topıclerı gecıp organıze olup yönetimin açacagı bir topic le motosiklet kültürünün nasıl gelıstırılecegı nasıl sesımızı duyurabıleceğımızın tartısmalarını yapmanın vaktı geldi..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
başımız sağolsun vefat eden kardeşimize allahtan rahmet diliyorum aye kardeşiminde sözlerine katılıyorum.
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Doktorlar çok Sık Bilgi Veremiyorlar Bende Görüştükçe Bilgi Geçiyorum Buraya
allah rahmet eylesin
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Yine bu ailede tanışmak henüz nasib olmayan bir abimizin vefatı....... Çok ama çok üzücü :( Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...
başımız saolsun artık ölüm haberi almamak için daha fazla şey yapalım
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Öf bee.. Bu arkadaşı tanımam.. Sizleri hiç tanımam.. Resimlerini gördüm.. Hüngür hüngür ağladım.. Bu acı benim eve düştü.. Eşim şaşırdı.. Ben üzüldüm.. Ölmeyin kardeşim bundan sonra.. ÖLMEYİN.. Motor üstünde ölmeyin.. Yaşlanın eskiyin ama ne olur şimdi ölmeyin.. Allah rahmet eylesin.. Üff be..
allah rahmet eylesin hepimizin baı sağolsun.
“Ölünün mezardaki hâli imdâd diye bağıran denize düşmüş kimseye benzer. Boğulmak üzere olan kimse kendisini kurtaracak birini beklediği gibi meyyit de babasından anasından kardeşinden arkadaşından gelecek bir duâyı gözler. Kendisine bir duâ gelince dünyanın hepsi kendine verilmiş gibi sevinmekten daha çok sevinir. Allahü teâlâ yaşıyanların duâları sebebi ile ölülere dağlar gibi çok rahmet verir. Dirilerin de ölülere hediyesi onlar için duâ ve istiğfâr etmektir.”
Allah'ım sen bu guzel abimizin gunahlarını bağısla..
Sen onun mekanini cennet eyle..
Biz bilirizki ezelimizde sensin ebediyetimizde..
Senden geldik yine sana dönüyoruz, sen bizim ellerimizi bos cevirme, Sen bu abimize kabir azabı gösterme..
Biz ne istemeyi biliriz ne de dua etmeyi.
Biz yasadıgımız din gelenegini sana layık bir sekilde yerine getiremesekte sen bizim senin icin yaptıgımızı sandıgımız duaları bos cevirme..
Sen bizi bize ve nefsimizle goz acıp kapatana kadar bas basa bırakma..
Sen bu yazıyı okuyupta dua eden ve gormeyipte etmek isteyen eden butun kardeslerimizin duasını kabul eyle..
Sen ki rahmeten lil alemsin.. Alemlerin rabbisin..
Biz sana kulluk yapamasakta, resul-u kibraya ya yakısır bir ümmet olamasakta gidecek senden baska kapımız yok.
Efendimiz senin bizi, annelerimizden daha cok sevdiigini söylemişti ve o ne söylerse dogrudur.. Sen bize merhametinle tecelli et..
Sen arkasından gozyası akıtan kardeslerimizin ailesinin ve yakınlarının gozyası tanesince ona merhamet eyle..
Merhametinle lutfeyle..
Fatiha....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Allah rahmet eylesin. yakınlarına Allah sabır versin
:wiinkk: Arkamdan gelme bende kayboldum:cherry:
ALLAH rahmet eylesin başımız sağolsun inş mekanı cennet bahçelerinden olur
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :( çok üzücü bi durum :( allah ailesine sabır versin..
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
basımız sagolsun mekanı cennet olsun:
kimsenin elinden allah rahmet eylesin demekten fazlası gelmmiyo ne yazık ki.Arkadaslar abiler dikkat mi edicez? kader mi dicez ne dicez bu işlere artık.soguyorum resmen bu makinalardan.öleceğimden değil geride kalanlar için korkuyorum.
şu arkadaşın bacağı için hiç şans yok mu? bir mucize olaydı da kurtulsaydı... dua için çok mu geç? milyonda trilyonda bir şans var deyin ve oturup dua edelim!
çok haber gördüm bu sitede hiç tanımadığım insanlarla ilgili ama artık fotoğraflardan sebep midir nedir. bu sefer çok etkilendim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)